Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ?? ;):)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΡΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟΙ...

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...!

Δημοσίευση

μαρνιω μου σου ευχομαι να πραγματοποιηθη η ευχη σου,καλο πασχα να εχουμε ολοι μας....... :):):) .

εγω ευχομαι να γεννησω ενα υγιεστατο μωρακι και ολα να παν καλα.

Το ιδιο ευχομαι για τις υπολοιπες κοπελες,και οσες δεν ειναι εγκυες να μηνουν αφου το επιθημουν!!!

Ας μας δωση φωτηση και κουραγιο ο θεος να συνεχισουμε,και να ειμαστε παντα καλα,κοντα του και να κανουμε τις σωστες επιλογες-σωστα βηματα εχοντας παντα αυτον στο μυαλο μας!!!

Δημοσίευση

Καταρχην θα ηθελα πανω απολα ΥΓΕΙΑ,στην οικογενοια μου,και σε μενα,και μετα οπωσδηποτε ενα παιδακι ακομα,να αποκτησει και το μικρο μου ενα αδερφακι.Κοριτσια,ευχομαι η Παναγια να μας χαρισει ολες ενα μωρακι φετος!!

Δημοσίευση

mpougatsoula24 έγραψε:

καλο πασχα να εχουμε κοριτσια με το καλο !!!!

υγεια σε ολους

ενα παιδι γερο κ υγιες

κ δουλεια στο μαγαζακι μας

Aκριβως τα ιδια ευχομαι κι εγω μπουγατσουλα. Καλη μεγαλη εβομαδα να εχουμε, και καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ κοριτσια σε ολο το κοσμο :)
Δημοσίευση

ειναι πολυ κοινοτυπη αυτη τη ευχη αλλα νομιζω πως ειναι η πιο ουσιαστικη και σημαντικη ευχη που μπορουμε να ζητησουμε πραγματικα!ΥΓΕΙΑ!!!ευτυχια,πολλη αγαπη προς τους συνανθρωπους μας,υγειεστατακια μωρακια+Θεια φωτιση!

Δημοσίευση

ΥΓΕΙΑ....ΥΓΕΙΑ....ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΜΘΡΩΠΟΥΣ !!!!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΙΑ!!!!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...