Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΝΑΔΙΚΟ......

Recommended Posts

μα πως γινεται με τοσο πλουσια γλωσσα οσο η ελληνικη να μην εχει τοσες λεξεις που να περιγρφει ακριβως πως ενοιωσα οταν πριν λιγες ωρες ακουσα...ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ... :):):):):) πραγματικα ειναι απιστευτο...αφου ενοιωθα πως η δικη μου χτυπουσε πιο γρηγορα ηθελα να κλαψω να γελασω να ουρλιαξω να τα κανω ολα μαζι δεν ξερω ηθελα να κανω κατι αλλα εγω κοκαλωσα...εμεινα αγαλμα να κοιταω ενα κοκκινο σημαδακι να χτυπαει και μετα ντουπ ντουπ ντουπ :silly: :silly: :silly: χαζεψα...δεν πιστευα οτι το ζουσα εγω ολο αυτο....οτι του δικου μου μωρου η καρδια χτυπουσε τοσο δυνατα και μου εδινε το παρον...Χριστε μου τι θα νοιωσω οταν το κρατησω αγκαλια????????νομιζω πως ειμαι ερωτευμενη με την μπουρμπουλιθρα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ZHSE TON PIO OMORFO ERWTA THS ZWHS SOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

EYXOMAI 9 YPEROXOUS MHNES!!! :kiss::kiss:

poso se katalavainw!!!!poso omws!!!kai pou n'arxiseis na to niw8eis !8a trela8eis..den mporw na sou perigrapsw ta sunais8hmata pou niw8w..einai toso....monadiko opws to eipes!ksexwristo,idiaitero!niw8eis,xara,eutuxia,anakoufish,agalliash,plhrothta,storgh,agaph,sugkinhsh,apolaush.tosa agna sunais8hmataapo ena plasmataki toso da!euxomai na xairesai etsi th ka8e stigmh ths kuhshs sou giati einai monadikh h ka8e mia!

Den xreiazesai pisteuw na peis pio polla....Hdh o tropos pou too periegrapses skiagrafei ti tosh suginhsh sou.

Nasexei o 8eos gerh esena kai ton aggelo pou kouvalas mesa sou kai na xeis mia uperoxh kai kalh egumosunh.

Kai euxomai meta apo mhnes na diavazoume pali kapio post sou pou na mas perigrafei pws htan otan to phres agalia...

Nasai panta kala.

αχχχχ ετσι ειναι!!!!!

εγω το εχω ηχογραφισει κιολας και μερικες φορες ακομη και τωρα που το μωρο μου ειναι πια 2ο μηνων το ακουω και ακομη συγκινουμαι το ιδιο!!!!

εγω ειχα βαλει τα κλαμματα και ο αντρας μου το ιδιο...

Εχεις δικιο!!

Εγω το ακουσα μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευε... Κοιταζα μια τον υπερηχο και μια τον γιατρο... Δεν το πιστευα οτι ειναι το δικο μου νινι. Νομιζα οτι το ζει καποια αλλη! Οταν βγηκα και εψαχνα για ταξι πηγαινα σαν χαμενη.. βουρκωσα και τελικα μεχρι να φτασω στην κηφησιας ειχα πλανταξει στο κλαμα!! Μια ζωη δημιουργειτε και ειναι δικια σου!!!!! Ολοδικια σου!!!!!!

ειχα χαζεψει οταν ακουσα τις καρδουλες τους,αλλα εκει που μουρλαθηκα τελειως,ηταν οταν εκανα τον β επιπεδου που βλεπεις ολη την ανατομια του μωρου.ηταν η πρωτη φορα που ειδα τον αντωνακη μου να χαζμουριετε.βλεπεις τα χερακια,τα ποδαρακια τους,την καρδουλα τους,τα πλευρα,τα δακτυλακια τους.ειναι τρελα.εγω το μονο που θα σου πω ειναι να το ζησεις και να πανε ολα τοοοοοοοοσο καλα που σε λιγους μηνες να εχεις στην αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι.ο αντωνακης μου μολις εκλεισε τα 3 και ο γιωργακης μου ειναι 19 μηνων.

Είναι ο πιο μαγικός και συγκινητικός ήχος που είχω ακούσει ποτέ!

Αφού και τώρα που είναι 19 μηνών όταν ξαπλώνουμε μαζί στο κρεβάτι και έχει απόλυτη ησυχία, βάζω το αυτί μου στο στηθάκι της και την ακούω.. Συγκινούμαι το ίδιο πολύ!!!

Όλα με το καλό!!! :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...