Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια ανοιξα θέμα γιατί εχω αγανακτήσει! :angry: Δεν αντέχω άλλο! όποια στιγμή και αν ανοιξω την τηλεόραση αυτό το θέμα παιζει. πραγματικά έχω αγανακτήσει... αισθανεστε το ίδιο?? δηλαδη αυτός ο τοπος έχει ΤΟΣΑ προβλήματα, και οι μεσημεριανες εκπομπες ειναι προσκολημένες σε αυτο.΄και όχι μονο οι μεσημεριανες αλλά και τα δελτια ειδήσεων ακόμα και στις πρωινές σοβαρες ενημερωτικες κάνουν νυξη (δε μιλάω για τη Μελέτη και την αλλη βλακεια στο Αlpha). Ποτε θα καταλάβουν ότι αυτή η κοπέλα κάνει τη δουλεια της και απλώς της κάνουν διαφήμιση. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!!!! Υπάρχουν τοσα θέματα να αναπτυξουν. Μα πειτε μου έχω αδικο? :dry:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

ειναι απλο, ασχολουμαστε με μια τσου...α γιατι και η Ελλαδα ενα μπουρδε....ο εχει καταντησει

ποσο δικιο εχεις!

εγω απτην αλλη νιωθω οτι προσπαθουν να μας αποσπασουν την προσοχη απο τα σοβαρα προβληματα...!

Δημοσίευση

Είναι σαφές πως το κάνουν για να μας παραπλανήσουν απο τα πολύ σοβαρότερα προβλήματα που έχει η Ελλάδα και φυσικά πόσα ακόμα την περιμένουν. Αλλά δεν φταίνε αυτοί, αλλά όσοι (και κυρίως άντρες), κάθονται και παρακολουθούν αυτές τις εκπομπές και δεν κλείνουν την τηλεόραση.

Δημοσίευση

εχετε απόλυτο δίκιο. μας έχουν πρήξει!!

ένα τσου...ι είναι .

κάνει την καβάτζα της και εμεις την κοιτάμε

αυτη τη σιχαμένη τατιάνα ποιος την παρακολουθεί;

προσποίηση σε όλο της το μεγαλείο

Δημοσίευση

Το ωραιότερο είναι ότι μας κατηγόρησε ευθέως για συνενόχους αφού είδαμε (όποιος) το dvd...

άκουσον άκουσον...

συνένοχοι μαστρωποί...

Μας βρίζει μες στη μούρη και την βγάζουν όλα τα κανάλια!!!

Εκεί καταντήσαμε...

Δημοσίευση

εγω που ειδα αποσπασματα σας λε οτι ειναι πολυ κρυα γκομενα!!!!πολυ κακο για το τιποτα!!!κ εβγαλε πολλα λεφτα απο ολο αυτο...κ οχι τπτ αλλο,ετοιμαζομαστε κ για επομενο dvd...ελεος!!!!!εδω η ελλαδα βουλιαζει κ το μ--νι χτενιζεται!!!

Δημοσίευση

H KALYTERH ATAKA POY AKOYSTHKE : ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ...... ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΙΝΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ !

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ! ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΩ Κ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ... LOOOL

Δημοσίευση

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΑΛΤΕΡ!!!!!!!!!!!

Κολλημενο το έχετε το τηλεκοντρολ στα μεσημεριανά;;;;;;;

Σόρι κιόλας, αλλά αυτά που βλέπουμε δε μας τα επιβάλλουν. Τα διαλέγουμε με την διαυλοεπιλογή μας!

Μπάι δε γουέι το Μέγκα έχει ωραιότατες επαναλήψεις!

Δημοσίευση

κορίτσια μακρια τα παιδια σας απο αυτες τις βλακείες!!!!εχουμε ξεφύγει τελείως!σε λίγο θα θεωρούμε κάθε τι ανήθικο σωστό και απαραίτητο αυτο προσπαθούν να μας επιβάλουν.ειδικα το star το σιχαίνομαι μου έρχεται να τους παρω τηλ και να τους ξεχεσω με τις ηλιθιότητες που λένε κάθε μέρα οχι μονο για την τζούλια γενικότερα.εγω τον πατέρα της κα ι την μάνα της λυπάμαι που θα ντρέπονται να βγούνε απο το σπίτι.

Δημοσίευση

οι ίδιοι οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο μεριδιο ευθύνης για την καταντια της,αυτοι την εβγαλαν στο κλαρί απο νωρις. και δεν ειναι μονο το σταρ και το αλτερ αλλά και ο αλφα και ο αντεννα. καλά που έχω connx tv...

Δημοσίευση

MARIAGL...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!

ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

ΑΠΛΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ!!!

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

ΛΙΓΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΙΑ!!!!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ "ΑΝΑΛΑΦΡΟ".....ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ

ΚΑΤΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΙΔΑΙΟ!!!!

ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΕΙ.....

Δημοσίευση

Αντε μωρε με το τσοκαρο!!!! Εγω πολυ απλα γυρναω το καναλι!!!

Αλλα μου τη δινει που μερικοι που το παιζουν "ευαισθητοποιημενοι" και καλα οπως ειναι το αλλο το βουρλο η Τατιανα που βγαζουν τετοια θεματα στη φορα τετοιες ωρες που βλεπουν και μικρα παιδια! Δηλαδη ελεος! Εχω αηδιασει κ εχω βαρεθει με την προβολη της καθε πουτανας και του καθε ξεκωλου που μονο και μονο επειδη εχει παρει τη μιση Ελλαδα εχει χεστει στα ευρωπουλα!!

Τετοια προτυπα εχουν τα παιδια σημερα.. Μπραβο μας!

Δημοσίευση

Μα γι΄αυτό ακριβώς τη δείχνουν. Για να μας αποπροσανατολίζουν απ' τα πραγματικά προβλήματα. Και ο κόσμος ανταποκρίνεται, αυτό άλλωστε αποδεικνύουν οι 250.000 πωλήσεις του DVD της. Το γουστάρει ο κόσμος το ανάλαφρο και το πρόστυχο των τηλεστάρ. Μια χαρά βάζει η Τζούλια στη τσέπη της τα εκατομμύρια και εμείς μένουμε θεατές ενός παραπληγικού κράτους, που τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την κατάσταση στην οποία μας έχουν φτάσει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...