Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά έπρεπε να γίνει για να δω τι θα κάνω με την κατάστασή μου.....

Τελικά πήγα σε 2 γιατρούς στην Αθήνα και ο δεύτερος μου έδωσε πολλές ελπίδες!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή μετά απο πολύ καιρό..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η Παναγία το έκανε το θαύμα της και βρέθηκε ο κατάλληλος (για την περίπτωσή μου) γιατρός και πλέον είμαι πολύ αισιόδοξη οτι με την βοήθειά Της (πάντα) θα έχουμε σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είχα και 2 ωάρια απο μόνη μου!!!!!Χωρίς χάπια!!!!!σε μία ωοθήκη!!!!!

χαχα στο τέλος θα κάνω δύδιμα με την μία και τέλος!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Φιλιά σε όλες και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

tzoutzouka έγραψε:

Κορίτσια μου χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά έπρεπε να γίνει για να δω τι θα κάνω με την κατάστασή μου.....

Τελικά πήγα σε 2 γιατρούς στην Αθήνα και ο δεύτερος μου έδωσε πολλές ελπίδες!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή μετά απο πολύ καιρό..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η Παναγία το έκανε το θαύμα της και βρέθηκε ο κατάλληλος (για την περίπτωσή μου) γιατρός και πλέον είμαι πολύ αισιόδοξη οτι με την βοήθειά Της (πάντα) θα έχουμε σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είχα και 2 ωάρια απο μόνη μου!!!!!Χωρίς χάπια!!!!!σε μία ωοθήκη!!!!!

χαχα στο τέλος θα κάνω δύδιμα με την μία και τέλος!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Φιλιά σε όλες και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ?? ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?? :huh:

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σε 2 γιατρούς πήγαμε και μας είπαν οτι είμαι στην πρόωρη εμμηνόπαυση.............

Δεν μου έδιναν πολλές πιθανότητες ούτε καν επιτυχίας μιας εξωσωματικής και έτσι πήγαμε και σε 3ο γιατρό

ο οποίος μας είπε οτι είμαι μικρή σε ηλικία, δεν έχω κάνει επεμβάσεις γυναικολογικές, όλα μέσα μου είναι καθαρά και οκ και επειδή είχα και 2 ωάρια απο μόνη μου (χωρίς χάπια και ορμόνες) έχω πολλές πιθανότητες (70-80%)

Rubela πήγαμε στον γιατρό που μου πρότεινες.....

Φυσικά θα πάρω είπε κάτι ορμόνες και όλα θα πάνε καλά ΕΙΠΕ

Θα σας ενημερώνω τακτικά......

Φιλιά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πόσο χαιρομαι που βλέπω τόση αισιοδοξία σε ένα πόστ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Η πίστη είναι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε!!!

Εύχομαι η Παναγίτσα να σε βοηθήσει και να αποκτήσεις σύντομα σπορακι στην κοιλίτσα!!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

eides vre koritsaki m??ka8omaste kai skame k sto telos ola kala pane!!de mporeis na fantasteis poses elpides mou dineis k emena pou vriskomai stin idia katastasi!sou euxomai olopsuxa ena k duo ama ginetai mwrakia ugiestata stin agkalia s!!! :cheer: oso gia to giatro pou les ama mpreis steile mou ta stoixeia tou mpas k vrw lusi!8a ta poume koritsara m!FILAKIA K KALI EPITUXIA!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...