Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 128
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!σημερα ξυπνησα κ ειδα παλι αιμα κ τωρα δεν εχω τιποτα μονο λιγο καφε ροζ!!!!πηρα την γιατρο τηλ κ μου πε οτι να παιρνω πλεον απο το στομα τα χαπια κοχι κολπικα μηπως μου προκαλουν ερεθισμο κ αυριο να περιμνουμε την χοριακη!!!

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

πλεον δεν ανχονομαι!ο θεος ειναι ψηλα κ εκεινος θα αποφασισει!!!!!οτι θελει εκεινος!!!!!

μπραβο σου ετσι πρεπει να σκαιυτεσε τωρα ναι ετσι χωρις ανχος,αστα ολα στα χερια του θεου κατι ξερει!!!!!μπορει να σε παιδευει και σε λιγους μηνες να κρατας το μωρακι σου.

:)

Δημοσίευση

πρεπι ο αντρουλης σου να ναι πολυ τυχερος που σε χει ρεμπεκα μου!εισαι πολυ αισιοδιοξος ανθρωπος κ το μεταδιδεις κιολας!χιλια ευχαριστω για την ενεργεια που μου μεταφερεις!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

πρεπι ο αντρουλης σου να ναι πολυ τυχερος που σε χει ρεμπεκα μου!εισαι πολυ αισιοδιοξος ανθρωπος κ το μεταδιδεις κιολας!χιλια ευχαριστω για την ενεργεια που μου μεταφερεις!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!

:):):):):):):):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια ειμαιι ξαπλα κ δεν περναει η ωρα σημερα!!!ευτυχως δεν εχω αιμα απλα ενα καφεκοκκινο λιγο στο σκουπισμα οταν σκουπιζομαι μονο λιγο πιο βαθια αλλα απαλα!!!!σημερα θα προσπαθησω να περιορισω το πηγενε ελα στην τουαλετα κ θα σηκονομαι ελαχιστα!!!ευχομαι αυριο να πανε ολα καλα!!

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου!

Έτσι ηρεμία και ψυχραιμία θέλει και όλα καλά θα πάνε!!

Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και παράλληλα με τις δικές μας το σύμπαν θα συνομοτήσεις υπέρ σου!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Φιλάκια πολλά.

Δημοσίευση

Τί είπαμε?

ΔΕΝ ΛΕΩ !! Όλα καλά θα πάνε! Γιατί δηλαδή λίγα κορίτσια εδώ μέσα έχεις ακούσει να έχουν καφέ αιματάκι στην εγκυμοσύνη τους?

Είπαμε ότι κάνουμε θετικές σκέψεις! Δεν ανωρωτιόμαστε αν όλα θα πάνε καλά...... ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ!!!!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ...Η ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΟΥΣΤΡΤΖΕΣΤΑΝ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΗΠΩς Κ ΜΕ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠ ΜΟΥ,,,ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Δημοσίευση

δεν ξερω αν θα σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα αλλά και εγώ στο κρεβάτι είμαι περίπου μήνα τώρα και σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα και να φάω..και έχω μέλλον ακόμη. είχα 2 αιμοραγίες αλλά όχο αίμα στο σκούπισμα όπως λες εσύ πολύ αίμα. την δεύτερη φορά ξύπνησα μες τα αίματα ήμουν σίγουρη οτι έχω αποβάλει..αλλά το μπεμπάκι μας είναι εδώ..να είσαι ήρεμη όσο μπορείς, θετικές σκέψεις συνέχεια και να του μιλάς και να το χαιδεύεις. και όλα θα πάνε καλά...έτσι ελπίζω και για μένα..φιλάκια

Δημοσίευση

χιλια ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!!εγω εκει που μου ρχεται λιγο κοκκινο αιμα εκει εξαφανιζεται κ μεινει το καφε ροζ;;;;;ποσο μηνων εισαι;;;;σου ειπε απο τι προκαλειτα το αιμα που χεις;;;να σε ρωτησω κατι ,,,οταν εισαι ξαπλωμενη μονο ανασκελα εισαι;;;

Δημοσίευση

καλυτερα θελω να ελπιζω πως ειμαι,,αυριο το πρωι θα παω για χοριακη κ το απογευμα για υπερηχο!θα δουμε τωρα...εχω τρελαθεο με αυτο το αιμα..μια ερχεται μια φευγει κ μετα εψω καφεροζ αιμα!

Δημοσίευση

καλλι μου εγω εχω μια πολυ μεγαλη αποκόλληση απο την 5η εβδομάδα. τώρα είμαι στην 9η.οχι μόνο ανάσλελα και στο πλάι.το θέμα είναι να είσαι χαλαρή και να ξεκουράζεσαι. πολύ θετικές σκέψεις. έχω πάρει βιβλία εγκυμοσύνης, σταυρόλεξα το λαπτοπ και ευτυχώς έχω και τον αντρούλη μου που με βοηθά πάρα πολύ. μην ανησυχείς κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε. όπως μου είχε πει ο γιατρός η αποβολή συνοδεύεται απο πολύ έντονο πόνο και πολύ αίμα με κομμάτια..πότε θα πας να σε δει οη γιατρός σου??

Δημοσίευση

KALLI mou diavasa ola ta nea sou..h mesh sou pou eipes oti ponaei einai apolito fusiologiko logo oti eisai xaplomenh sunexeia...den exei na kanei me thn eggumosini..prospathise na eisai hremi! pisteuw oti kala ekane o giatros k sou eipe na mhn ta perneis allo kolpika..giati exw akousei polles kopeles pou tous prokalesoun aimoragia otan ta pernan kolpika(eimai mikroviologos)....euxome na hremiseis teleios kai na mhn exeis katholou kanena arnitiko sumptoma!!

Δημοσίευση

ρε κοριτσια το μεσημερι τα πηρα 2 μαζι κ μου κατεβηκε αιμα παλι!!!!!!νμεχρι στιγμης που δεν τα χω πιει δεν εχω αιμα αλλα απαλο καφεροζ!λετε να μου κανουν παρενεργειες τα χαπια;;;;;αυριο νανινα θα παω ,,,το απογευμα,,,το πρωι εχω χοριακη α χ!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...