Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έτσι για να μάθουμε να οδηγούμε σωστά και προσεκτικά. Να μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σ΄αυτό το κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας, που μας πονάνε και δεν θέλουν να μας χάσουν.....

Δημοσίευση

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Να μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σ΄αυτό το κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας, που μας πονάνε και δεν θέλουν να μας χάσουν.....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ

Δημοσίευση

εγω τωρα που ειμαι μπουκωμενη και συναχωμενη γιατι επρεπε να δακρυσω τωρα και να μπουκωσω περισσοτερο; ε; βαλτε μια προειδοποιηση μπουκωμενοι αρρωστοι εγκυες θα κλαψετε ντε!!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

εγω τωρα που ειμαι μπουκωμενη και συναχωμενη γιατι επρεπε να δακρυσω τωρα και να μπουκωσω περισσοτερο; ε; βαλτε μια προειδοποιηση μπουκωμενοι αρρωστοι εγκυες θα κλαψετε ντε!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ειρήνη πολύ καλό! Μπράβο!

Ακούω γύρω μου να λένε.. "Α! Όλα κι όλα!! Όταν έχω το παιδί μαζί μου δεν τρέχω."

Όταν δεν το έχεις ρε φίλε γιατί τρέχεις? Για να το αφήσεις ορφανό?

Και στην τελική γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τα παιδιά μας που θα αφήσουμε πίσω μας στην τραγική περίπτωση? Γονείς δεν έχουμε? Τους γονείς μαι γιατί δεν τους σκεφτόμαστε? Υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από γονιό να χάνει το παιδί του? :huh:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗ....επισης να συμπληρωθει στον τιτλο κοπελες

που βαζουν κολπικα υποθετα να μην το διαβασουν γιατι

απο την συγκινηση μπορει να πεταξουν το υποθετο!!!!!! :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

έλεος Ζαχ!!! έλεος!!!

επίσης πρέπει να δούμε τι προειδοπίηση θα βάλουμε στα δικά σου τα σχόλια γιατί αφού οι δικιά μου κοιλιά κάνει συσπάσεις από τα γέλια ... φάντάσουν τι γίνεται με κάτι άλλες πιο ευαίσθητες κοιλίτσες ...

• Απαντήσεις

• Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...