Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΔΙΔΥΜΩΝ 9 1/2 ΜΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΤΙ ΑΒΑΦΤΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΟΞΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΑΛΑΡΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΟΟΟΛΥ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ), Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ 20ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ ΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ (ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ Ν'ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 1/2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ), ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ (ΖΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!ΕΙΤΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΓΙΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ Κ.Ο.Κ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΨΟΓΗ ΜΑΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΛ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΠΕΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΑΖΟΜΑΜΑ!!!!ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ!!!ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΟΥ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

καλα εκανες και τα ειπες(μαλλον τα εγραψες)και μη ζητας συγνωμη!!!εισαι ηρωας του '21 και οχι μονο εσυ αλλα ολες οι μανουλες που μεγαλωνουν μονες τους τα παιδια τους χωρις καμια βοηθεια.θεωρω οτι αυτο ειναι πιο δυσκολο το να εισαι σπιτι με τα παιδια απ'οτι να δουλευεις.εγω ειχα μια γνωστη που εκανε διδυμα απο την ωρα που γεννησε εμενε η μαμα της μαζι της και καθημερινα ερχοντουσαν 2(ναι ναι 2)κοπελες στο σπιτι για να τις βοηθανε!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου λες τωρα ....καλα τα πεθερικα σου καθολου βοηθεια??? :huh: κανε υπομονη μονο αυτο ειναι δυσκολα εδω 1παιδι εχεις και καμια φορα τρελαινεσαι οχι 2.που και το ενα να ειναι ησυχο θα το παρασυρει το αλλο που μπορει να ειναι πιο ζωηρο!!!κουραγιο!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

diplomanoula mou! mhn stenaxoriesai kai mhn apelpizesai!!!!!!!ekanes toso kalh douleia mexri tora kai mia xara ta kataferneis me ta zouzounakia sou pou xamogelas kai eisai apsogh manoula parolo pou niotheis etsi! synexise etsi kai mhn asxoleisai me oti kai opoion se xalaei dose thn energeia sou sta morakia sou...kai oso gia tous ypoloipous tha katalavoun kapoia stigmh.allios provlhma tous....tha ftiaksei kai h diathesh sou tora pou anoigei o kairos!

ygeia na yparxei kai ola ta alla pernane etsi skeftomai se tetoies periptoseis.......filakia

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!!ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ Μ ΆΥΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

μολις διαβασα το θέμα σου. Εγώ ειμαι μέλουσα διδυμομανούλα κ εχω είδη κ μια κόρη που το καλοκαιρι που με το καλό θα γεννηθούν τα διδυμα αδερφάκια της θα ειναι η μικρή μου ακριβώς δυο χρονών. Οσο για την βοήθεια που λές? πουθενα ανυπαρκτη. Ειμαι εγκυος μπαινω στον 6ο μήνα κ βοηθεια απο πουθενά μωρε να μου πουν λιγο να μου κρατήσουν την μικρή μου για να παω να κανω τις εξετάσεις μου. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχχχχχιιιιιιι κ εκει πρεπει να παω με το παιδι μου μαζί κ ας πρεπει να κανω ολοκληρο ταξίδι για να κανω τις εξετάσεις.

Η πεθερα μου μου δηλωσε απο την αρχη οτι αυτη δεν ειναι διατεθειμενη ν ασχοληθει μ αλλα παιδια γιατι τα δικά της τα εβγαλε κ ετσι τωρα θελει λεει μονο να πηγαινει για καφέ κ ταξίδια. Σήμερα το πρωί για να με συνχίσει ακομα περισσοτερο ηρθε να μου πεί οτι ειδε στον ύπνο της οτι θα γεννησω πολύ προωρα κ θα τρεχουμε κ δεν ξερει καν τι καταληξη θα εχουμε.

Ηταν σαν να μου ελεγε μες στη μαπα ευχομαι να πεθανετε να γλιτώσουμε.

Αυτα τα ολιγα για να καταλαβεις οτι δεν εισαι μόνη. Η μαμά μου ειναι χωμένη στο μαγαζί που εχουμε κ δεν μπορει να προσφέρει ουσιαστική βοηθεια μιας κ μολις γυρισει σπιτι την περιμένει ο πατερας μου ο οποιος παρολο που ειναι νεος πασχει απο αλτσχαιμερ.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να σου αναλύσω κι αλλο την κατασταση μιας κ με τοσες παρεξηγησεις που εχουν γινει τωρα τελευταια εδω μεσα μπορει ν αφμφιβάλεις αν ειναι αληθεια. Δυστηχως ειναι ολα αληθεια κ ειναι κ πολλα αλλα ακομα απλα σου γραφω αυτα για να δεις οτι τελικά δεν εισαι η μόνη που φτανεις στα ορια σου. Παιρνε δυναμη οπως λές απο τ αγγελουδια σου γιατι τελικά μονες μας ειμαστε.

Δημοσίευση

εγω θα σου απαντησω σ ενα σκελος μονο.... μαμα ειναι μονο μια ακομα και αν νομιζεις οτι δε σε καταλαβαινει... εμενα η δικια μου πεθανε 10 μερες αφοτου γεννησα... ημουν στο νοσοκομειο και ολες γυρω μου ηταν με τις μαμαδες τους και γω στη μεση ολομοναχη λες και ειχα φυτρωσει! ε λοιπον εκεινη τη στιγμη πραγματικα καταλαβα οτι καταλαβαινεις την αξια της μανας μονο οταν την χασεις!

γι αυτο λοιπον κατσε κατω μιλα της , καντη να σε καταλαβει τι θες και εκμεταλλευσου την παρουσια της οσο μπορεις περισσοτερο!

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Παράθεση
εγω θα σου απαντησω σ ενα σκελος μονο.... μαμα ειναι μονο μια ακομα και αν νομιζεις οτι δε σε καταλαβαινει... εμενα η δικια μου πεθανε 10 μερες αφοτου γεννησα... ημουν στο νοσοκομειο και ολες γυρω μου ηταν με τις μαμαδες τους και γω στη μεση ολομοναχη λες και ειχα φυτρωσει! ε λοιπον εκεινη τη στιγμη πραγματικα καταλαβα οτι καταλαβαινεις την αξια της μανας μονο οταν την χασεις!

γι αυτο λοιπον κατσε κατω μιλα της , καντη να σε καταλαβει τι θες και εκμεταλλευσου την παρουσια της οσο μπορεις περισσοτερο!

Poso se katalavaino frapedia72. Emena i mitera mou pethane otan imouna 16 xronon..H elleipsi tis einai aisthiti kathimerina, sta pio apla pragmata..

Δημοσίευση

Ουτε εγω εχω βοηθεια απο πουθενα, τα πεθερικα μου μενουν επαρχια, ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες και η μανα μου βρισκεται...σε αφασια!! Απο τοτε δε που πεθανε ο πατερας μου ειναι στην πληρη αφασια!!!Αφου να φανταστεις οποτε ερχεται εδω να δει τη μικρη, της μαγειρευω και κανενα φαι να φαι γιατι ουτε αυτο δεν κανει και τρωει συνεχεια μακαρονια και τυροπιττες!! Τα εχω ολα, εχω να νταντευω και τη μανα μου αποπανω δηλαδη!

Αλλα τη λυπαμαι, τι να κανω...εχω συζητησει μαζι της απειρες φορες αλλα απο το ενα αυτι μπαινουνε και απο το αλλο βγαινουνε! και εννοειται οτι δεν τη αφηνω ποτε να μου κρατησει το μωρο γιατι μεχρι και τον εαυτο της αδυνατει να προσεξει, που να της το εμπιστευτω???

Δεν εισαι μονη, ειμαστε κ αλλες! Να χαιρεσαι τα μπουμπουκια σου!

Δημοσίευση

JUNE15 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ...ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ..ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ(ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ)..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΝΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΕΣ....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ(ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)ΛΕΙΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ...ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 2 ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΕ!!!

Δημοσίευση

Ολες στο ιδιο κλαμπ ανηκουμε .Ειμαι παντρεμενη 10 χρονια ο γιος μου ειναι 6 ετων ,μεχρι σημερα το παιδι μο το εχει κρταησει μονο η αδερφη μου 2 φορες που ηταν μωο για να αμε στη κοπη ιτα στην εταιρια του αντρα μου το εκανν σε μπουζουκια .Εχω να βγω μονη με το αντρα μου απο το 2006 που πηγαμε στο γαμο της κολλητης μου το ειχε κρατησει η μαμα μου απο τοτε που ο πατερα μου αρρωσησεη μαμα μου δνε μπορουσε η αδερφη μου ειχε δυο παιδια που πηγαιναν σχολειο καιη πεθερα μου αφηστε καλυτερα κραταγε τα παιδα της κουνιαδας μου και ακομα και τωρα πηγαινει οταν δνε ειναι στις εκδρομες της .Να σας πω κατι δνε λεω οτι ειναι υποχρεωμενοι αλλα ενα χερι βοηθειας στο παιδι σου δνε πρεπει να το δινεις ; και ειδικα οταν μπορεις γιατι ειναικαι καποιες γιαγιαδες πολλοι μεγαλες που εχουν προβληματα υγειας .Περσι αρρωστηε ο Σταυρονικολας μου και τον ειχα στο παιδν πεντελης τον ιδιο καιρο ο πατεαρς μου ηταν και αυτος στο νοσοκομειο η πεθερα μου με πηρε λοιπον καιμου εκναε την εξης ερωτηση :ΠΩς ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΟΜΕΙΟ ; -Ακουτε; να ης πω εω ωςθα ερει λες και εμενε σε καμια επαρχια αντι γαι αυτο ξερετε τι εκανε ; πηγε στις Σερρες επισκεψη στην ανιψια της !ηταν βλεπετε πιο σοβαρο εγω ημουν επι μι εβδομαδα στο νοσοκοειο απλητη και νηστικητι να ετρωγα τα τστ του κυλικιου ; ο δε αντρας μου στο σπιτι νηστικος και φοραγε οτι ρουχα εβρισκε και αυτη ηταν στι Σερρες!Οταν βγηκαμε ηθελε ν ερθει αφο γυρισε την επομενη μερα ου βγηκαμε απο το νοσοκομειο να ερθει να μου κανει το σπιτι ! τοσες ημερες που ηταν εγω απο τη σιγμη που γυρισα επρεπε το σπιτι να ειναικαθαρο οχι να καθομαι με ενα αρρωστο παιδι να κανω γενικη .Και αν νομιζα οτι τα ειχα δει ολα ειχα απατηλ εικονα πριν λιγ καιρο που πεθανε ο πατερας μου περασαμε και την πραμε μεζι εμ τον πεθερο μου να κατσει στο σπιτι μας μαζι εμ το απιδι γιατι εδω ειναι το περιβαλλον του και τα παιχνιδια του κι ο φιλοι του ηρθε λοιπον εκεινη την ημρα ποπεθανε ο πατερας μου και οταν εμεις πηγαμε σπιτι το βραδακυ εκεινη μας ανακοινωσε οτι την επομενη που ηταν η κηδεια δεν θα μπορουσε να κρατησει το παιδι γιατι λεει δνε ειχε παρει ρουχα μαζι !Ενω ηξερε οτι η κηδεια θα ηταν την επομενη μερα , ηθελε αφου θα πγαινατο παιδι στο νηπιο να την πγαιναμε σπιτι της στη Νικαια να την ξαναπερναμε μετα τη κηδεια καινα την ανεβαζε ο ανρας μο Ολυμπιακο χωριο να προσεξιε το παιδι σαφως και δνε το εκαν πξηγα τ παιδι σχολειο καιμετα τον κρατησαν οι φιλες μου .Λιγες ημερες αργοτερα μαθαινω ομως οτι κρατησε τα παιδια της κορης της για αν απει η κορη της σε παρτυ μασκε , Ετσι ειναι τα πραγματα .Ομως και εγω οταν ηταν στο νοοκομειο με το ποδι της δνε πηγα να τη δω και αυτο γιατι ειπα στον αντρα μου να παμε να αφησουμε το παιδι και μου λεει ασε εχει κινηση λοιπον πηγαινε μονος του κατευθειαν απο τη δουλεια του στ νοσοκομειο και την ελεπε ως της 11 που πηγαινε η αποκλειστικη .

Λοιπον και εγω σαν γνησια τοξοτινα τα λεω χυμα και ξερουν να μην πεσουν στην αναγκη μου θα χω γλαροσουπα .

Δημοσίευση

emena pali h mama mou exei ta psyxologika ths kai fovatai na krataei th mpempa kai einai kai se farmakeytikh agogh pou mporei na ths prokalei ypnhlia kai etsi den thelo na parei kamia eythini. kai h pethera mou eipe tha analavei na thn krataei kathe mera otan gyriso sth douleia!

nai men ki ayth kanei oti mporei alla sigoura tha skeftetai oti h mama mou den vohthaei arketa.den exei pei tipota alla to katalavaino kai ayto me stenaxorei.an den thelei ths eipa den tha pethanoume kiolas tha afhso th douleia mexri na paei h mikrh paidiko!(telika me apolysane me tosh grousouzia pou me dernei xaxa) as strimoxtoume ligo oikonomika...gi ayto den me noiazei den zhtao vohtheia gia tipota opoios thelei as voithisei!

ygeia na xoume pano ap ola !kai to xo valei peisma oti den xreiazomai kanenan to moraki mou na nai kala mono ayto me noiazei kai h mama mou na ginei kala tipota allo ola ta alla einai leptomereies...

kai me ton antra mou pou isos na leei kai mia kouventa parapano den tsantizomai kai toso giati ki aytos pernaei fash apo thn meria tou kai xreiazetai ki aytos katanohsh( eimai ligo paradosiakh gynaika telika!!!xaxa) mhn ta vlepoume ola mono apo th dikh mas meria kai oi antres pernane louki se tetoious dyskolous kairous kai eidika an oi goneis tous einai lathos!ennoeitai panta se fysiologika plaisia!

h kathemia me ton pono ths opos katalavaineis filenada ela sth pareoula na ta leme kai ola tha ftiaksoun!!!elpizo na eisai kalytera kai na sou zhsoune ta kamarakia sou den sou eipa!!!filakia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...