Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

παρατηρησα χθες μια μικρή πληγή?????στο ποπουδακι του μωρου εσωτερικα

εχει δυσκολοτητα εδω και ενα μηνα

2 βδομαδες τα κανει μονο αν της βαλω θερμομετρο οταν τα κανει σφιγκεται και θελει να τα κρατησει μεσα της

ειναι αρκετα σκληρα τωρα και ενα μηνα και η μικρη φοβαται

δεν κανει κενωσεις με αιμα ακομα και θα ηθελα να το προλαβω αν μπορεσω την πηγα στην παιδιατρο και το επιβαιβεωσε και μου ειπε καλη καθαριοτητα

μου εγραψε μια κρεμα ξυλοκαινης να την βαζω λιγο μεχρι 3 φορες την ημερα

και να κοψουμε λιγο πατατα καροτο

και στην φρουτοκρεμα λιγοτερη μπανανα

επισης μου μιλησε και εκεινη για κλεισμα η βρεφικα υποθετα αλλα αντι για αυτο μου εγραψε ξυλοκαινη ργβ οποια χρησιμοποιησα μια φορα μονο και μετα διαβασα τις παρενεργιες και φοβαμαι να βαλω ξανα

που πρεπει να απευθηνθω και τι να κανω?????

Δημοσίευση

Κανε μια ερωτηση στον κ. Τζορτζαμπακη , μου φαινετε τελειως λαθος η προσεγγιση της γιατρου σου .

Επισης θυμησου τ αλλαξε στη διατροφή της μικρης τις 2 τελευταιες βδομαδες . Κακως το αφησες τοσο καιρο το θερμομετρο δεν ειναι λυση , το ειδες .

Δημοσίευση

αυτο με το θερμομετρο μου το ειπε η παιδιατρος την τελευτεα φορα που ειχαμε παει (πριν 2 βδομαδες)

τι αλλαξε????βαλαμε σπανακι στην διατροφη της οταν αρχισε να εχει δυσκιλιοτητα πριν ενα μηνα :blink::huh:

και ετρωγε αρκετη μπανανα

αλλα την μειωσαμε

μου κανει εντυποση πως εκτος απο την εξεταση της ουροολοιμωξης δεν μας εχουν κανει ποτε καποια αλλη και αυτη επειδη ετυχε να παρατηρησω δυσφορια στην μικρη την ωρα που ουρουσε και το αναφερα

τι εννοω π.χ

πριν εναμιση μηνα της εγραψαν στμπληρωμα σιδηρου χωρις να της εχουν κανει καποια αιματολογικη εξεταση που να δειχνει οτι το χρειαζετε

το εχω κοψει βεβαια γατι επιβαρυνει την δυσκιλιοτητα αλλα παλι δεν εφτιαξε

τωρα μου δεινουν κρεμα ξυλοκαινης βρεφικα υποθετα μου ειπαν να παρω η κλισμα και παλι καλη καθαριοτητα 2 φορες τη μερα χορτοσουπα

χαμομηλακι και να κοψω για 4-5 μερες πατατα στο φαγητο της μικρης και μπανανα...........

το μονο που αλλαξε ηταν στο χαμομηλακι και το διακοπη μπανανας -πατατας λολ

και τωρα ελπιζω να φτιαξει μεσα σε μια βδομαδα που μου ειπε

αν δεν φτιαξει τι θα κανω ?????θα περιμενω ακομα μια βδομαδα???????????????λολ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...