Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μια προγραμματισμενη εκπληξη...δεν ειναι καλυτερα? δηλαδη να ειναι ετοιμοι οι γονεις να γινουν γονεις να το εχουν προγραμματισει μεσα τους...και να τους γινει η εκπληξη!! χαχαχαχα οποτε και αν ερθει ενα μωρο ειναι μια εκληξη γιατι και για να το προγραμματισεις σημαινει οτι το θες πολυ οποτε και παλι εκπλξη ευχαριστη θα ειναι!!!!!?????

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μια προγραμματισμενη εκπληξη...δεν ειναι καλυτερα? δηλαδη να ειναι ετοιμοι οι γονεις να γινουν γονεις να το εχουν προγραμματισει μεσα τους...και να τους γινει η εκπληξη!! χαχαχαχα οποτε και αν ερθει ενα μωρο ειναι μια εκληξη γιατι και για να το προγραμματισεις σημαινει οτι το θες πολυ οποτε και παλι εκπλξη ευχαριστη θα ειναι!!!!!?????

Σωστή!!!!!! ;):kiss:

Δημοσίευση

Δεν θα ελεγα ποτε οχι σε ενα μωρακι εκπληξη... :laugh: αλλα προτιμω τα προγραμματισμενα για πολλους λογους, αρκει βεβαια να ερχονται ευκολα, γιατι αλλιως βγαινεις εκτος προγραμματος...!!! :P;)

Δημοσίευση

το μωρό μου ειναι μωρό του προγράμματος και ευτυχώς όπως λέει και η sweetmammy δεν βγήκαμε εκτός προγράμματος :) .καλό ειναι όπως κι να έρχονται να ειναι καλοδεχούμενα .

Δημοσίευση

εμάς απρογραμμάτιστα ήρθε αλλά ήταν έκπληξη!και νομίζω έτσι είναι καλύτερα αρκεί φυσικά οι γονείς να το θέλουν απο πριν να το έχουν συζητήσει και να πουν αν τύχει καλοδεχούμενο!

Δημοσίευση

Eμάς ήρθε από ΄΄κακή συννενόηση ΄΄ με το μπαμπάκα του ,δηλαδή απρογραμμάτιστα,αλλα ομολογώ πως ήταν η ομορφότερη έκπληξη που είχα ποτε

στη ζωή μου....και χαίρομαι που μας συνέβει αυτό!

Δημοσίευση

evipapa έγραψε:

Eμάς ήρθε από ΄΄κακή συννενόηση ΄΄ με το μπαμπάκα του ,δηλαδή απρογραμμάτιστα,αλλα ομολογώ πως ήταν η ομορφότερη έκπληξη που είχα ποτε

στη ζωή μου....και χαίρομαι που μας συνέβει αυτό!

:laugh: :laugh: :laugh:

Δλδ???Εκεινος μεθυσμενος,εσυ νηφαλια...Ειπες "παμε καλυτερα μεσα?(...μεσα στο σαλονι) κ εκεινος καταλαβε....Κατι αλλο??? :P :laugh: :laugh:

Το προγραμμα ας μπει στο μυαλο του καθενος...Να μην ειμαστε με τα μυαλα στα καγκελα δλδ κ απο εκει κ περα......Τα μωρα κιντερ εκπληξη κ μη ειναι ευτυχια!!!!! :):)

Δημοσίευση

emeis pali ...eixame pantreytei kai ekopsa ta antisiliptika ...kai eipame otan er8ei me to kalo :)

otan omos ta ekopsa i periodos pou8ena afanti ...etrexa ka8e mina sto giatro k mou edine kati xapia (den 8umame pos ta legane) gia na m er8ei .

kai meta ema8a oti eixa k polikustikes k mou eipe o giatros etsi einai poli dyskolo na piaseis moro ...otan 8a 8eleis 8a er8eis na sou doso kati alla xapia ...

to leo ston kalo m k eixa agxo8ei leo na ta paro ta xapia 8elo moro .. :)

k mou leei oxi na min pareis tipota 8a er8ei mono tou 8a deis ...

meta ir8e to kalokairi mpania ,club ...mou eixe fygei entelos apo to mualo eixa periodo ton aygousto kai ton septembrio den piga na paro ta xapia gia na m er8ei leo ton allo mina as kano kana mpanio akoma :)

kai telos septembriou i eyxaristi ekpliksi !!!!!!! :)

sas zalisa :D !!! filia

3Ha1m4.png

Δημοσίευση

EΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ , ΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ)

ΤΑ ΜΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Κ 8Α Η8ΕΛΑ (ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟΡΟΜΑΝΤΙΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝ8ΗΚΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛ8ΟΥΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ !

Δημοσίευση

Εμεις ειπαμε -το καλοκαιρακι να αρχισουμε... 14 Δεκεμβριου εμεινα εγκυος. Δεν το πολυπαλευαμε και δεν το περιμενα οτι θα ηταν τοσο ευκολο για μενα.. Αρα ηταν και μεσα στο προγραμμα αλλα και εκπληξη!! :P

Δημοσίευση

Βρε εγώ του προγράμματος είμαι, ακόμα και στο θέμα του παιδιού, αλλά ο Κωννος μου και το Μαράκι είχανε άλλα σχέδια. Είχανε συνεννοηθεί μπαμπάς και κόρη και μου την κάνανε την έκπληξη! :P Όχι πως δεν ήξερα τι συμβαίνει, αλλά δεν περίμενα και με την πρώτη ελεύθερη επαφή να γίνει το θαύμα!

Ένα μήνα μετά την επανασύνδεσή μου με τον Κων/νο (τα είχαμε και παλιά, πριν 13,11 και 6 χρόνια), έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήταν έκλπηξη για όλους! Οι γονείς μας καλά καλά δεν ξέρανε ότι ήμασταν και πάλι μαζί! Είχε πολλή φάση! :woohoo:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ απο μένα γλυκά μου κορτσάκια..

Κ εγώ με τον αντρούλη μου όταν παντρευτήκαμε ήμασταν ήδη 5χρόνια μαζί κ θέλαμε πολύ ένα μωράκι..Αλλα δεν ειχαμε ελεύθερη επαφή μέχρι κ τη νύχτα του γάμου μας,η οποία τελικά σημαδεύτηκε με τη σύλληψη της πααμυθένιας μας...

΄Ηταν πργματική έκπληξη για μένα γιατι δε περίμενα οτι θα έμενα έγκυος αμέσως..Ο Θεούλης όμως το κανε γρήγορα το θαυματάκι του..Κ δε ξεχνάω ποτέ να τον ευχαριστώ γι αυτο!

Δημοσίευση

εμας ητανε τρελη εκπληξη και το μαθαμε και 1απριλια! δεν μας πιστεψε κανενας ευτυχως ειχαμε ντοκουμεντα τη φωτογραφια απο τον υπερηχο!!!

εντελως απρογραμματιστο ομως ηταν το καλυτερο που μου χει συμβει και ας ενιωθα οτι ισως να μην ειμαι ετοιμη!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7cL_1bmYCzshttp://www.youtube.com/watch?v=7cL_1bmYCzs

Δημοσίευση

Η έκπληξη είναι όλα τα λεφτά!!! Όμως κάποιες φορές επιβάλλεται ο προγραμματισμένος τοκετός λόγω κάποιων καταστάσεων. Εύχομαι η δική μας να έρθει αυτή όποτε θέλει...να μην καθυστερήσει πολύ όμως γιατί μου φαίνεται σαν αιώνας μέχρι την τελευταία μας ημερομηνία ( 10/4/2010) :)

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...