Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ... ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...


Recommended Posts

Κοριτσια s.o.s!!! H μικρή μου κορη 4μηνων+8 ημερων εχει ήπια βρογχιολιτιδα. Γνωριζα απο φιλες μου την παθηση αλλα δεν φανταζομουν πώς πραγματικα ειναι... Οι άλλες 2 κόρες μου αρρώστησαν, η μια με βρογχίτιδα(1η φορά) είναι 2,5χρ. και η άλλη με συνάχι κ φταρνισμα. Κόλλησα κι εγώ, οπότε ήταν αναπόφευκτο.. Η παιδίατρος,όμως μας έδωσε χθες πρώτη μέρα aerolin inhaler και ceclor 250mg αντιβίωση.

Απορία 1η: γιατί της δίνει και αντιβίωση? Απ'ότι διαβάζω οι περισσότερες δώσατε μόνο εισπνεόμενα και φυσ.ορό. Μήπως να την πάω στο νοσοκομείο?

Απορία 2η:πότε θα αρχίσει να υποχωρεί το μπούκωμα και ο βήχας? Τρέμω.. Χθες περάσαμε με τον άντρα μου ένα από τα χειρότερα βράδια της ζωής μας. Δεν κοιμήθηκε καθόλου το τσακαλάκι μου :( τώρα έχει λίγο ηρεμήσει και κοιμάται.

Απορία 3η:επειδή τρέφεται μόνο με μητρικό γάλα και έχει μειώσει πάρα πολύ την ώρα θηλασμού,φοβάμαι μήπως πάθει αφυδάτωση και δεν το καταλάβω.. δεν παίρνει καθόλου μπιμπερό για να της δώσω έστω χαμομήλι. προσπαθώ να την ταίζω όσο πιο συχνά γίνεται, αλλά με τέτοιο βήχα που έχει δεν τρώει(5λεπτά το πολύ-κάθε 3περίπου ώρες!)

H-E-L-P M-E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!πριν 1 μηνα ο μικρος μου 5,5 μηνων ειχε βροχιολιτιδα<βηχα,μυξες κ πυρετο>ο γιατρος μου ειχε δωσει αντιβιωση ceclor,ηπιε δυο μπουκαλακια και δεν εχεινε καλα.τον πηγα σε αλλη παιδιατρο για δευτερη γνωμη και μου εδωσε να τον κανω μασκα,μεσα σε 2 μερες το μωρο εγινε καλα.η καινουργια παιδιατρος μου ειπε οτι με την αντιβιωση δεν θα γινοταν καλα το μωρο.Οσο για το φαγητο και εμενα ετρωγε 70 με 80 γρ.θα περασει μην στεναχωριεσε,αν νομιζεις οτι θελεις να το πας το μωρακι σου στο νοσοκομειο καντο,για μια δευτερη γνωμη.εμεις ειχε περαση 2 εβδομαδες και ηταν χαλια και δεν αντεξα πηγα σε αλλο γιατρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα.δεν ξερεις ποσω σε νιωθο.αν διαβασες το ποστ μου ειναι αυτο που λεει παλι αρρωστη.επηδη τα περασα απο πρωτο χερι η ανησηχιες σου 3 δεν πεζη ρολο.εμενα ο μοκρος μου ηταν 2,5 μηνων και ειχε ελλατωση το γαλα κατα παρα πολυ,να σου δωσο να καταλαβης του εφτιαχνα 100μλ και επεινε τα 20μλ,οσο για την αντιβιωση αυτο δεν ξερω να σου πω αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα ηλικιας παρε και μια αλλη γνωμη καλητερα.για το ποτε θα αρχηση να υποχωρη ο βηχας σε καμια εβδομαδα αν δεν κανω λαθως ειναι θεμα οργανισμου.ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορεσα.ξεχασα να σου πω οτι χθες που πηγα τα παια μου ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση για τον μικρο το ζηθρομαξ για 3 μερες αλλα ειναι σαν να κανει θεραπεια για 10.και μου ειπε ειναι το μικροβιο που προσβαλη τον πνευμωνα και πρωκαλη πυρετο.αν θυμαμαι καλα.σου ευχωμαι περιστατηκα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...