Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όσες με γνωρίζετε, ξέρετε τι μανία έχουμε ο σύζυγός μου και εγώ με τα βίντεο και τις φωτο!

Η Αθηνά μας έκλεισε σήμερα τον πρώτο μήνα ζωής (παρά δύο μέρες, για την ακρίβεια, μιας και ο Φλεβάρης ήταν... κουτσός) και έτσι αποφάσισα να μαζέψω ότι... υλικό είχαμε διαθέσιμο και να της φτιάξω ένα βίντεο! Βέβαια αποδείχτηκε ότι δεν χρησιμοποίησα ούτε το 50% των όσων είχαμε σε ντοκουμέντα, μιας και τα περισσότερα δεν έχουμε προλάβει να τα επεξεργαστούμε καν! Χαχαχαχ! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Όπως και να 'χει, με πολλή χαρά και περηφάνεια, σας παρουσιάζω το αστέρι της ζωής μας: την Αθηνά!! Σε λατρεύουμε, ψυχούλα μου!!!

Δημοσίευση

Συγκινηθηκα παρα πολυ με το βιντεακι απο το πρωτο μηνα του μωρου σας. Να το χαιροσαστε και να το δειτε οπως επιθυμειτε. Να ειναι γερο και καλοτυχο και να σας χαρισει πολλες ομορφες στιγμες :laugh:

Δημοσίευση

αχ παναγια μου, βουλωσε η μυτη μου παλι, να μου παρετε σπρευ παρακαλω!! και ενταξει την αθηνουλα την ειχα δει αλλα και αυτο το τραγουδακι χωμα με εκανε σε συνδιασμο με την μικρη, αχ ωραιες στιγμες μου θυμιζουν τα δικα μου, απολαυσετες ολιβιακη, τα νεογεννητα μπορει να τρωνε πολλες ωρες και να μας κουραζουν αρκετα αλλα ειναι θεικο το συναισθημα ενα πλασματακι που ειναι απο τη σαρκα σου να εξαρταται η ζωουλα του απο εσενα για να επιβιωσει, δεν περιγραφω αλλο με πηραν τα ζουμια παω να βρω το σπρευ για το μπουκωμα, τωρα που ειμαι κρυωμενη βαλθηκατε ολες να με κανετε να κλαιω!

Δημοσίευση

Καρέ καρέ, λίγο από το fb, λίγο από τα blog σας, σας παρακολουθούσα καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μήνα της ζωούλας της Αθηνάς..

Χαίρομαι που θέση στο video αυτό είχανε και τα γατάκια σας.. Όχι τώρα που ήρθε η Αθηνά στη ζωή σας να τα ξεχάσετε αυτά! ;)

Να τους χιλιάσει Ολίβια τους μήνες η πριγκιπέσσα σας!

Να ζήσετε και οι 3 σας μια ζωή χαρισάμενη, γεμάτη αγάπη, ευτυχία και άλλα όμορφα συναισθήματα!

Είναι μια κούκλα και αρχίζω να βρίσκω ομοιότητες και με σένα σε διάφορες εκφράσεις που παίρνει.. Το'χουμε? Τι λες? ;):P

Δημοσίευση

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε!! Ευχαριστώ πολύ!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Ifigeneia έγραψε:

Είναι μια κούκλα και αρχίζω να βρίσκω ομοιότητες και με σένα σε διάφορες εκφράσεις που παίρνει.. Το'χουμε? Τι λες? ;):P

Αχ, Ιφι μου και εγώ το ίδιο βλέπω... Αλλά προς το παρόν είμαστε εσύ, εγώ, άντε και δυο τρεις άλλοι! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Δημοσίευση

Φανταστικό το βιντεάκι!!!!

Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε όπως ποθείτε!!!!!

Εύχομαι κάθε μέρα σας να είναι πλημμυρισμένη από τέτοιες ευτυχισμένες και τρυφερές στιγμές!!!!

Δημοσίευση

απο την μια η εγκυμοσύνη απο την άλλη το βιντεακι εχω κατασυγκινηθει κ με πήραν τα ζουμιά. Να σας ζήσει κοριτσακι μου να ναι καλοτυχη κ καλοριζικη κ κοντα στους γονεις της που φαινεται ποσο την αγαπάνε. Μου θυμίσατε τα δικά μου κ εμενα με την κόρη μου κ καθε φορα που βλεπω το βιντεακι που της εχω φτιαξει ακομα κ τωρα συγκινουμαι. Ειναι τελειο να μενουν αυτες οι αναμνησεις τοσο ζωντανες

Δημοσίευση

Είναι πολύ όμορφο το βίντεο... και πολύ περισσότερο όμορφη η κορούλα σου!! Να σου ζήσει ... Και κοίτα ν'απολαύσεις όσο πιο πολύ μπορείς την νεογνική φάση!! Εμένα, είναι και θρεφταράκι ... τον είδες άλλωστε κι από κοντά.. κι αναπολώ εκείνες τις μέρες που χώραγε στην αγκαλιά μου.. Τώρα εξέχει!! :laugh: :laugh: :P

Μεγαλώνουν γρήγορα τα μωράκια... ούτε που το καταλαβαίνουμε!! Μάζευα τα φορμάκια που του φόραγα στον 1ο μήνα .. και αναστέναζα!! :P

Δημοσίευση

Αχ τι μου κάνετε... τι μου κάνετε... :blush: :blush:

Ολιβιάκι μου.. Μάνο.. να την χαίρεστε.. (πόσες φορές το'χω πει και θα το ξαναπω;; Άπειρες! Οι ευχές ποτέ δεν είναι αρκετές!).

Να'ναι γερό το πουλάκι μου.. και να εκατοστήσει τα χρόνια!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Πω ,πω πώς πέρασε ένας μήνας(σαν χθές ήταν που βλέπαμε το βιντεάκι από το μαιευτήριο!!).

Μας κάνεις να ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε και εμείς τα μωράκια μας!

Αν τα κοριτσάκια μοιάζουν τόσο πολύ στον μπαμπά τους όπως η Αθηνούλα... έχω επλίδα να μου μοιάζει ο γιός μου?? :laugh:

Να σας ζήσει!Να είναι πάντα καλότυχη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...