Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΠΙΤΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ:angry: Η ΄'ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΙΑ' Κ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ 'ΦΑΕΙ'ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2008 ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΕΣ.ΑΥΤΑ..

• Απαντήσεις 291
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΠΟΠΙΤΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ:angry: Η ΄'ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΙΑ' Κ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ 'ΦΑΕΙ'ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2008 ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΕΣ.ΑΥΤΑ..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δεν σας κρύβω ότι θύμωσα με όλη αυτή τη συζήτηση.. Κατά τα άλλα θέλουμε και ισότητα! Δηλαδή έλεος ρε κορίτσια... Αν είναι δυνατόν..

Και σε τελική ανάλυση, κανείς δεν ξέρει ποιός είναι ποιός. Κι εγώ σας λέω ότι είμαι η Σοφία, 26 χρονών, παντρεμένη, σε προσπάθεια για παιδάκι κτλ κτλ... Ε και; Μπορεί να είμαι ο Σοφοκλής, ψυχανώμαλος και να τη βρίσκω μπαίνοντας εδώ!!!

Και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τί ρατσισμός είναι αυτός με τους άντρες σε αυτό το site.Πραγματικά απορώ!!! Είστε οι περισσότερες μανούλες, έγκυες και οι υπόλοιπες στην προσπάθεια... Μόνες σας τα κάνετε όλα αυτά; Δεν την δέχομαι όλη αυτή την ιστορία χωρίς λόγο και αιτία. Εάν κάποιος είναι αισχρός ή προκλητικός(άντρας ή γυναίκα)εννοείται ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσά μας, αλλά επειδή απλά "δεν θα έπρεπε" να μπαίνουν στο site αυτό, συγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι λόγος αυτός!

Αντί να χαιρόμαστε που ευαισθητοποιούνται σε κάποια θέματα τους διώχνουμε. Καλά λέω εγώ ότι εμείς οι ίδιες δεν τους αφήνουμε να μάθουν για εμάς και τα ψυχοσωματικά μας...

Και κλείνοντας μια ερώτηση: να σταματήσω να πηγαίνω στο γήπεδο επειδή οι περισσότεροι εκεί είναι άντρες; Πραγματικά, θέλω μια απάντηση σε αυτό!

Με σεβασμό,

Σοφία

Δημοσίευση

Δεν σας κρύβω ότι θύμωσα με όλη αυτή τη συζήτηση.. Κατά τα άλλα θέλουμε και ισότητα! Δηλαδή έλεος ρε κορίτσια... Αν είναι δυνατόν..

Και σε τελική ανάλυση, κανείς δεν ξέρει ποιός είναι ποιός. Κι εγώ σας λέω ότι είμαι η Σοφία, 26 χρονών, παντρεμένη, σε προσπάθεια για παιδάκι κτλ κτλ... Ε και; Μπορεί να είμαι ο Σοφοκλής, ψυχανώμαλος και να τη βρίσκω μπαίνοντας εδώ!!!

Και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τί ρατσισμός είναι αυτός με τους άντρες σε αυτό το site.Πραγματικά απορώ!!! Είστε οι περισσότερες μανούλες, έγκυες και οι υπόλοιπες στην προσπάθεια... Μόνες σας τα κάνετε όλα αυτά; Δεν την δέχομαι όλη αυτή την ιστορία χωρίς λόγο και αιτία. Εάν κάποιος είναι αισχρός ή προκλητικός(άντρας ή γυναίκα)εννοείται ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσά μας, αλλά επειδή απλά "δεν θα έπρεπε" να μπαίνουν στο site αυτό, συγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι λόγος αυτός!

Αντί να χαιρόμαστε που ευαισθητοποιούνται σε κάποια θέματα τους διώχνουμε. Καλά λέω εγώ ότι εμείς οι ίδιες δεν τους αφήνουμε να μάθουν για εμάς και τα ψυχοσωματικά μας...

Και κλείνοντας μια ερώτηση: να σταματήσω να πηγαίνω στο γήπεδο επειδή οι περισσότεροι εκεί είναι άντρες; Πραγματικά, θέλω μια απάντηση σε αυτό!

Με σεβασμό,

Σοφία

Δημοσίευση

Με σεβασμό,

Σοφία

Δημοσίευση

Απο οτι καταλαβα ολο αυτο το μπέρδεμα δημιουργηθηκε στο chat... Εγω δεν εχω μπει ποτε στο chat ουτε νομιζω πως θα το κανω, γιατι γενικά δεν κανω chat στο internet, ετσι δεν ειχα την ευκαιρια να γνωρισω το Νικο, για τον οποιο τοσος ντορος εγινε. Δεν ξερω αν το αξιζει ο ανθρωπος η οχι, δεν ξερω αν ενοχλησε καποιον η οχι, και δεν με ενδιαφερει. Θεωρω λάθος πάντως η ολη συζήτηση για το αν πρεπει να μπαινουν αντρες στο site η οχι να βασιζεται πανω σε ενα συγκεκριμενο ατομο.

Οπως ειπαν κι αλλες κοπελες, στο internet ειμαστε, οχι στο σπιτι μας. Το οποιο σημεαινει πως μας διαβαζει οποιοσδηποτε, απο οπουδηποτε.

Απο εκει και περα, θα πρεπει να εξεταστει το θεμα των κανονισμων αυτου του forum. Επιτρεπονται η αντρες η οχι; Ωστε στο κατω κατω να μπορουν να γνωριζουν κι ιδιοι.

Παντως προσωπικά, οπως εμενα δεν θα μου αρεσε να με αποκλεισουν απο καποιο χωρο-ακομη κι οταν δειχνω απεριοριστη κατανοηση οταν προκειται για απαγορευσεις βασισμενες στην παραδοση, τη θρησκεια και την κουλτουρα μιας ομαδας-το ιδιο θα με ενοχλουσε και ο αποκλεισμος στο internet απο κάποιο χώρο επειδη ετυχε να γεννηθηκα με η χωρις οωθηκες η ορχεις. Στο 2008 ζουμε.

Αν εχει ενα καλό το internet, ειναι η απολυτη δημοκρατια του. Υπαρχουν χωροι για απελευθερωμενους, για εθνικιστες, για ποδοσφαιρόφιλους, για φοιτητες, για οτιδηποτε θελουμε η δε θελουμε να ξερουμε. Βαλτε καποια ορια. Σε καποια forum ας πουμε απαγορευεται να γραφεις με κεφαλαια, η greeklish. Προσωπικα, αν απαγορευσετε την εισοδο στους αντρες, θα αποχωρησω κι εγω, οχι γιατι δεν εχετε το δικαιωμα να το κανετε, αλλα γιατι θιγομαι σαν γυναικα, σαν ανθρωπος, σαν πολιτης μιας ελευθερης, δημικρατικης χωρας.

Αυτα.

Δημοσίευση

Απο οτι καταλαβα ολο αυτο το μπέρδεμα δημιουργηθηκε στο chat... Εγω δεν εχω μπει ποτε στο chat ουτε νομιζω πως θα το κανω, γιατι γενικά δεν κανω chat στο internet, ετσι δεν ειχα την ευκαιρια να γνωρισω το Νικο, για τον οποιο τοσος ντορος εγινε. Δεν ξερω αν το αξιζει ο ανθρωπος η οχι, δεν ξερω αν ενοχλησε καποιον η οχι, και δεν με ενδιαφερει. Θεωρω λάθος πάντως η ολη συζήτηση για το αν πρεπει να μπαινουν αντρες στο site η οχι να βασιζεται πανω σε ενα συγκεκριμενο ατομο.

Οπως ειπαν κι αλλες κοπελες, στο internet ειμαστε, οχι στο σπιτι μας. Το οποιο σημεαινει πως μας διαβαζει οποιοσδηποτε, απο οπουδηποτε.

Απο εκει και περα, θα πρεπει να εξεταστει το θεμα των κανονισμων αυτου του forum. Επιτρεπονται η αντρες η οχι; Ωστε στο κατω κατω να μπορουν να γνωριζουν κι ιδιοι.

Παντως προσωπικά, οπως εμενα δεν θα μου αρεσε να με αποκλεισουν απο καποιο χωρο-ακομη κι οταν δειχνω απεριοριστη κατανοηση οταν προκειται για απαγορευσεις βασισμενες στην παραδοση, τη θρησκεια και την κουλτουρα μιας ομαδας-το ιδιο θα με ενοχλουσε και ο αποκλεισμος στο internet απο κάποιο χώρο επειδη ετυχε να γεννηθηκα με η χωρις οωθηκες η ορχεις. Στο 2008 ζουμε.

Αν εχει ενα καλό το internet, ειναι η απολυτη δημοκρατια του. Υπαρχουν χωροι για απελευθερωμενους, για εθνικιστες, για ποδοσφαιρόφιλους, για φοιτητες, για οτιδηποτε θελουμε η δε θελουμε να ξερουμε. Βαλτε καποια ορια. Σε καποια forum ας πουμε απαγορευεται να γραφεις με κεφαλαια, η greeklish. Προσωπικα, αν απαγορευσετε την εισοδο στους αντρες, θα αποχωρησω κι εγω, οχι γιατι δεν εχετε το δικαιωμα να το κανετε, αλλα γιατι θιγομαι σαν γυναικα, σαν ανθρωπος, σαν πολιτης μιας ελευθερης, δημικρατικης χωρας.

Αυτα.

Δημοσίευση

Αυτα.

Δημοσίευση

σοφια μου επειδη θες απαντηση σου απαντω ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ θα σταματησεις να πηγαινεις στα γηπεδα εκει πανε μονο αντρες οι γυναικες απαγορευεται οι γυναικες ειναι μονο για δουλειες στο σπιτι και για μωρα και φυσικα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ κοριτσι μου.και κατι ακομα σε ποιον αιωνα ζεις και θελεις να μπαινουν οι αντρες στο ιντερνετ και να μιλανε με γυναικες?ε?πολυ απελευθερωμενη σε βρισκω απαπαπα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σοφια μου επειδη θες απαντηση σου απαντω ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ θα σταματησεις να πηγαινεις στα γηπεδα εκει πανε μονο αντρες οι γυναικες απαγορευεται οι γυναικες ειναι μονο για δουλειες στο σπιτι και για μωρα και φυσικα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ κοριτσι μου.και κατι ακομα σε ποιον αιωνα ζεις και θελεις να μπαινουν οι αντρες στο ιντερνετ και να μιλανε με γυναικες?ε?πολυ απελευθερωμενη σε βρισκω απαπαπα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλα βρε ποπη ζωγραφισε παλι χαχαχαχαχαχα.Μα ειδες τι γυναικες πια?καλα βρε σοφακι και εσυ στο γηπεδο θες να πας?Το ξερεις αυτο που λενε συνηθως οι αντρες οταν πετανε ενα σωβρακο στην γυναικες τους?Ραφτω μωρη να αισθανθης γυναικα.χαχαχαχαχαχαχα.Αχ που καταντησαμε 80 χρονια πισω παμε αχ.

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλα βρε ποπη ζωγραφισε παλι χαχαχαχαχαχα.Μα ειδες τι γυναικες πια?καλα βρε σοφακι και εσυ στο γηπεδο θες να πας?Το ξερεις αυτο που λενε συνηθως οι αντρες οταν πετανε ενα σωβρακο στην γυναικες τους?Ραφτω μωρη να αισθανθης γυναικα.χαχαχαχαχαχαχα.Αχ που καταντησαμε 80 χρονια πισω παμε αχ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ SITE ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Κ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΕΜΠΑΙΝΕΣ Κ ΣΥ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΩΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΥΤΟ ΤΟΥ SITE ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΕ.Κ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ??ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΤ.ΕΕΕ ΟΧΙ...ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ:blink: ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ SITE ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Κ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΕΜΠΑΙΝΕΣ Κ ΣΥ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΩΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΥΤΟ ΤΟΥ SITE ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΕ.Κ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ??ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΤ.ΕΕΕ ΟΧΙ...ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ:blink: ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εμενα πάλι που ο αδερφός μου διάβαζε Σουπερ Κατερίνα(από μένα) εχει καποιο πρόβλημα;;Πάλι γυναικεία πράγματα λέγανε ,πάλι για περιόδους,αυνανισμούςκαι για αγορια έλεγε το περιοδικό. Τι πάει να πει; Μια χαρά εξελιχθηκε ο αδερφός μου κ έχει κ κοπέλα...

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου Δόξα τον Θεό πήγαμε και γυρίσαμε εγινε η ετ ολα πήγαν καλά σαν διαδικασία! Πήραμε το σπορακι μας σπίτι μακάρι να ειναι γερό και τυχερό αυτο μονο θελω!!!🙏🙏🙏 Εντωμεταξύ τον καθετήρα δεν τον ενιωσα καν όταν μου το βάλανε και μου λένε τέλος λέω το βάλαμε;; έβλεπα κ στον υπέρηχο αλλά δεν το κατάλαβα μετα μου το έδειξαν. @flowerv @almira κορίτσια πραγματικά ευχομαι να ειστε αισιόδοξες και τυχερες αυτη την φορα...  μας αξιζει όλες μας ρε γ@μωτο... Απο φάρμακα δεν μου έδωσε πολλά περα από utrogestan που ήδη επαιρνα πρωί βράδυ συν prolutex απόγευμα. Από βιταμίνες βιταμίνες φολλικο μου είπε δύο χάπια folidex και εγω επαιρνα ήδη ω3 κ D . Για μαγνήσιο δεν μου είπε κάτι.. κ αναρωτιέμαι αν χρειάζεται από τώρα η μετα απο θετική χοριακη ξέχασα να το ρωτήσω.. @almira μου την embryo glue δεν την χρησιμοποιήσουν στο Fertilia δεν ειναι υπερ μου λεει ο γιατρούς μου μην τα ακούς δεν ειναι αποδεδειγμένο οτι βοηθάει.  
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσει το παιδάκι σου. Με το καλο και το δεύτερο. 🥰 Έχω την εντύπωση ότι η συμπεριφορά του παιδιού σχετίζεται με τον επικείμενο ερχομό του δεύτερου. Σαν άγχος αποχωρισμού...θέλει να σου τραβήξει το ενδιαφέρον ίσως, γι' αυτό σε ζητάει ή απλά ντρέπεται με τις δασκάλες του. Όταν του το συζητάς, τι σου λέει; Επίσης θεωρώ ότι το διάστημα από Σεπτέμβρη που πάει τουαλέτα είναι πολύ μικρό για να έχει προγραμματιστεί πλήρως και να μην έχει ατυχήματα. Νομίζω κάπου ανάμεσα σε αυτά είναι το πρόβλημα. Ίσως πρέπει να τον προγραμματίσεις εσύ, να του το βάλεις ως "υπενθύμιση" στο μυαλουδάκι του ότι όταν πχ χτυπάει το κουδούνι για διάλειμμα ή όταν είναι ελεύθερα να παίξουν τα παιδιά, να πηγαίνει πρώτα στην τουαλέτα για κακά, ασχέτως αν νιώθει ότι θέλει.  Όταν λες ότι πας να τον αλλάξεις, εννοείς ότι σε καλούν να πας στο νηπιαγωγείο μόνο για να τον αλλάξεις και φεύγεις;! Μου φαίνεται τρελό αυτό. Πάντως έχεις δίκιο, έτσι είναι οι δασκάλες στα δημόσια νηπιαγωγεία. Κι εμείς με την κόρη μου (ίδια ηλικία ακριβώς), ίδιες καταστάσεις αντιμετωπίζουμε. Συνεχώς μας τονίζουν ΄ότι είναι σχολείο πια, και όχι "φύλαξη" (όπως ο παιδικός, κατά την γνώμη τους) και μας κάνουν παρατηρήσεις ότι πχ δεν ξέρει να στρώσει σωστά στην πετσέτα της ή να ανοίξει το μπολ φαγητού. Όταν βέβαια είχαμε ατύχημα με τα τσίσα, την άλλαξαν, αναγκαστικά. Από τότε είπα στην δασκάλα της  να της υπενθυμίζει την τουαλέτα, και δεν έφερε αντίρρηση. Είναι και λίγο πού θα πέσεις. 
    • Μακάρι η δεύτερη φορά να είναι η τυχερή και για τις δύο μας! Πάνω κάτω θα ξεκινήσουμε το ίδιο διάστημα προετοιμασία νομίζω!
    • Καλησπέρα σε όλες! Έχω το εξής πρόβλημα βρε κορίτσια και πάω να σκάσω. Έχω ένα παιδάκι που θα γίνει 4 την επόμενη εβδομάδα και έχει ξεκινήσει σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Πάει σχολείο από 7.5 μηνών και δεν είχε θέμα πουθενά. Πάντα έμενε μέχρι τις 4 όπως και φέτος πάει στο ολοήμερο με χαρά και έχει κάνει φίλους. Δυστυχώς, τον τελευταίο χρόνο είχε θέμα δυσκοιλιότητας το οποίο σε συνεργασία με παιδογαστρεντερολογο το αντιμετωπίσαμε σταδιακά. Κάνει τσισα στην τουαλέτα από τα 3 χωρίς ούτε μισό ατύχημα και ενώ με τα κακά λόγω αυτού του θέματος, τα είχε πάρει από φόβο, από τον Σεπτέμβριο πάει κανονικά τουαλέτα μόνος του ακομα και σε δημόσιες τουαλέτες. Επίσης, δεν φοράει πάνα ούτε καν στον ύπνο του. Στο νηπιαγωγείο όμως δεν θέλει με τίποτα να κάνει κακά εκεί με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τα κρατήσει για να πάει τουαλέτα στο σπίτι και να έχει ατυχήματα. Οι δασκάλες δεν δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία να τον ενθαρρύνουν και περιμένουν να τους δώσουμε μετάλλιο που του υπενθύμισαν να πάει στην τουαλέτα αν έχει κακά. Να σημειώσω επίσης ότι είμαι έγκυος στο μήνα μου και την τελευταία εβδομάδα βλέπω μια σχετική προσκόλληση του μικρού σε μένα. Τι να κάνουμε βρε κορίτσια? Βλέπουμε παλινδρόμηση αλλά εκδηλώνεται μόνο στο σχολείο. Βλέπουμε δασκάλες που πραγματικά δεν βοηθάνε. Και δεν εννοώ να τον αλλάξουν αλλά ενώ είναι αυτόνομος στο ντύσιμο εκεί τους λέει δεν ξέρω να φωνάξετε τη μαμά μου. Θέλει εμένα? Πάω να τον αλλάξω και δε θέλει να φύγει αλλά να μείνει με τους φίλους του στο σχολείο. Ουφ σκάω.
    • Εγω θελω πολυ να ξεκινήσουμε άμεσα!  Αλλα θελω αυτήν την φορα να παει καλά! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αλλη απογοήτευση.. προσπαθώ να σκέφτομαι οτι θα παει καλα !
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...