Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ax einai kataplhktiko!!!!vre ton kakomoirh!!!ti gelio!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

apo dw to phgaine apo ekei to phgaine telika den katafere tpt!xaxaxaxaxa!!!!foveros!!! :laugh: mpravo mpempoulhs!!!polu kalo video!!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Επειδή ακριβώς τα ίδια κάνει ο Νικολας και 3 η ωρα το βραδυ ειναι πολυ δυσκολο να αναβοκατεβαινεις στην κουνια :woohoo: :woohoo: :woohoo: τον κοιμίζω στο κρεββατι (μονος του στο παιδικό) και εχω βάλει ενα δυχτακι της chicco.

Μήπως να το εκανε και αυτός ο ταλαιπωρος;;;; :ohmy::ohmy::dry::dry:

Δημοσίευση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo:

Πού το βρήκες ρε θηρίο???? :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh:

Το βλέπαμε μαζί με τον αντρούλη μου γιατι μου έχει πει άπειρες φορές οτι του ρχεται κάποιες φορές να μπει μέσα στην κούνια!!!! :laugh:

Εύγε,τέλειο βίντεο!!Πάρε κ ένα καρμάκι!!!

Δημοσίευση

χιχι καλο ε??????

μου το εστειλε ο αδερφος μου οταν του παραπονεθηκα οτι το μεσημερι κλαιει ο ανηψιος του και δεν κοιμαται χιχιχιχι.

το εδειξα και στον αντρα μου και του λεω 'να πως θα κοιμηζεις το παιδι..''

και μου λεει ξεχνα το δεν χωραμε χαχαχα

Δημοσίευση

Να 'σαι καλα Αναστασια μου... ψοφησα στο γελιο! :laugh:

Και το ειδα στην καταληλη στιγμη για να θυμηθω οτι υπαρχουν και χειροτερα... και πιο απελπισμενοι εννοω!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Χθες ειχαμε παρτυ 3.30 εως 5.30 το ξημερωμα... κανονικο χωρις κλαμματα, μονο που γελουσε μαζι μου που κουτουλαγα απο τη νυστα μισο-κρεμασμενη στην κουνια του :unsure: και εξφενδονιζε τα αρκουδοκουκλακια αεροπλανικα... :dry:

Εχει βαλει στοχο την ενδοεπικοινωνια, κοριο τον λεω εγω, και σηκωνεται ορθιος και προσπαθει να τον φτασει!!! :P

Και δεν τελειωσαμε στις 5.30... Απλα απο τα νευρα μου με επιασαν κλαμματα και ξυπνησα το Γιωργο να αναλαβει το γιοκα του τον ξενυχτη! Ο οποιος αφου σχολιασε "τι σου εκανε το παιδακι παλι...", επεστερεψε μια ωρα αργοτερα, διπλωμενος στα δυο και βογγωντας για τη μεση του... ;)

Την επομενη φορα, θα δοκιμασω να μπω κι εγω στην κουνια... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩ:P ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ, ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ..

Δημοσίευση

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩ:P ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ, ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ..

Δημοσίευση

ΑΧ,ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!!!!

Δημοσίευση

μπεμπουλης το βιντεο ειναι τελειο!!! το εχω δει τοσες φορες απο χθες..και με τον αντρουλη μου μαζι!! αχ βλεπω να του κανει τα ιδια και η δικια μας η μπουμπουκα!!! :woohoo: χιχιχι αχ περιμενω πως και πως να ερθει στον κοσμο!!! :woohoo: παντως το βιντεο εχει παρα πολυ πλακα χιχι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...