Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες.

Εχω σταματησει το θηλασμο (χωρις χαπια) σχεδον εδω και 4 μηνες. Εχει καμια βδομαδα που νιωθω το στηθος μου βαρυ, οπως οταν θηλαζα, αλλα δεν ειναι πρησμενο. Σημερα το πατησα λιγο και εβγαλα γαλα!!! Μπολικο κιολας!! Και οταν ειχα αγκαλια τον μικρο επειδη μαλλον πατηθηκε μουσκεψε η μπλουζα μου!

Τι μου συμβαινει παλι??? :S:S:S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΓΩ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΕΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θήλασα 4 μήνες και αποθήλασα φυσιολογικά χωρίς χάπια κατά την διάρκεια του 4ου μήνα δίνοντας και ξένο παράλληλα! Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι στο στήθος μου! Ούτε σταγόνες, ούτε πρήξιμο όπως όταν είχα γάλα! Κι είχα αρκετό ειδικά το 40ημερο μούσκευα τα πάντα!! Η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις και τον γυναικολόγο σου ή κάποιον σύμβουλο θηλασμού που σίγουρα ξέρουν πολύ περισσότερα από μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Εγω θηλασα 13 μηνες και εδω και δυο βδομαδες εχω σταματησει. Πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε να μην παρω χαπια γιατι εφοσον θηλαζα μονο πρωι βραδυ ο απογαλακτισμος εχει ηδη γινει...

Καλο θα ειναι να μιλησεις με τον γυναικολογο σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας.. Πηρα το γυναικολογο μου και μου ειπε επειδι εχω υποψια εγκυμοσυνης να μην κανω τιποτα, οταν σιγουρεψω το θεμα της εγκυμοσυνης και ειτε τη συνεχισω ειτε κανω τελικα την αποξεση, θα δουμε τι θα κανουμε... Επειδη μαλλον εχω αδειο σακο μου ειπε οτι μπορει να ξεγελιεται το σωμα μου λογω "εγκυμοσυνης" και να ενεργοποιηθηκαν οι αδενες.. Τι να πω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...