Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΜΑΤΗ ΑΠΟΡΙΕς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩΩΩΩΩ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ!!ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΘΕΡΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ : ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ!

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑ

  • Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπράβο γλυκό μου κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!Μου δίνει τρομερή αισιοδοξία κ χαρά μια τέτοια είδηση!!!!! :woohoo: :woohoo:

Ο Θεούλης να χαρίζει σε σένα κ όλους όσους αγαπάς πολλά χρόνια γεμάτα υγεία κ ευτυχισμένες στιγμές...

Υ.γ.Τέλεια η καινούρια φωτό σου.......

Δημοσίευση

αυτο πραγματικα ειναι καταπληκτικο νεο!!Ευχομαι στην μανουλα σου απο εδω και μερα για κανενα λογο να μην ξαναπαει σε νοσοκομεια κλινικες και τετοια ,μονο μπορει να παραβρεθει στις γεννες σου!!χααχα

μπραβο κουκλα μου να ναι καλα η γυναικα

Δημοσίευση

καλα τρεμουν τα χερια μου!εχω παθει πλακα! της ειπε ο γιατρος οτι η υπομονη κ η επιμονη της ανταμειφθηκαν! θεε μου θελω να το φωναξωωωω

εχει ερθει ο αγγελος και την πειραζει στο τηλεφωνο!εχω παθει πλακα!

κοριτσια στις 21 εγινε 47 τι τελειοοοο δωροοοο θεεεεεε μου!ειμαι τοσο συγκινημενη!

ευχομαι να ακουμε μονο ευχαριστα νεα πια!

ειχε καρκινο του μαστου και τον κερδισε μια κ καλη!ταλαιπωριηθηκε στεναχωρηθικε και τωρα ειναι καλα!ααααχ

κοριτσια σας στελνω θετικη ενεργεια πολυ θετικη ενεργεια!!!!!!! να σας μεταδωσει αυτη η ειδηση πολυυυυ δυναμη γιατι αυτο την βοηθησε να κερδισει!

Δημοσίευση

Πραγματικα το πιο ομορφο δωρο... :)

Ο θεος να την εχει παντα καλα και να την γεμισετε ευτυχια

αγαπη αγκαλιες και πολλα πολλα φιλια... :kiss:

Πολυ ομορφα νεα.. :)

Τελος οι ταλαιπωριες... τελος οι στεναχωριες...

Τωρα μονο χαρες..! :)

Να ειστε ολοι σας καλα...

Την αγαπη μου ... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοπέλα μου πως να περιγράψει κανείς αυτά τα νέα; Υπέροχα; Εξαιρετικά; :cheer:

Νομίζω πως δεν υπάρχουν λέξεις ή μάλλον χρειάζονται ΠΑΡΑ πολλές!!! ;)

Έχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια αξιοθαύμαστη μητέρα!!! Μπορώ μόνο να φανταστώ το πόσο θάρρος και δύναμη έχει μέσα της!!!!!!! :cheer:

Εύχομαι ΜΟΝΟ χαρές για όλους σας από εδώ και πέρα ΠΑΝΤΑ με υγεία!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Ραμονάκι τι ωραίο Πασχαλινό δώρο ήταν αυτό?

Μακάρι όλες οι άσχημες ιστορίες να έχουν αυτό το τέλος!!!!

Τώρα θα απολαύσετε πραγματικά το ταξίδι σας στη Ρόδο!!!!!!

Να είναι πάντα γερή και δυνατή η μανούλα σσου και να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες!!!!

υγ.Τι τέλεια φωτό εβαλες πάλι????????Είναι super!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια η καλη ψυχολογια την εσωσε!αχ παναγια μου τι ευτυχια νιωθω!

αχ θεε μου θα κανουμε πασχα!

κοριτσια λαμπω απτη χαρα μου λαμπωωωω!!!

η ατιμη μου το ειπε πολυ "α ξερεις δεν εχω τελικα καρκινο" και εμεινα εγω σα χαζη!

τελικα κοριτσια θαρρος θελει η ζωη και πιστη στους στοχους μας!

χαχαχα τζουλς ειναι νεα γυναικα τωρα ζει τη ζωη της!που χρονος για ιντερνετ!μπαινει στο φεισμπουκ!την εχει φιλοσοφισει τη ζωη της δεν το βαζει κατω!καλα θελω παμπερς απτη χαρα μου!

αχ θεε μου τι ομορφο συναισθημα ενιωθα μεχρι τωρα οτι θα την εχανα την κουκλαρα μου και τωρα νιωθω λες και μου φορεσε ενα ζευγαρι φτερα και μου ειπε αντε πετα!!!

ειχε κανει εγχειριση και δεν ηρθε στον πολιτικο του αδερφου μου κ την πηραμε τηλ και μας εκανε κ πλακες!ετρεχε στις χημειοθεραπιες και μου εκανε πλακα οτι της αρεσε ο γιατρος!!μας δουλευε οτι της αρεσε που δεν ειχε μαλλια γιατι βαρεθηκε τα κομμωτηρια!κοριτσια πεταωωωω το κοριτσακι μου ειναι καλα!αχ συγγνωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι στα χαι μου που την εχω πλαιιιι μου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...