Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

πριν 1,5 μήνα είχα μια βιοχημικη κυηση και πιστεψα οτι δεν θα κάνω συντομα παιδι. την παρασκευη η χοριακη μου ηταν 108.3 με 13 μερες καθυστερηση. τα κατάφερα τοσο σύντομα. Ενοιωσα μια τρελη χαρα!!!. Στο τέλος της εβδομαδας θα παω για το πρωτο υπερηχο και περιμένω να το δω . μακαρι. Τωρα που λέτε άρχισε το άγχος μου, θα το αγαπαω; θα τα καταφερω ως μαμα;θα γινω πολυ χοντρη; θα με πιασει καμια επιλοχεια κατθλιψη ; θα τα χασω τα κιλα μου συντομα;το μωρο θα μου μοιαζει; θα αλλαξει η ζωη μου; ολα αυτα που λετε. εσεις τα σκεφτεστε αυτα καθολου ή είμαι η μονη τρελαμενη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τιτουλα καλημερα!

Να σκεφτεσαι θετικα... Οταν ερθει το μωρακι σου στην αγκαλια σου θα ερθουν ολα απο μονα τους. Το ενστικτο της μανας θα ειναι εκει... Δεν ειναι τιποτα δυσκολο... Αρκει να το αγαπας και να εισαι διπλα του!

τιτουλα μου τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι μωρε?δεν πρεπει να ανναλωνεις την ενεργεια σου σε τετοια θεματα αυτο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι να ειναι γερο το μωρακι σου και να πανε ολα στην εγκυμοσυνη σου...φυσικα και θα τα πας μια χαρα και φυσικα και θα εισαι πολυ καλη μανουλα φυσικα και δεν θα σε πιασει καταθληψη αφου θα εχεις το μωρακι που τοσο πολυ θες...και φυσικα θα χασεις τα κιλα και καμια εγκυουλα δεν ειναι χοντρη ολες ειμαστε τελειες... :P:P:P:P:P ξεκολλα λοιπον το μυαλο σου ζησε χωρισ εννοιες και σκοτουρες την εγκυμοσυνη σου γιατι να ξερεις οτι τα περνας και στο μωρο σου και σιγουρα δεν το θες αυτο....αντε καλη μου καλη συνεχεια.... :):):):)

Τιτουλα εχεις πολυ πλακα!!!τωρα πρεπει να ανησυχεις μονο για το νινι σου!!!να σκεφτεσαι μονο αυτο!!ασε που ολα θαναιμια χαρα ,μην στενοχωριεσαι! για τα κιλα μην σε νοιαζει,αρκει να μην πεσεις στο φαι σαν γουρουνιτσα,αλλα ακομη κι αν το κανεις,θα τα χασεις μεσα σε λιγους μηνες με λιγη προσπαθεια.Οσο για το αν θα το αγαπας,θα το λατρευειςςςςςςςς και θασαι μια καλη μανα!μην φοβασαι τιποτα!!!

Εγω περασα απο την φαση που εισαι και σκεφτομουν ολα οσα σκεφτεσαι.Τελικα μολις το ειδα στον υπερηχο μου εφυγαν ολα!!!

καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου,πολλα φιλακια στο νινακι σου!!!

Θα πάει σε ιδιωτικό ή σε γυμνάσιο;

Θα σπουδάσει ή όχι και τί;

Θα παντρευτεί με πολιτικό ή με θρησκευτικό;

Θα μένει κοντά μου ή όχι;

Θα κάνει παιδιά και πόσα;

Θα ....θα ....θα .... θα ....

Χαλάρωσε!!!! Ενα βήμα τη φορά...που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοι!!!

Πάρτο αλλιώς καλέ!!!!!

Τι άγχος είναι αυτό βρε κοριτσάκι???????

Τίποτε μη σκέφτεσαι……

Το ακούς??????

Τίποτε…….

Μόνο να γεννηθεί υγιέστατο…….

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου………

Σε φιλώ!!!!!!!!!

Κοριτσακι εγω που προσπαθουσα να κανω μωρακι 1 χρονο και κατι και ειχα περασει και αγχος κλπ οταν ειδατο τεστ και μεχρι να δω το μωρακι μας στον υπερηχο εκλαιγα συνεχεια γιατι ελεγα οτι μηπως εγω δεν κανω για μαμα, μηπως δεν θελω ευθυνες κλπ κλπ!!!μολις ειδα την κουκίδα μας τα ξεχασα όλα και τωρα εχω μονο αγχος να πηγαινουν ολα καλα! κι εσενα ευχομαι το ίδιο και να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα ομορφουλι μωρακι!!!!

titoula katarxhn sugxarhthria!na exeis mia uperoxh kai teleiomhnh egkumosunh! kai gw ta skeftomoun ola auta sthn arxh ektos apo to an 8a mou moiazei..egw 8elw polu na moiazei ston antroulh mou..den eimai kamia kouasimodos..xaxaxa apla 8elw na moiazei ston antroulh mou giati ton agapaw polu!to mono pou prepei na s'endiaferei einai na einai gero!ola ta alla 8a er8oun..allwste polles fores apo auta pou kanoume den einai dikh mas energeia alla tou Theou.mhn anhuxeis gi tpt!apolause thn egkumosunh sou!mhn skotizeis to mualoudaki sou me tetoies ennoies!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...