Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

giwtaki,

ειχαμε ενα θεματακι με το σπερμα καναμε και επεμβαση κιρσοκυλης!τωρα ειναι ειναι καλητερα τα σπερματοζωαρια αλλα οχι ιδανικα!ειμαστε και πανω απο 30 ετων οποτε ειπαμε να παρουμε δραστικα μετρα!

Δημοσίευση

Μου εκανε εντυπωση που δεν σου ειπε ο γιατρος για υστεροσαλπιγγογραφια.

Οταν ζητησα απο τον γιατρο μου να ψαχτουμε

μου δωσε ενα κατεβατο ορμονικων εξατασεων κ για μενα κ για τον αντρα μου,κατι αλλες αιματολογικες

για aids,ηπαττιτιδες κτλ,συν το σπερμοδιαγραμμα.

Καναμε τις εξετασεις,τα αποτελεσματα ηταν καλα για μενα

αλλα το καημενο το σπερμα ειχε προβλημα.Επισκευτηκαμε ουρολογο που μας εγραψε ενα ενα τριπλεξ οσχεος (καπως ετσι) το οποιο εδειξε κιρσοκιλη.

Μαζεψα οοοολα τα χαρτια κ τα πηγα στον γυναικολογο ο οποιος μου ειπε οτι το επομενο βημα ειναι μια υστεροσαλπιγγογραφια κ ενα επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα.

Οσο για την κιρσοκιλη, ο ουρολογος (που ειναι κ φιλος μας αρα δεν ειχε το χρημα στο μυαλο του)μας ειπε να μην κανουμε χειρουργιο γιατι δεν ειναι σιγουρη η βελτιωση του σπερματος κ θελει καποιο χρονο μεχρι να αποκατασταθει.

Παντως ουτε κ εγω πονεσα στην υστεροσαλπιγγογραφια.Νομιζω οτι αν ειναι διαβατες οι σαλπιγγες δεν ποναει η εξεταση.

Δημοσίευση

lollipop,

τι να σου πω βρε κοπελα μου!λεω να παω στον γυναικολογο μου ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με το κεντρο που εκανα την σπερματεγχυση!νομιζω οτι θα ειναι πιο αντικειμενικος και θα μου πει ακριβως τι πρεπει να κανουμε!

Δημοσίευση

Χαρα εμενα απο προσωπικη μου εμπειρια σε οσους γυναικολογους

πηγα παρολο που ο συζυγος εχειι προβλημα μου ζητουσαν τη σαλπιγγογραφια

να τους δειξω,αν θες τη γνωμη μου πρεπει να την κανεις και αυτη την εξεταση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...