Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΚΟ Η ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ? ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΦΟΥ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? :S :S :S

Δημοσίευση

Κι εγώ Γιωργία μου παρκοκρέβατο σκέφτομαι να πάρω, και δε μου ειχε πει κανείς οτι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αλλα σκέφτομαι πως ετσι κι αλλιως το μωρό θα μένει μέσα μονο οταν θέλω να κάνω κάποια δουλειά, και θέλω να είναι προστατευμένο, η για να κοιμηθεί. Δε θα το εχω κλεισμένο ολη τη μερα μεσα! Ειναι δυνατον να μη μαθει να περπαταει;

Επιπλεον στα πιο ακριβά παρκοκρεβατα υπάρχουν επιπλεον αξεσουαρ που θα μου ειναι χρησιμα σε ενα ταξιδι, οπως αλλαξιερα, κουνουπιερα κλπ.

Δημοσίευση

Κι εγώ Γιωργία μου παρκοκρέβατο σκέφτομαι να πάρω, και δε μου ειχε πει κανείς οτι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αλλα σκέφτομαι πως ετσι κι αλλιως το μωρό θα μένει μέσα μονο οταν θέλω να κάνω κάποια δουλειά, και θέλω να είναι προστατευμένο, η για να κοιμηθεί. Δε θα το εχω κλεισμένο ολη τη μερα μεσα! Ειναι δυνατον να μη μαθει να περπαταει;

Επιπλεον στα πιο ακριβά παρκοκρεβατα υπάρχουν επιπλεον αξεσουαρ που θα μου ειναι χρησιμα σε ενα ταξιδι, οπως αλλαξιερα, κουνουπιερα κλπ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γιωργια μου,εμεις πηραμε παρκοκρεβατο ταξιδιου,μιας και φευγουμε συχνα για αθηνα!Μας βολεψε παρα πολυ στον μεγαλο μου γιο που ειναι τωρα 21 μηνων και πιστευω τωρα θα βολεψει και τον μικορ!Εμας μια χαρα ηταν στο παρκοκρεββατο,δεν ειχε προβλημα στο να σηκωθει και να στηριχτει,δεν ειχαμε στρωμα κανονικο για υπνο,αλλα πιο μαλακο για να ειναι πιο σκληρο οταν στηριζοταν ορθιος!Στα ταξιδια μας ελυσε τα χερια γιατι σαν μωρο κοιμοταν ενα επιπεδο πιο ψηλα και οταν μεγαλωσε λιγο κοιμοταν στον πατο!!Κλεινει κιολας και το πας οπου θες!!Πραγματικα σωτηριο!

Δημοσίευση

Γιωργια μου,εμεις πηραμε παρκοκρεβατο ταξιδιου,μιας και φευγουμε συχνα για αθηνα!Μας βολεψε παρα πολυ στον μεγαλο μου γιο που ειναι τωρα 21 μηνων και πιστευω τωρα θα βολεψει και τον μικορ!Εμας μια χαρα ηταν στο παρκοκρεββατο,δεν ειχε προβλημα στο να σηκωθει και να στηριχτει,δεν ειχαμε στρωμα κανονικο για υπνο,αλλα πιο μαλακο για να ειναι πιο σκληρο οταν στηριζοταν ορθιος!Στα ταξιδια μας ελυσε τα χερια γιατι σαν μωρο κοιμοταν ενα επιπεδο πιο ψηλα και οταν μεγαλωσε λιγο κοιμοταν στον πατο!!Κλεινει κιολας και το πας οπου θες!!Πραγματικα σωτηριο!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεωργια καλημερα,

Και εγω παρκοκρεβατο εχω στην μικρη και με βολεψε αφανταστα!!

Καθοταν συνεχεια και επαιζε και οταν φευγαμε το επαιρνα παντου μαζι μου για κρεββατι!!

Πιστευω πως ειναι οτι πρεπει αν πηγαινετε ταξιδακια..

Αυτο που λες πως δεν εχει απο που να πιανεται για να σηκωθει εχεις δικιο αλλα ατην καταλληλη ηλικια το καταφερε και αυτο...

Φιλια!

Δημοσίευση

Γεωργια καλημερα,

Καθοταν συνεχεια και επαιζε και οταν φευγαμε το επαιρνα παντου μαζι μου για κρεββατι!!

Αυτο που λες πως δεν εχει απο που να πιανεται για να σηκωθει εχεις δικιο αλλα ατην καταλληλη ηλικια το καταφερε και αυτο...

Φιλια!

Δημοσίευση

Γεωργια καλημερα,

Φιλια!

Δημοσίευση

Γεωργια καλημερα,

και εγω παρκοκρεβατο είχα στον μικρό μου.

Εμενα δεν καθησε και πολυ φυσικα γιατί δεν ηθελε λογο το ότι περπάτησε 10 μηνων και το είχε σαν φυλακή αλλα οπου και να πηγαιναμε ταξιδακια δεν ειχαμε προβλημα το περναμε μαζι μας και ετσι δεν ειχαμε πουθενα προβλημα υπνου.

Φυσικα τα περισσοτερα ξενοδοχεια σου παρεχουν και κρεβατακι μπεμπε αν το ζητησεις αλλα γιατι να μην εχεις το δικο του αφου δεν ειναι δυσκολο στην μεταφορά του?

νομιζω παντως οταν θα ερθει η ωρα να περπατησει δεν θα τον σταματησει αυτο. ασε που εχει κατι κρικους κρεμαστους που μπορει να ποιαστει και απο κει για να σηκωθει.

Δημοσίευση

Γεωργια καλημερα,

Εμενα δεν καθησε και πολυ φυσικα γιατί δεν ηθελε λογο το ότι περπάτησε 10 μηνων και το είχε σαν φυλακή αλλα οπου και να πηγαιναμε ταξιδακια δεν ειχαμε προβλημα το περναμε μαζι μας και ετσι δεν ειχαμε πουθενα προβλημα υπνου.

Φυσικα τα περισσοτερα ξενοδοχεια σου παρεχουν και κρεβατακι μπεμπε αν το ζητησεις αλλα γιατι να μην εχεις το δικο του αφου δεν ειναι δυσκολο στην μεταφορά του?

νομιζω παντως οταν θα ερθει η ωρα να περπατησει δεν θα τον σταματησει αυτο. ασε που εχει κατι κρικους κρεμαστους που μπορει να ποιαστει και απο κει για να σηκωθει.

Δημοσίευση

Γεωργια καλημερα,

Δημοσίευση

Γεωργία μου κ εγώ παρκοκρέβατο έχω.

Πήρα κ στρώμα κοκοφοίνικα κ μπορεί στα ταξίδια να κοιμάται μια χαρά κ με ασφάλεια.

Μη νομίζεις ότι θα καθήσει κ πολύ!

Μην ανησυχείς ότι δε θα μπορεί να πιαστει κ να σηκωθεί γιατί κ εμένα η κορούλα μου,παρόλο που δεν περπατάει ακόμα,τεντώνει τα χεράκια,πιάνεται από πάνω κ σηκώνεται μια χαρά!Καθιστή δε μένει πια!!Νιώθει μάλλον περιορισμένη κ μας κάνει νεύρα:P

Δημοσίευση

Πήρα κ στρώμα κοκοφοίνικα κ μπορεί στα ταξίδια να κοιμάται μια χαρά κ με ασφάλεια.

Μην ανησυχείς ότι δε θα μπορεί να πιαστει κ να σηκωθεί γιατί κ εμένα η κορούλα μου,παρόλο που δεν περπατάει ακόμα,τεντώνει τα χεράκια,πιάνεται από πάνω κ σηκώνεται μια χαρά!Καθιστή δε μένει πια!!Νιώθει μάλλον περιορισμένη κ μας κάνει νεύρα:P

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΩΡΕΣ!!!) ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΩΡΕΣ!!!) ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...