Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια,ήθελα τη βοήθειά σας!!Στην β επιπέδου την 21η εβδομάδα η αυχενική πτυχή της μπέμπας μετρήθηκε 5,3 mm.Γνωρίζω ότι από 6 και κάτω είναι η φυσιολογική.Μήπως όμως έχετε ακούσει ότι 5-5,9 mm θεωρείται γκρίζα ζώνη???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Friday μου,εμενα τα γραφει στα αγγλικα και γιαυτο δεν ξερω τι να σου πω.Αμα θελεις δες πως γραφεται(στα αγγλικα) η αυχενικη πτυχη στη δικη σου β επιπεδου για να σου πω ποσο ηταν η δικια μας.ολα μας τα γραφει εν συντομια στα αγγλικα,καταλαβες?δες και πες μου για να κοιταξω ετσι τα δικα μας αποτελεσματα και θα σου πω γιατι κι εμεις στην 21η και 1 ημερα καναμε τον Β επιπεδου.

Φιλακια πολλα!!!!

Αργυρώ μου,σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να κοιτάξεις!!Το θέμα είναι ότι παρατηρώ ότι σε άλλα κέντρα μετρούν την αυχενική πτυχή και σε άλλα όχι.Το ίδιο ισχύει και για το ρινικό οστό που σε πολλές κοπέλες δεν το έχουν μετρήσει!Αν θα σου το γράφει λοιπόν στα αγγλικά θα το γράφει: nuchal fold ;h NF.Σ ευχαριστώ πολύ!!! :)

γεια εμεις δεν ασχοληθηκαμε με μετρησεις ,πιστευω ομως οτι εαν υπηρχε κατι περιεργο ο γιατρος θα σου το ελεγε,μην αγχωνεσαι κ αγχωνεις κ το νινι ,ολα καλα θα πανε!

Κοπελαρα μου,μολις το ειδα !!!το δικο μας ειναι 3,3mm και δεν το ειχα προσεξει η χαζη ,το εγραφε στα ελληνικα κατω κατω στη σελιδα.με συγχωρεις που αργησα,να απαντησω αλλα λειπαμε σημερα στη μαμα μου και μετα κοιμομουναααασαν το βοδι.χαχαχχαχα

Παντως Friday μου νομιζω αδικα ανησυχεις!ασε που δεν θα σε αφηναν ετσι οι ιατροι!κατι θα σου ελεγαν αν ηταν εστω και λιγο ανησυχητικο.

Μην φοβασαι τιποτα,ημαστε μονο 3 μηνες και κατι απο το ονειρο!!!φτανουμε στο προορισμο μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...