Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαμα χινα πηρα ολη την θετικη ενερη=γεια κ απο σας κ απο τον αντρουλη μου που ηρθε λιγο να με δει κ να ξαναπαει στο καραβι,,,αυριο θα ρθει τωρα κ πηρα δυναμη!!!!!!λογικα πρεπει να μαι 5 με 6 βδομαδων!!!!!!καλε γιατι εβγαλες την φωτο σου;;;;

• Απαντήσεις 128
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εβαλα αλλη γιατι η βαλεντινα-γιαννης μου ειπε οτι δε μου πηγαιναν ετσι τα μαλια!!!χιχιχι

ολα θα πανε σουπερ σωστα??

το μωρο θα ειναι γερο και δυνατο και οταν με το καλο θα το εχεις αγκαλια ολη η στεναχωρια και το αγχος που ειχες θα σου φαινοντε τοσο αστεια!

χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!!

Δημοσίευση

τρια περνω κ γω 1 το μεσημερ 1 το πρωι κ 1 το βραδυ!!!!!εγω σημερα ειχα λιγο αιμα κ μετα λιγο καφε κ τωρα παρα πολυ λιγο καφε οταν σκουπιζομαι αλλα οταν βαζω το χαρτι λιγο πιο μεσα

Δημοσίευση

μακαρι μαρινακι μου!!!!!!!!να πανε ολα καλα κ μενα!!τιποτα δεν κανω ειμαι ξαπλα!αλλα αυτος ο πονος λιγο με τρομαζει που εψω!οι χοριακες σου ανεβαιναν κανονικα εσενα;;;;;εμενα η πρωτη ηταν 81 ,ετα εοεσε στο 71 ανεβηκε στο 214 κ τωρα ειναι 337{την πεμπτη δηλαδη}κτην δευτερα θα κανω αλλη μια αλλα η γιατρος αφησε κ το ενδεχομενο εξωμητριου επειδη δεν διπλασιαζονται οι τιμες

Δημοσίευση

τελικα χωρις τον αντρα μου δεν ξερω τι θα κανα!!!!τον ειδα για 1 ωρα σημερα κ πηρα δυναμη απο τα λογια του!!!!αυριο ευτυχως θα ναι δω κ δεν θα με αφηνει απο την αγκαλια του!!!!!!

Δημοσίευση

μην σκεφτεσαι αρνητικα δεν βοηθαει....

κανε μονο θετικες σκεψεις δωσε μαχη με τον εαυτο σου και πες οχι δεν θα αφησω να συμβει τιποτα κακο!!!!!!!!στειλε ολη σου την θετικη ενεργεια στο μωρακι σου την χρειαζεται πολυ αυτη τη στιγμη για να παλεψει και αυτο με την σειρα του και σε λιγους μηνες να σου χαρισει το πρωτο του χαμογελακι :):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

kalli mou giati diakrinw httopa8eia?

ola kala 8a pane!mhn kaneis tpt mesa sto spiti,asto na vrwmisei arkei esu kai to mpempaki sou na eiste kala!mhn skeftesai arnhtika,au8upovallesai+den prepei!ola 8a pane mia xara!skepsou pws se ligous mhnes 8a to kratas agkalitsa kai etsi 8a pareis kouragio kai me to peisma sou 8a thn krathseis!h Panagitsa sas fulaei!polu 8etikh skepsh kai apo emas! :):):):)

Δημοσίευση

Έλα, είχα ξεραθεί στον ύπνο!!!

Είχα καφέ, μετά αίμα και μετά πάλι καφέ μέχρι που φύγανε.

Έπαιρνα Felicin και Utrogestan (3 την ημέρα) και πολύ ξάπλα!

Περιττό να σου πω πως είχα δίπλα μου μονίμως χαρτί υγείας και μια σακούλα! Υστερία είναι το ξέρω, αλλά ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!!

Τότε ο γιατρός μου - μου είπε πως πιθανόν είναι επειδή άλλαζα μήνα, έμπαινα από τον 1ο στον 2ο.

Το είδα το pm :) Στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια :)

Δημοσίευση

κ γω τσοφι μου αυτα περνω ακριβως κ στην ιδια ποσοτητα!!Κοιτα ειδα αιμα το πρωι το μεσημερι ειχα καφε κ τωρα που πηγα να ουρησω ξαναειχα αιμα!!!!κολπικα τα εβαζες τα ουστροτζεσταν;

Δημοσίευση

ΚΑΛΛΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

ΕΝΑΜΙΣΙ ΜΗΝΑ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5Ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!

ΦΙΛΙΑ! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ετχαριστω πολυ κοριτσακια!!!!!!!θα δειξει η χοριακη την δευτερα!!!!απλα το αιμα που εχω ειναι σαν περιοδου τωρα!νω ολο το μεσημερικ το απογευμα δεν ειχα τιποτα,,,με το που εβαλα το ουστροτζεσταν τσουπ εκανε την εμφανιση του

Δημοσίευση

γλυκια μου τσοφι σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου κ σου ευχομαι οτι καυτερο για το μωρακι σου που ερχεται στον κοσμο!!!!!!!!!ειμαι πολυ ανχωμενη επειδη στην κορη μου δεν ειχα τιποτα απολυτως!ημουν τρεις λαλλουν κ δυο χορευουν!!!!!!κ μενα τωρα το αιμα ειναι κατακοκκινο σαν περιοδου !η αυριανη μερα θα δειξει ,,εαν συνεχιστει με αρκςτη ροη τοτε κατι τρεχει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...