Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 31/1 ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ 28/2 ΣΤΙΣ 20/3 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ 5000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΑΚΟ 2,5ΕΚ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

Δημοσίευση

water καταρχάς συγχαρητήρια! Η χοριακή είναι τέλεια. Εμείς είδαμε εμβρυικά στοιχεία όταν είχε πλέον πάει 22.000+ οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου. Είναι προφανώς πολύ νωρίς για να φανεί κάτι πέρα από σάκο :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια,...μην αγχωνεσαι τα εμβρυικα στοιχεια φαινονται μετα την 5 εβδομαδα και η καρδουλα μετα την 6!!!!εσενα ποσο σε εβγαλε ο υπερηχος?τον γιατρο σου τον ανησυχησε?ολα θα πανε καλα

Δημοσίευση

water έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 31/1 ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ 28/2 ΣΤΙΣ 19/3 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 1554 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ 5000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΑΚΟ 2,5ΕΚ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

καλησπέρα και καλώς ήρθες στο group των εγγύων. έτσι για την ιστορία θα σου πώ σε γενικές γραμμές τι περίμένουμε. με 5000 μονάδες και πρίν τις 37 ημέρες δεν βλέπουμε εμβρυικά στοιχεία . έμβρυο βλέπουμε όταν ο σάκος γίνει περίπου 18mm χιλιοστά και εσένα είναι 2,5 αυτή τη στιγμή. για να ακούσεις καρδούλα φυσιολογικά θα σου πεί να πας σε 12 μ δεκατέσσερις ημέρες. σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και θετική σκέψη

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Μαμά Παναή ήταν τόσο μικρούλη που δεν το έπιανε ο υπέρηχος για να δούμε ηλικία μου είπε για ΄καθυστερημένη σύλληψη. Απλά αγχώθηκα όταν μου είπε οτι μπορεί να μην φανεί και έμβρυο λόγω κακού ωαρίου λόγω πολυκυστικών.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...