Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mία στιγμή που φοβηθήκατε πολύ....

Recommended Posts

Πότε φοβηθήκατε πολυ και ποιο ηταν το πρωτο πραγμα που σας ηρθε στο μυαλο?εγω οταν ειχα χτυπησει με το αυτοκινητο..η οικογενεια μου ηρθε στο μυαλο....νομζω με εκανε να σκληρυνω λιγο..εσας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν αρρωστησε η μαμα μου απο καρκινο μαστου στο δευτερο σταδιο πριν 19 χρονια...ημουν 13 χρονων και φοβομουν τοσο οτι θα φυγει και θα μεινω να μεγαλωσω τον κατα 10 χρονια μικροτερο αδερφο μου,καιξεκρεμαστη,χωρις μαμα!Περασα δια πυρος και σιδηρου,αλλα ακομα ως εκ θαυματος ζει,και αυτο φτανει...

οταν τρακαρε ο αντρουλης μου μετα απο 1 μηνα που ημασταν παντρεμενοι με την μηχανη κ με πηρε ενας ξενος να μου το πει...μου κοπηκαν τα ποδια κ εχασα τα μισα μου χρονια μεχρι να το δω πανω στο φοριο και...

πριν 6μηνες που με επιασαν απιστευτοι πονοι κ καταλαβα απο την αρχη πως θα εχανα το μωρακι μου.

κατα τ'αλλα ολα καλα μας πανε μετα τον γαμο.. :)

Φοβηθηκα πολυ οταν γεννηθηκε η μικρη μου και ο γυναικολογος μου φωναζε σαν τρελος ΄΄ενας παιδιατρος γρηγορα,γρηγορα΄΄!!!!Ασε που μου ειχε κοπει το αιμα δεν ειχα ακουσει και το κλαμα της ακομα οταν το ειπε,αλλα τελικα ηταν καλα η μικρη και γερη,ασε ειχα τρελαθει οταν φοβαμε νιωθω οτι μου κοβεται η αναπνοη!!!!

Επισης αλλη μια φορα ειναι οταν η μικρη ειχε χτυπησει τα δαχτυλα της στην πορτα και εκλαιγε με λυγμους και την εψαχνα μεσα στο σπιτι κ δεν την εβρισκα,τα δαχτυλακια της ειχαν ματωσει στα νυχακια και νομιζα οτι τα εσπασε,δυο μερες ειχε το χερι της πανω στο σωμα της κ το εκρυβε,πρεπει να πονεσε παρα πολυ!!!

ναι ποναει πολυ σταμμυ,γιατι και εγω μικρη τα ειχα κλεισει στη πορτα του αυτοκινητου και ακομα θυμαμαι,,περαστικα

όταν βρήκαν κάτι στο στήθος μου!μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα κ να μου πουν οτι δεν είναι τίποτα κακό.......έχασα δεν ξέρω κ εγώ πόσα χρόνια!!!αφήστε που τις ώρες της αναμονής έκανα κ ένα φλας μπακ της ζωής μου κ έλεγα......εγώ τελικά λες να μην γίνω ποτέ μανούλα??!!!

ευτυχώς όλα καλά,είμαι γερή κ δυνατή κ κάποια στιγμή θα κάνουμε κ εμείς ένα παιδάκι!!!! :)

Στη γέννα της κόρης μου,Όταν ενώ όλα πηγαιναν καλά αρχισε η μαία να φωνάζει ότι σταμάτησαν οι παλμοί του μωρου και ότι το χάνουμε και εγώ εκεινη τν ώρα αυτόματα ξέχασα οτι πονούσα και ήθελα να ακουσω καποιον να μοθ πει ότι το μωρο ήταν καλά και θα γεννιόταν!!!Τελικά όλα πηγαν καλά και η μικρούλα μου γεννηθηκε μετα απο λιγο χωρις κανενα προβλημα!!Δόξα το ΘΕΩ!!

οταν ειχαν κολλησει στο λαιμο της μανας μου ψυχουλα απο

μπισκοτα (ειναι αλλεργικη και με τοσα φαρμακα που παιρνει

της εχει στεγνωσει ο λαιμος απο σαλιο) και πνιγοταν και ειχε κολλησει μισανοιχτο το στομα της και δεν μπορουσε να παρε αναπνοη και εκανε αυτον τον ηχο...ιιιιιιιιι κλπ κλπ

τρισ που εισαι εσυ και σε εχασα? :kiss::kiss: ολο το τετραγωνο?κατσε να δεισ οταν θα ερθει η ωρα μου .. ποιος ΔΕ θα με ακουσει :laugh: :laugh:

ελευθερια οταν με κτυπησε αυτοκινητο ελεγα σηκωστε με εγινα ρεζιλι!

κιμον οταν εμαθα για τη μαμα μου το ιδιο που εμαθες και εσυ για τη δικη σου νομιζα οτι μου εκανε πλακα αλλα δυστηχως δεν μου κανει!

οσο για κατι το οποιο με εχει φοβησει πραγματικα πολυ...χμ...τωρα προσφατα που ενιωθα επι μερες λες και ημουν εγγυος και ετρωγα κλωτσιτσες...! πραγματικα χεστηκα επανω μου!

ζαχαρενια μην το σχολιασεις εχω σκουπιστει απο τοτες!

mama_xina έγραψε:

ελευθερια οταν με κτυπησε αυτοκινητο ελεγα σηκωστε με εγινα ρεζιλι!

κιμον οταν εμαθα για τη μαμα μου το ιδιο που εμαθες και εσυ για τη δικη σου νομιζα οτι μου εκανε πλακα αλλα δυστηχως δεν μου κανει!

οσο για κατι το οποιο με εχει φοβησει πραγματικα πολυ...χμ...τωρα προσφατα που ενιωθα επι μερες λες και ημουν εγγυος και ετρωγα κλωτσιτσες...! πραγματικα χεστηκα επανω μου!

ζαχαρενια μην το σχολιασεις εχω σκουπιστει απο τοτες!

νο κομεντς!!!!!!!! :silly:

α επισης φοβηθηκα μια φορα που νομιζα οτι επεσε πανω μου μια καμπια! εχω φοβια στις καμπιες αν δω αρχιζω να τρεχω και μετα με πιανει δυσπνοια και μετα νιωθω οτι θα ξερασωωω! μπιαχ μπιαχ

οταν ο μεγαλος μου γιος ηταν κοντα 13 μηνων και εγω εγκυος στον 2ο.πηγα να παρω τηλ. την γιατρο γιατι ειχα πονο στην κοιλια,ο μεγαλος βρηκε 50 λεπτα τα εβαλε στο στωμα και εκλεγαι χωρις να μπορει να παρη ανασα εβαζα το χερι μου να κανει εμετο αλλα δεν εκανε φωναξα τον πεθερο μου του ειπα να του βαλη το χερι στο στωμα μεχρι να παρω τηλ. τον παιδιατρο,τελικα εκανε και τοτε ειδα οτι ειχε τα 50 λεπτα στο στωμα.ευτηχως ολα καλα.και ουτε και απεβαλα απο τον πολυ φωβο που περασα.ηταν η πιο μεγαλη τρομαρα της ζωης μου.συγνωμη για το μεγαλο κειμενο

όταν μετα απο χιλιες ταλαιπωριες στο νοσοκομειο μου εσπασαν τα νερα στην αρχή της 24ης εβδομάδας και το μονο που σκεφτομουν ήταν ....Οχι Θεε μου παει τα εχασα τα μωρα μου :( όλα ειχαν τελειώσει εκει για μενα...αβοηθητη,απεγνωσμενη,φοβισμένη

Οταν μου ανακοινωσαν οτι η βιοψια δεν ειναι καλη και οτι ο θηρωιδης μου ειχε εξελιχτει σε κακοηθεια οταν αναγκαστικα αν παρω ραδιενεργο ιωδειο για να καψει την εστια του καρκινου και επρεπε να μεινω 3 μερες σε απομωνωση χωρις να βεπω κανεναν και επισης οταν μου ανακοινωσαν οτι επρεπε να περιμενω 3 χρονια να αποβληθει το ιωδιο απο τον οργανισμο μου γιατι αν εμενα εγκυος θα επρεπε καν διακοπη επειδη το παιδι θα ειχε προβλημα παρακαλουσανα μην μεινω εγκυος .Φοβηθηκα τοτε που αρρωστησα οτι δνε θα ειχα την ευκαιρια να χαρισω ενα παιδι στον αντρα μου να γινω μανουλα αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα .

Τηνεομενη φορα που εχασα το κοσμ ηταν οταν ο Σταυρονικολας μου σε ηλικια 13 μηνν εφαγε τσιγαρο και επιδη ηξερα τ συμβαινει παιρνωντας τη παιιατρο καινα την ακουω να μου λεει :γρηγορα στο νοσοκομειο υπαρχεικινδινος εγκεφαλιτιδας ακοαμ καινα ειναι θανατηφορο εχασα ολη μο τη ζωη η αποσταση Αιγαλεω -πειραιας εγεινε με ρυθμο απιστευτο .

η πρώτη φορά όταν έπεσα από το μηχανάκι, σηκώθηκα και δεν εβλεπα τίποτα και σκέφτηκα '΄παει τυφλώθηκα"

η δευτερη όταν ο πατέρας μου μετεφέρθει εσπευσμενα με ελικοπτερο στην Αθήνα για εγχείρηση καρδιας και τον προφτάσαμε στο φορείο στην πορεία προς το ελικόπτερο, ακόμα ανατριχιάζω..

όταν ο καρδιοτοκογράφος έδειχνε πεσμένους τους παλμους του γιου μου και με έβαλε ο γιατρος για καισαρική και τότε μου ειπε για την περίδεση του ομφάλιου λωρου στο λαιμό του...

τι μας θύμισες τώρα...

Προσφατα οταν μπηκα στο νοσοκομειο με συσπασεις και ηρθε η γιατρος να ακουσει το μωρο με εκεινο το μικροφωνακι,και δεν το βρισκαμε στην αρχη για λιγα δευτερολεπτα(που εμενα μου φανηκαν αιωνες),κοντεψα να παθω καρδια,αλλα τελικα τον ακουσαμε τον ατιμο και ειχε και 152 παλμους,οποτε ησυχασα!!!!

Όταν κόντεψα να σκοτωθώ με το αυτοκίνητο, μου πετάχτηκε ένας μ@λ@κ@ς απο το πουθενά. Πέρασε η ζωή μου καρέ καρέ μπροστά απ'τα μάτια μου.

liberty81 έγραψε:

τρισ που εισαι εσυ και σε εχασα? :kiss::kiss: ολο το τετραγωνο?κατσε να δεισ οταν θα ερθει η ωρα μου .. ποιος ΔΕ θα με ακουσει :laugh: :laugh:
Κι ΕΓω σε εχασα βρε! Και την αλλη την τρελη! Την ΖΑχα! Απο προχθες νομιζω σας ξαναειδα! Καλε γιατι να σε ακουσει εσενα? Εσυ εισαι λογικη κοπελα! Εγω ειμαι τρελη! Δεν πονας τοοοοοοοοοοοοσοοοοο πια! Εγω το εκανα θεμα χωρις λογο! Και ξερεις πια ηταν η δευτερη σκεψη μου οταν μου τον δωσανε? (Η πρωτη ηταν οτι ειναι πολυ ομορφος και ιδιος ο μπαμπας του) Οτι δεν προκειτε να ξαναφοβηθω ποτε για τιποτα μετα απο αυτο!

Αυτοματα μου ηρθε στο μυαλο η στιγμη της γεννας μου. Μου εβαλαν τεχνητους πονους γιατι δεν ειχα καθολου συσπασεις και το αγορακι μου στην πρωτη συσπαση αρχισε να χανει παλμους...Τι να σας πω, οτι μου εκαναν μια ενεση, μαλλον ηρεμιστικη γιατι κυριολεκτικα τρελαθηκα και μου εβαλαν και μασκα οξυγονου, γιατι απο τον πανικο μου, δεν μπορουσα ουτε να αναπνευσω...Ευτυχως η μαια μου ηταν σουπερ και ολα πηγαν καλα !!!

Η δευτερη φορα ηταν οταν ο γιος μου ηταν 5 μηνων και μου επεσε απο το κρεβατι στο πατωμα (ευτυχως ειχε χαλι...)Μεχρι να μου πουν απο το Παιδων οτι δεν διατρεχει κανενα κινδυνο, γιατι ειχε χτυπησει στο κεφαλι, εγω εχανα χρονια απο τη ζωη μου...Και δεν ειμαι ανευθυνη μανα ρε παιδια, δεν καταλαβα καν πως εγινε, ολα εγιναν σε 2 δευτερολεπτα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...