Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γλυκιά μου μην στεναχωριέσαι..φρόντισε μέρες που είναι να είσαι μαζί με αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις καλά. Μη κάτσεις μόνη σου γιατί θα νιώσεις χειρότερα. Κάνε λίγη υπομονή..οι μέρες θα περάσουν και θα έρθει ο αντρούλης σου :)

Δημοσίευση

kyriaki78 έγραψε:

Γλυκιά μου μην στεναχωριέσαι..φρόντισε μέρες που είναι να είσαι μαζί με αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις καλά. Μη κάτσεις μόνη σου γιατί θα νιώσεις χειρότερα. Κάνε λίγη υπομονή..οι μέρες θα περάσουν και θα έρθει ο αντρούλης σου :)

αχ! βρε κυριακη μου,δεν κανω και τιποτε αλλο απο υπομονη...βεβαια τη συνοδευω με αναστεναγμους και κλαψουρισμα... :P:P:P:P

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Δεν ξερω...σου εχω απαντησει δυο φορες αλλα μαλλον δεν τις ειδες....

αφου ειναι αορατη γραφη πως να τη δω??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ελα βρε,τωρα εψαξα και ειδα τις απαντησεις σου...ο,τι ειμαι ερωτευμενη με τον αντρα μου ειμαι...ουτε συζητηση.. ;):kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

καλησπερα ελενακι!γιατι ο αντρας μου ειναι στο πολεμικο ναυτικο,και ηδη λειπει 1 εβδομαδα και θα γυρισει πρωτα ο θεος 14 απριλη.οπως καταλαβαινεις πασχα μακρια ο ενας απο τον αλλον...και λεω πως δεν αντεχω την μοναξια και με εχει πιασει το παραπονο και κλαιω... :(:(

Τι θέμα άνοιξες τώρα.... :(:( Δυστυχώς είμαι κι εγώ ομοιοπαθούσα εδώ και πολλά χρόνια! Κι εμένα ο άντρας μου στο πολεμικό ναυτικό είναι.

Μιλάμε για ΠΟΛΛΗΗΗΗ ΜΟΝΑΞΙΑ δεδομένου ότι δεν έχουμε ούτε τις οικογένειές μας στην Αθήνα και όποτε λείπει είμαι εντελώς μόνη μου.

Με εξαίρεση τη φετινή χρονιά, που λόγω εγκυμοσύνης, όσες φορές έλειψε ήρθε άρον άρον η μαμά μου προκειμένου να μην είμαι μόνη μου (μη χρειαστώ κάτι ή από φόβο μη συμβεί κάτι).

Όλες τις προηγούμενες χρονιές ήμουν εντελώς μόνη μου και μιλάμε για προγράμματα του τύπου 2 μήνες ταξίδι, 20 μέρες σπίτι (με νυχτερινές βάρδιες μέρα παρά μέρα) και ξανά 2 μήνες ταξίδι και πάει λέγοντας....!!! :S Και από φίλους δεν έχουμε και πολλούς αλλά ούτε μπορώ να έχω την απαίτηση να ασχολούνται συνέχεια μαζί μου. Ο καθένας έχει τη ζωή του και το πρόγραμμά του. Τώρα μετά από τόσα χρόνια λέω ότι έχω συνηθίσει αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζεται πλήρως. Απλά βρίσκεις πράγματα να ασχολείσαι μέσα και έξω από το σπίτι (διάβασμα, τηλεόραση, βόλτα στα μαγαζιά, γυμναστήριο κ.λ.π.)

Υπομονή! Σας εύχομαι να πάρει μια καλύτερη μετάθεση για να μην ταξιδεύει πολύ (μόνο αυτό μας σώζει)!!!! :laugh:

Όποτε χρειαστείς κάτι στείλε πμ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! :)

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

γωγακι έγραψε:

Τι θέμα άνοιξες τώρα.... :(:( Δυστυχώς είμαι κι εγώ ομοιοπαθούσα εδώ και πολλά χρόνια! Κι εμένα ο άντρας μου στο πολεμικό ναυτικό είναι.

Μιλάμε για ΠΟΛΛΗΗΗΗ ΜΟΝΑΞΙΑ δεδομένου ότι δεν έχουμε ούτε τις οικογένειές μας στην Αθήνα και όποτε λείπει είμαι εντελώς μόνη μου.

Με εξαίρεση τη φετινή χρονιά, που λόγω εγκυμοσύνης, όσες φορές έλειψε ήρθε άρον άρον η μαμά μου προκειμένου να μην είμαι μόνη μου (μη χρειαστώ κάτι ή από φόβο μη συμβεί κάτι).

Όλες τις προηγούμενες χρονιές ήμουν εντελώς μόνη μου και μιλάμε για προγράμματα του τύπου 2 μήνες ταξίδι, 20 μέρες σπίτι (με νυχτερινές βάρδιες μέρα παρά μέρα) και ξανά 2 μήνες ταξίδι και πάει λέγοντας....!!! :S Και από φίλους δεν έχουμε και πολλούς αλλά ούτε μπορώ να έχω την απαίτηση να ασχολούνται συνέχεια μαζί μου. Ο καθένας έχει τη ζωή του και το πρόγραμμά του. Τώρα μετά από τόσα χρόνια λέω ότι έχω συνηθίσει αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζεται πλήρως. Απλά βρίσκεις πράγματα να ασχολείσαι μέσα και έξω από το σπίτι (διάβασμα, τηλεόραση, βόλτα στα μαγαζιά, γυμναστήριο κ.λ.π.)

Υπομονή! Σας εύχομαι να πάρει μια καλύτερη μετάθεση για να μην ταξιδεύει πολύ (μόνο αυτό μας σώζει)!!!! :laugh:

Όποτε χρειαστείς κάτι στείλε πμ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! :)[/quote:zcx2yk2v]

marygeo καλησπερα!συμφωνω ετσι ειναι τα πραγματα,μονο υπομονη και κουραγιο μπορουμε να κανουμε γιατι το επαγγελμα αυτο δεν συνηθιζεται με ΤΙΠΟΤΑ..αλλα αμα δεν κλαψουμε κιολας και τα κραταμε μεσα μας δεν ειναι χειροτερα? θα σου στειλω πμ... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

sorry για την ενοχληση αλλα αν κανονιστει καφε με την βανια (αν κ αλλιως ειπε ο γιος σου σε λενε χχαχαχαχα) ειμαι κ εγω μεσα γιατι θελω να δω τον αντρα της ζωης μου!χιχιχι

οχι τιποτε αλλο μην μου τον κλεψετε!

ουαααα τρεχω τουαλετααααααα

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΣΧΑ!!ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΠΑΝΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΑΖΙΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...

Δημοσίευση

τονιαχαν έγραψε:

ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΣΧΑ!!ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΠΑΝΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΑΖΙΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...

τι να κανεις κι εσυ κοπελα μου...ας ειχα κι εγω ενα νινακι να το φροντιζα και να ξεχνιομουνα που λεει ο λογος δηλαδη,γιατι οπως και να το κανεις τετοιες μερες καλο ειναι να ειναι ολη η οικογενεια μαζι...υπομονη....την υγεια μας να εχουμε...

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

καλησπερα περα για περα !! τι κανετε ;; γωγω καλυτερα σημερα ;;;;; σταματησες να κλαις ;;;;

εσυ ραμονα ποτε γυρησες ;;;πως τα περασες ;;;; εκανες καμια βουτια ;;;;;

καλησπερα βαρβαρα μου!ναι σημερα καλυτερα ειμαι γιατι ηρθαν το μεσημερι οι κορες μου,φαγαμε ξαπλωσαμε και οι 3 στο κρεβατι κουβεντιαζαμε λεγαμε αστεια γελουσαμε,κοιμηθηκαμε,ηπιαμε το καφεδακι μας τωρα το απογευμα μου ευχηθηκαν και με χαιρετησαν για το πασχα γιατι αυριο φευγουν για μυτιληνη...εσυ καλα εισαι?

Δημοσίευση

καλα ειμαι γωγω μου τωρα ηρθα απο μια ξαδερφη που πηγα και εκατσα λιγακι πριν ξεκινησω πρεσινγκ !! τι ωραια εικονα περιεγραψες !! αραγε ετσι θα κανω και εγω με τις δικες μου κορες ..................... ζηλεψα !!! θελω ν μεγαλωσουν αλλα απο την αλλη λεω μωρε αυτη ειναι η καλυτερη ηλικια αχχχχχ ολα στον καιρο τους πρωτα ο θεος !!

Δημοσίευση

ναι μωρε το ξερω οτι ολες οι ηλικιες εχουν τα δικα τους αλλα θα ηθελα να περασει πολυυυυυυυ γρηγορα η φαση του δημοτικου σχολειου !! ζηταω πολλα ;;;;;; δεν ξερω τι κανω με τα μαθηματα μαλλον θα ειναι το χειροτερο μου !! δεν ημουν κι απο τις καλυτερρες μαθητριες και δεν θα επιδιωξω να τις κανω απουσιολογους και δεν θα μου αρεσε να τα δερνω για τα μαθηματα οπως με εδερνε η μανα μου !!! αλλα θα το εχω πολυ αγχος ειμαι σιγουρη !!

Δημοσίευση

βικυ και εσυ εδωωωω?

τι κανεις?

τη μοναξιαααα φοβαμαιιιι χωρις εσενααα δε κοιμααααμαι!

παιδια μην μπει κανεις στη τουαλετα τον εφαγα!ανα μια ωρα τρεχουμε τωρα!χαχαχαχα

πολυ μοναξια εχει πεσει...γιατι ρε μαμοτο???

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

ναι μωρε το ξερω οτι ολες οι ηλικιες εχουν τα δικα τους αλλα θα ηθελα να περασει πολυυυυυυυ γρηγορα η φαση του δημοτικου σχολειου !! ζηταω πολλα ;;;;;; δεν ξερω τι κανω με τα μαθηματα μαλλον θα ειναι το χειροτερο μου !! δεν ημουν κι απο τις καλυτερρες μαθητριες και δεν θα επιδιωξω να τις κανω απουσιολογους και δεν θα μου αρεσε να τα δερνω για τα μαθηματα οπως με εδερνε η μανα μου !!! αλλα θα το εχω πολυ αγχος ειμαι σιγουρη !!

αχ!κι εγω ετσι ελεγα να μεγαλωσουν να φυγουν απο το δημοτικο για να ηρεμησω...αλλα τωρα ο,τι ειχα πει τα εχω μετανοιωσει ολααααααα.εμενα και οι 2 μου κορες πηγαινοντας νηπιο τις ειχα μαθει να διαβαζουν...η μεγαλη μου δε με κουρασε καθολου..πρωτη μαθητρια και τωρα τελειωνει το πανεπιστημιο..η μικρη με κουρασε παρα πολυ,μετρια μαθητρια τελειωσε λογιστικα,και ξαναδωσε εξετασεις και περασε ηγουμενιτσα εμποριο και διοικηση ξενων γλωσσων...με αυτα που ηξερα και γνωριζα τις βοηθησα οσο μπορουσα...απο κει και μετα μονες τους...εχεις μεγαλο αγωνα μπροστα σου βαρβαρα αλλα ολα γινοντε με υπομονη λεμε τωρα γιατι θα ερθουν στιγμες που δεν θα εχεις... :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...