Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ CLEAR BLUE ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΧΝΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ. τΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ (32 Η ΜΕΡΑ.). εΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ 19Η ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΕΧΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΔΗΛ Ή ΈΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΡΙΟ. ηΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ - 19Η γιατι εχω μεγαλο κυκλο(35 μερες).Και σημερα λεω δεν κανω ενα να δω που βρισκομαι, αν και δεν εχω επισημα καθυστερηση. Ρε κοριτσια, ειναι η πρωτη φορα που φαινεται αχνη η καθετη γραμμη. Οσες φορες στο παρελθον το εκανα , ητ;αν ξεκαθαρα αρνητικο. τωρα η καθετη φαινεται απαλα από πισω. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΩ.!ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ 28Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ!ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΠΩς ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΟΥ!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ,ΣΑΝ ΚΟΥΚΙΔΙΤΣΑ!!!!!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ Αργυρω μου, με γεμιζεις με αισιοδοξια. Τωρα που το ξαναειδα , οσο παει και ξεθωριαζει η καθετη. εχω τρελλαθει. θα παω σινεμαδακι σε λιγο και θα ξεχαστω. θελω να σιγουρευτω και μετα να το πω στον αντρα μου.

Δημοσίευση

η γραμμη θα ξεθωριαζειιι!!εκανα το ιδιο τεστ κι εγω !της ιδιας εταιριας και αμα διαβασεις τις οδηγιες,το αποτελεσμα δεν ερμηνευεται σωστα αμα περασει 10λεπτο.κι εμενα μετα δεν φαινοτανε σχεδον!αλλα την αλλη μερα ηταν τελεια η γραμμουλα οταν ξαναεκανα τεστακι!!! :kiss:

Δημοσίευση

mairi etoimasou,auto exw na pw egw.h dikh mou empeiria den einai me to clear blue alla me to predictor.to ekana thn 31h mera tou kuklou mou.eixa adia8ethsei 23/10 kai ekana to test thn 23/11 kai edeikse axno 8etiko!kuklos 31 hmerwn.to axno 8etiko egine 21 evdomadwn kai 3 hmerwn ws twra...euxomai na exeis ta idia apotelesmata k su!!!!pou afou edeikse axno 8a ginei kai entono!!

Δημοσίευση

το αχνο θετικο δυσκολα αλλαζει..........εισαι εγκυοοοοοοοοοοοοοοος

συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!

κανε και την χοριακουλα σου και περιμενουμε να ακουσουμε επισημα πλεον για το σπορακι σου!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσια , θα παω την Παρασκευη να κανω χοριακη απευθειας. παντως οι πονοι σαν περιοδο συνεχισζονται καθημερινα. το στηθος πρησμενο.θα δουμε την παρασκ τι θαγινει. Σας ευχαριστω παρα πολυ, κοριτσια, ακομα δεν εχω μπει στην ιδεα της εγκυμοσυνης για να μην απογοητευτω μετα. Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!και σε οσες προσπαθουν ευχομαι το συντομοτερο!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι, εκανα το clear blue 2 μερες πριν την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου και η γραμμουλα η καθετη ισα που φαινοταν (επρεπε να ξεστραβωθεις για να την δεις) παντως ηταν εγκυρο το αποτελεσμα αφου η μπουμπου μου τωρα ειναι σχεδον 10 μηνων....

Το συγκεκριμενο τεστ το εμπιστευομαι με κλειστα ματια...

Δημοσίευση

koritsia με συγκινειτε! αφου σε ολες σας σχεδον εχει συμβει αυτο το αχνο και εισασταν, τοτε αρχιζω και το συνειδητοποιω! και μαμα μου μου πε πως ειναι νωρις γιαυτο και δεν δειχνει καλα. αυριο θα παω για χοριακη και το απογευμα θα σας εχω νεα!!!!!!σας ευχαριστω για την εμψυχωση και ευχομαι και γω ο,τι ποθειτε!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ εγω ετσι νομίζω και στο 1 μου παιδι και τώρα που είμαι έγκυος το clear blye η καθετη γραμμή ήταν αχνή. εισαι σιγουρα έγκυος. αντε θα ειναι τα μωρά μας αν όλα πάνε καλά στο τέλος φθινοπώρου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...