Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:

Α. ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ? Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 28/1/2010 ΚΑΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 28/2/2010 ΕΧΩ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3 Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 1500.

Β. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Γ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ?

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσακι συνχαρητηρια!κ εγω τελευταια περιοδο ειχα 31-1 με 40 ημερων περιοδο κ ειμαι κ γω εγκυουλα απλα εγω εχω κ αιμα κ ειμαι ξαπλα με χαπια!!!!!ο 1ος υπερηχος λογικα θα σου πει ο γιατρος σου να πας να κανεις μιας κ θα δεις κ σακο αλλα κ νομιζω θα κουσεις κ καρδουλα!!!σε περιπτωση αποβολης κ αποκολλησης βλεπεις αιμα ναι η=γι αυτο κ γω ειμαι στο κρεβατι!!αυριο θα δουμε με την χοριακη μου τι γινεται!!!!τοποσο μηνων εισαι υπολογιζεται βαση της τελευταιας περιοδου!!!!!!ετσι θυμαμαι οτι μου χε πει ο γιατρος μου τοτε στην κορη μου!σου ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσακι!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ KALLI ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕΣ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ????????ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ...

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΧΟΡΙΚΑΗ 88 ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 71 ΞΑΝΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ 214 Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 337!!!ΕΜΕΝΑ Η ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗς!!ΕΓΩ ΑΛΛΕς 2 ΦΟΡΕς ΕΧΩ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

Δημοσίευση

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΤΟΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΛΙ ΜΟΥ....

Δημοσίευση

water ..καλημερα!!Καταρχην να σου ευχηθω..μια καλη εγκυμοσυνη..και συγχαρητηρια!αν και δεν ειμαι ειδικος..θα σου απαντησω συμφωνα...με τα δεδομενα σου...αυτα που πιστευω,αν και το πιο σωστο ειναι..ολες τις απορειες αυτες να στις λυσει ο ιδιος ο γιατρος σου!!

Συμφωνα λοιπον με την ΤΕΡ 31/01/2010 και γνωριζοντας οτι η ωορρηξια σου εγινε..στις 28/2/2010...πρεπει να εισαι 4 εβδομαδων και6 ημερων!!!Η Πιθ.ημερ.Τοκ....θα ειναι 22-11-2010!

αν λαβεις υποψην..μονο την ΤΕΡ..και δεν ειχες ωορρηξια ακριβως στις 28..τοτε.βρισκεσαι στο 5εβδομαδων..και 2 ημερων..με ΠΗΤ:19-11-2010.Παντως και η τιμη της χοριακης σου..αυτο δειχνει..(ειναι σωστη η εβδομαδα)Βλεπεις η διαφορα δεν ειναι μεγαλη!!

οσο αναφορα..αποβολες και αποκολλησεις..αλλες εχουν ενδειξεις..αμεσως..και αλλες οχι..Παντως μην σκεφτεσαι αρνητικα πραγματα..μονο θετικες σκεψεις!

ο πρωτος υπερηχος για να δει ο γιατρος αν υπαρχει σακος ενδομητριος μπορει να γινειμεσα στην εβδομαδα που ερχεται..

για να ακουσεις καρδια ομως..με εσωτερικο υπερηχο..περιμανεις μεχρι την 7 εβδομαδα!και μετα..

Ελπιζω να σε βοηθησα κοριτσι μου..αλλα οταν μιλησεις με το γιατρο..θα ηθελα να μου πεις αν επεσα μεσα!Ευχαριστω..

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!θελω πολυ αυτο το μωρακι κ ευχομαι να μεινει αυτη την φορα!!!!!!!!!!

Καλημερα KALLI μου!!!Τι κανει το νινακι μας?ειδα οτι εισαι καλυτερα..και χαιρομαι γιαυτο!!κατσε στο κρεββατακι σου και ολα καλα θα πανε...!πιστη και υπομονη ματια μου!!

Σας ευχομαι και στις δυο με το καλο να τα παρετε στην αγκαλιτσα σας!

Φιλια πολλα! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα water,

εύχομαι να πάνε όλα όπως επιθυμείς!

Δεν ξέρω να σου απαντήσω στα επιμέρους ερωτήματα αλλά ένα πραγματάκι να σου πω:

και γω με κύκλο ό,τι να'ναι είχε τελευταία περίοδο 26/1/09 και μέχρι να καταλάβω ότι είμαι έγκυος πήγε μέσα Μαρτίου... Δεν ένιωθα το πραμικρό, καμία ενόχληση στην κοιλία, τίποτα. Γιαυτό μη δίνεις βάση στο αν πονάς ή όχι. Η χοριακή σου είναι μια χαρά οπότε :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 5000.5120 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΕΜΒΡΥΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ... :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...