Μετάβαση σε περιεχόμενο

..................................................

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ζούμπι μου τι να πω?? :(:(

Εχω συγκινηθεί με την ιστορία σου, νιώθω σαν να ξαναζώ τα δικά μου!!

Το μόνο που θα πω: αγκάλιασε το παιδάκι σου, που σας έχει τόσο μεγάλη ανάγκη για να στηριχθεί, πάρε δύναμη από αυτό, μάζεψε τα κομμάτια σου κοριτσάκι μου και συνέχισε το "δρόμο"... Το ξέρω θέλει χρόνο...

Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και ξεκίνα το ταξίδι από την αρχή. "Ο,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς"... Είναι μεγάλος ο Θεός Ζούμπι μου! Δεν θα σε αφήσει έτσι! Το θελεις τόσο πολύ... θα γίνει κοριτσάκι μου! Θα γίνει!

Μερικές γυναίκες σαν εμάς, δυστυχώς... δεν ξέρω το γιατί.... πρέπει να περνάμε τρομέρες δοκιμασίες για να φτάσουμε στο Θαύμα! Όμως γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και καλύτερες μανούλες!!!!!!

Να προσέχεις τον εαυτό σου.... το παιδάκι σου και τον άντρα σου... που είναι όλη σου η ζωή!

Φιλιά πολλά :(

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ζουμπι μου λυπαμαι για οτι σας συνεβει αλλα μην το βαζεις κατω..δυστυχως συμβαινουν αυτα,,,εχεις την κορη και τον αντρα σου στο πλευρο σου...το μωρακι που τοσο επιθυμειτε θα ερθει μην ανησυχεις...σου ευχομαι γρηγορα να ξαναγινεις μανουλα και να μην σε παιρνει αποκατω!!!

Δημοσίευση

ζουμπιμου οταν σε ειδα στη συναντηση την Κυριακη ειπε αυτη η κοπελα θελει τοσο πολυ αυτοτο μωρο το καταλαβα δνε ξερω γιατι ειχε κατι το προσωπο σου εδειχνες τοσο λαμπερη και οταν ηρθε η ειρηνη διπλα μου και μιλησαμε καταλαβα οτι και εκινη το περιμενει .Δυστυχως καμια φορα τα ονειρα δνε βγαινουν αλλα αυτο δνε σημαινει οτι σταματαμε να κανουμε .Την αρχη να ηρεμησεις την εχεις κανει εσπασες εσχισες ξεσπασες και μετα ηρθε εσω στο παρεακι μας καιμας μιλησες και ξερεις μπορει να μην ειμαστε διπλα σου αλλα ξερεις οτι σε εχουμε αγκαλια καισε παρηγρουμε .Κοιτα να συνερθεις λιγο καιμετα ξαναπροσπαθησε .Φιλακια κα στην ειρηνη

Δημοσίευση

ζουμπι μου δεν μπορω να βρω λογια παρηγοριας αλλωστε τι μπορω να σου πω για να απαλλυνω εναν τετοιο πονο?τιποτα ....αυτο ομως που μπορω να σου πω ειναι πως ολα γινονται για καποιο λογο εχεις την υγεια σου και χρονια μπροστα σου να κανεις κι αλλα παιδια μην παραδινεσαι απο τωρα...οχι τοσο ευκολα...σκεψου και την μικρη σου και τον αντρα σου που σε χρειαζονται..ειμαι σιγουρη πως θα βγεις πιο δυνατη απο αυτην τη δοκιμασια και δεν θα περασει πολυς καιρος μεχρι να ακουσουμε ξανα οτι η ευτυχια σου χτυπησε την πορτα ....

Δημοσίευση

Ζούμπι μου δεν έχω λόγια... Λυπάμαι πάρα πολύ... Δεν περίμενα να συμβεί κατι τέτοιο.. Δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν εχω βρεθεί ποτέ στη θέση σου άρα δεν θα σου πώ οτι σε νιώθω κ σε καταλαβαίνω. Θα σου πω όμως πως ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο. Ελπίζω να το ξεπεράσεις γρήγορα με τη βοήθεια του αντρούλη σου κ της γλυκιάς σου Ειρηνούλας κ σύντομα να έρθει ένα νέο μωράκι πιο δυνατό κ να μείνει.. Κ εννοείται πως εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμεε κ να σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς!!

Φιλάκια πολλα!

Δημοσίευση

μολις τωρα διαβασα το μηνυμα σου ...βουρκωσα πονεσα ..

αν εχεις ζησει το πονο δυο φορες ξερεις πως ειναι ..

δεν εισαι υπερβολικη ..δεν ζητας πολλα ..ζητας ενα

παιδακι μονο και σου το ευχομαι ζουμπι μου..

λυπαμαι που κοπηκαν τα φτερα σου..ειμαι σιγουρη ομως

οτι θα ξαναπεταξεις πολυ ψηλα και δεν θα ξανακοπουν ποτε

σου το ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου ...

οτι χρειστεις να ξερεις οτι ειμαστε διπλα σου για μια μεγαλη

αγκαλιτσα εστω και διαδικτυακή...

Δημοσίευση

ωχ βρε κοριτσι μου τι επαθες...

ξεσπασε οσο μπορεις...

που θα παει θα ρθουν καλυτερες μερες,θα σου χαμογελασει η τυχη!

μη ξεχνας οτι εχεις ενα κοριτσακη που σ αγαπαει πολυ!

κουραγιο ζουμπι μου

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη,μου κανει τοσο καλο να νοιωθω οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορω να στραφω,να πω δυο λογια...να ειστε ολες καλα...θα συνελθω...απλα θελω λιγο το χρονο μου...να παω κ στο γιατρο να δω τι θα μου πει,ελπιζω να εχω καθαρισει κ να μην εχω αλλα παρατραγουδα...ελπιζω...θα σας τα πω τα νεα...

Εχει πολυ ομορφες μερες εξω...ακομη δεν νοιωθω καλα να βγω..σιγα-σιγα,νοιωθω κ καπως αδυναμη ακομα σωματικα,ο γιατρος ειπε ειναι φυσιολογικο...

Θα το περασουμε κ αυτο...τι να κανουμε...;Ηταν γραφτο μου να το ζησω κ αυτο....

Δημοσίευση

Ζούμπι , δεν έχουμε ξαναμιλήσει , όμως είμαι μία κοπέλα που γνωρίζει την ιστορία σου, η οποία με άγγιξε βαθύτατα.

Χάρηκα πραγματικά μαζί σου με τα καλά σου νέα και πρέπει να σου πω πως διαβάζοντας σήμερα την άσχημη εξέλιξη,στεναχωρέθηκα και συγκινήθηκα...

Δεν έχω λόγια να σου πω πέρα από το οτι ο θεός μας στέλνει αυτα που μπορούμε να αντέξουμε.Προφανώς κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωράκι και έπερεπε να ΄΄φύγει΄΄.

Ασε τον εαυτό σου ελέυθερο , αλλα μην αφήσεις ποτε την πίστη σου...

Θα έρθει αυτό που επιθυμείς και θα ολοκληρώσει την όμορφη οικογένειά σας.

Εχεις τη συμπαράσταση όλων μας!Καλή δύναμη!

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ,

λυπαμαι τοοοοοοοοοοοσο πολυ!Με συγκινησες τρομερα!Αν και δεν εχω μεινει ποτε εγκυος σε καταλαβαινω οσο μπορω!Κοιτα στα ματια την κορουλα σου και ζητησε της μια μεγαλη αγκαλια....ειναι η μονη που μπορει να σου γλυκανει την ψυχουλα!!!!!!!!!!!!!!!

Και ενοειται οτι χριαστεις ειμαι εδω!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τι να πω...ούτε ξέρω τι να πω σε τέτοιες περιτπώσεις.Μόνο θυμό νιώθω...Ξέσπασε Ζούμπι μου,κλάψε και όταν όλα αυτά καταλαγιάσουν πάρε μια βαθυά ανάσα, κάντε όλη η ικογένεια μια μεγάλη αγκαλιά και πάλι μπροστά.....για τη μικρουλη,για τον άντρα σου,για σένα....Φιλιά πολλά.Θα έρθει ..είμαι σίγουρη

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΗ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..ΞΕΣΠΑΣΕ,ΚΛΑΨΕ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ,ΚΟΥΚΛΑ!ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ!!!!!!!

Δημοσίευση

KOΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.... :( ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ....ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... :( ΑΧΧΧΧΧ :(:(

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ... :(

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ... :blink::huh:

ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟ 21....ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΠΑΛΕΨΑΑΑΑΑΑΑΑ.... :) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 29 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ! :laugh:

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ,ΠΑΛΕΨΕΕΕΕΕΕ!!!! ;)

Δημοσίευση

Ευχαριστω ρε κοριτσια,να ειστε καλα...η αληθεια ειναι οτι μερα με τη μερα νοιωθω κ καλυτερα..αν κ καποιες στιγμες ξεφευγω λιγο κ αρχιζω κ ξεσπαω εκει που δεν πρεπει...

Ηταν η πρωτη αντιδραση αυτη...καταλαβενετε...θα το ξεπερασω γρηγορα γιατι ετσι πρεπει.

Παντως σας ευχαριστω πολυ κ παλι ολες.

Δημοσίευση

ζουμπι μου κουράγιο κοπέλα μου! υπομονή και κουράγιο! Ξέσπασε! μην κρατάς τον πόνο σου. Λυπάμαι πολύ γι αυτήν την κατάληξη :( Είμαι σίγουρη πως το αγγελούδι σου γρήγορα θα γυρίσει στην κοιλίτσα σου! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...