Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 31/1 ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ 28/2 ΣΤΙΣ 20/3 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ 5000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΑΚΟ 2,5ΕΚ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

Δημοσίευση

water καταρχάς συγχαρητήρια! Η χοριακή είναι τέλεια. Εμείς είδαμε εμβρυικά στοιχεία όταν είχε πλέον πάει 22.000+ οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου. Είναι προφανώς πολύ νωρίς για να φανεί κάτι πέρα από σάκο :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια,...μην αγχωνεσαι τα εμβρυικα στοιχεια φαινονται μετα την 5 εβδομαδα και η καρδουλα μετα την 6!!!!εσενα ποσο σε εβγαλε ο υπερηχος?τον γιατρο σου τον ανησυχησε?ολα θα πανε καλα

Δημοσίευση

water έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 31/1 ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ 28/2 ΣΤΙΣ 19/3 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 1554 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ 5000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΑΚΟ 2,5ΕΚ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

καλησπέρα και καλώς ήρθες στο group των εγγύων. έτσι για την ιστορία θα σου πώ σε γενικές γραμμές τι περίμένουμε. με 5000 μονάδες και πρίν τις 37 ημέρες δεν βλέπουμε εμβρυικά στοιχεία . έμβρυο βλέπουμε όταν ο σάκος γίνει περίπου 18mm χιλιοστά και εσένα είναι 2,5 αυτή τη στιγμή. για να ακούσεις καρδούλα φυσιολογικά θα σου πεί να πας σε 12 μ δεκατέσσερις ημέρες. σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και θετική σκέψη

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Μαμά Παναή ήταν τόσο μικρούλη που δεν το έπιανε ο υπέρηχος για να δούμε ηλικία μου είπε για ΄καθυστερημένη σύλληψη. Απλά αγχώθηκα όταν μου είπε οτι μπορεί να μην φανεί και έμβρυο λόγω κακού ωαρίου λόγω πολυκυστικών.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...