Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τη Δευτέρα του Πάσχα βαπτίζουμε τον Κωνσταντίνο μας.

Πώς να φτιάξω τα μαλλιά της Δέσποινας ; :huh: Είναι μακριά, σχεδόν

μέχρι τη μέση, ελαφρώς σπαστά. Σκέφτηκα να της κάνουμε

μια αλογοουρά χαμηλά πίσω από το αυτάκι, να της σγουρύνουμε

με μασιά μερικές τούφες και να της βάλω κι ένα λουλούδι λευκό

πίσω από το αυτί.

Θα φοράει λευκό φόρεμα. Η αλογοουρά θα είναι πιασμένη με λαστιχάκι

Το οποίο λαστιχάκι θα καλυφθεί με τούφα μαλλιού γύρω από αυτό.

Καμία άλλη ιδέα;:dry:

Δεν θέλω να είναι κραυγαλαίο. Θέλω κάτι απλό αλλά και όχι

καθημερινό. ;)

Δημοσίευση

Μπελ μου, με το καλο να βαπτισεις το μωρακι σου!

Αν και δεν ειμαι κομμοτρια θα ηθελα να σου πω πως θα μου αρεσαν οπως το περιγραφεις μονο ο κοτσος να ηταν στα πλαγια!

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Μπελ μου, με το καλο να βαπτισεις το μωρακι σου!

Αν και δεν ειμαι κομμοτρια θα ηθελα να σου πω πως θα μου αρεσαν οπως το περιγραφεις μονο ο κοτσος να ηταν στα πλαγια!

Ελενάκι πλάγια θα είναι, πισω από το αυτάκι.

Δημοσίευση

bell μου, μου αρεσει παρα πολυ γιαυτο που προτεινεις ειναι πολυ ωραιο και χαρουμενο για κοριτσακι, αλλη λυση ειναι τα μισα πανω πλεγμενα γαλλικη και τα αλλα σπαστα κατω, αλλα αυτο που λες εσυ μου αρεσει φοβερα, συμφωνω και επαυξανω!! εχω δει σε παιδακια να κανουν τρεσσα, αυτο το σγουρο ξερεις και δεν μου αρεσει καθολου

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

bell μου, μου αρεσει παρα πολυ γιαυτο που προτεινεις ειναι πολυ ωραιο και χαρουμενο για κοριτσακι, αλλη λυση ειναι τα μισα πανω πλεγμενα γαλλικη και τα αλλα σπαστα κατω, αλλα αυτο που λες εσυ μου αρεσει φοβερα, συμφωνω και επαυξανω!! εχω δει σε παιδακια να κανουν τρεσσα, αυτο το σγουρο ξερεις και δεν μου αρεσει καθολου

Eπειδή δεν της έχουμε κάνει δοκιμαστικο, Αυτό που εσύ είδες

η κοτσίδα ήταν ψηλά ή χαμηλά;

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΠΛΕΞΟΥΔΑ (ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΠΙΑΣΜΕΝΟ)

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ... LOL

Ωραία ιδέα, απλά πλεξουδα δεν θα θελήσει για τι τις κάνω 2 κάθε μέρα για το σχολείο! κατάλαβα τι εννοείς ;)

Δημοσίευση

αν εννοεις την κοτσιδα που προτινεις εσυ, χαμηλα κοντα στο υψος που τελειωνει το αυτι, αμα την φουσκωσετε οπως το εχεις σκεφτει μου αρεσει πολυ, και δεν ειναι μικρομεγαλο το παιδι, γιατι εχω δει παιδακια και στο κομμωτηριο που δουλευα παλια και ηταν παρανυφακια να τα χτενιζουν σαν μικρομεγαλα και δεν μου αρεσε καθολου

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

αν εννοεις την κοτσιδα που προτινεις εσυ, χαμηλα κοντα στο υψος που τελειωνει το αυτι, αμα την φουσκωσετε οπως το εχεις σκεφτει μου αρεσει πολυ, και δεν ειναι μικρομεγαλο το παιδι, γιατι εχω δει παιδακια και στο κομμωτηριο που δουλευα παλια και ηταν παρανυφακια να τα χτενιζουν σαν μικρομεγαλα και δεν μου αρεσε καθολου

ούτε και μενα μου αρεσει αυτό! Όταν έγινε παρανυφακι ούτε καν την έβαψα

Το έχω δει και αυτό! να βάφουν τα παιδάκια!

Αυτό λέω να κάνω! Θα τα κρεπάρουμε λιγο ε? και θα σγουρύνουμε μερικες τουφες!

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ 'ΧΑΛΑΡΗ' ΜΑΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η 'ΑΠΑΛΗ' ΜΠΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ.ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΠΑΡΕΙς ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,50 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1,70 ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αστερακι οταν λεει κρεπαρισμα εννοει την κοτσιδα για να φουσκωσει, οχι το μαλλι το υπολοιπο πανω, παντως και χωρις κρεπαρισμα το σγουρο θα φουσκωσει εκει που ειναι η κοτσιδα

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

αστερακι οταν λεει κρεπαρισμα εννοει την κοτσιδα για να φουσκωσει, οχι το μαλλι το υπολοιπο πανω, παντως και χωρις κρεπαρισμα το σγουρο θα φουσκωσει εκει που ειναι η κοτσιδα

αυτό ακριβώς εννοω! Αστεράκι με περεξήγησες :)

Δημοσίευση

αστερακι έγραψε:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ 'ΧΑΛΑΡΗ' ΜΑΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η 'ΑΠΑΛΗ' ΜΠΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ.ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΠΑΡΕΙς ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,50 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1,70 ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!

Το στεφανάκι δεν παει περισσότερο σε παρανυφάκι?

Βάπτιση του αδελφου της είναι! την κοτσιδα εννοώ

να κρεπάρουμε λίγο ωστε να φουσκώσει

Δημοσίευση

Καταρχας αν κρεπαρει την κοτσιδα θα χαλασουν τα σγουρα τσουλουφια που θα ειναι μαζι με την κοτσιδα.αλλα και τα τσουλουφια να μην ειχε δεν θα ηταν ωραιο να κρεπαρει την κοτσιδα .τι να σου πω εγω σου ειπα τη γνωμη μου...

Δημοσίευση

αστερακι έγραψε:

οτι και να την κανεις κουκλα θα ειναι μην αγχωνεσαι τοσο!!!!εσυ πες μας πως θα κανεις τα μαλλια σου :laugh:

σινιόν κότσος και λουλόυδι πισω απο το αυτί

κατι τετοιο. η δεξια φωτο.

Δημοσίευση

αντε μαμα και κορη με τα λουλουδια.Τι γινεται με τα λουλουδια και εγω στο κομμωτηριο πολυ λουλουδι παιζει!!!και εμεις μετα το πασχα θα βαφτισουμε τον κωνσταντινο μας και εγω λουλουδι θα κοτσαρω απλα χωρις τη σινιον.εμπρος στο δρομο που χαραξε η μενεγακη(λουλουδια στα μαλλια!!!) :lol:

Δημοσίευση

Ε καλά... δεν περίμενα να δώ τη Μενεγάκη για το βάλω...

:P

στο γάμο του αδελφού μου φορούσα ένα φούξια φόρεμα σε στυλ σπανιόλικο.

Είχα κάνει πάλι σινιόν και έβαλα και μιά ορχιδέα φουξια με ροζ! Ήταν τέλειος ο συνδιασμός μαλλιου-φορέματος- μακιγιάζ!

ορχιδέα ήταν αυτής της ποικιλίας:

βασταξε όλη τη νυχτα κ δεν μαράθηκε, σε αντίθεση με την ζερμπερα που

είχα βάλει άλλη φορά και μου μαράθηκε μεσα σε λίγες ώρες.

αστεράκι προτιμησε πρχιδέα! Έχει περισσότερο νερό στους ιστούς της!

Τι χρώμα φορεμα θα φοράς;

Δημοσίευση

μαλλον γαλαζιο με διαφορες πεταλουδες και λουλουδια.αν εχεις δει τη φωτογραφιση της Μακρυπουλια απο τη καινουργια κολεξιον της raxevsky ισως το καταλαβεις το φορεμα.ειναι μακρυ εξωπλατο και 'αερινο'.βεβαια και πολυ καλοκαιρινο ειναι αλλα τι να κανουμε ειμαστε στη μεση.μακαρι να εχει καλο καιρο!!!!! :huh:

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...