Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι, η εποχη ειναι λιγο...

Δεν εχει τουρισμο ακομη!

Η Λινδος ειναι πολυ ωραια αλλα απο οτι ξερω να ειναι καλοκαιρι.

Το φαλιρακι ουτε εμενα μου αρεσει!

Εχω να παω απο 20 ετων!

Ραμονα, ειναι λιγο νεκρα τωρα.

Μην περιμενεις και πολλα να δεις απο κοσμο.

• Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σε ευχαριστουμεεεεε

πλακα πλακα ανυπομωνω να δω τη ροδο γιατι εχω ακουσει οτι η παλια πολη ειναι μαγικη...μονο αυτο ξερω ομως! θα γυρησω με πολλες φωτογραφιες για να σας θυμησω ομορφα πραγματα τοτε!!

απο νησια εχω παει λημνο,σκιαθο,σεριφο,παρο,ναξο και γενκως εχω δει οτι οι τιμες ειναι στα υψη απο τη βενζινη μεχρι τον καφε! αλλα τα κοριτσια ειπαν θα μας στειλουν ενημερωμενους για να μην μας τα φανε!

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Α και φυσικα ως πολυ πιτσιρικα θυμαμαι που ειχαμε παει να δουμε τη φωκια στο ενυδρειο :P !!

Παει η Φωκια!

Πεθανε! :(

Ναι και το ενυδρειο ειναι ωραιο!

Για τις ομπρελες?

Δεν ξερω!

Εχει μαγαζια στην σειρα με ομπρελες.

Ισως γι'αυτο! :huh:

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

little-angel έγραψε:

Παει η Φωκια!

Πεθανε! :(

Ναι και το ενυδρειο ειναι ωραιο!

Για τις ομπρελες?

Δεν ξερω!

Εχει μαγαζια στην σειρα με ομπρελες.

Ισως γι'αυτο! :huh:[/quote:3tbuy1ar]

Ναι μωρε το ξερω :( !Τελευταια φορα που ηρθαν πριν μερικα χρονια ειπα να παω να δω μπας και...αλλα δεν..!

Δημοσίευση

Ναι Ραμονα μου, το αγαλμα ειναι σουπεεεεεερ! Ειναι ενα ζευγαρι που ειναι αγκαλια και φιλιουνται....Και εμεις οχι απλα βγαλαμε φωτογραφια εκει, αλλα φωτογραφηθηκαμε ακριβως ετσι, στην ιδια σταση οπως το αγαλμα μπροστα τους....τελεια και οτι επρεπε για νιοπαντρους και ερωτευμενους! Ισως να ειναι και η καλυτερη φωτογραφια που βγαλαμε στο ταξιδι μας...Μην το χασεις με τιποτα!!!

(αν ειναι ακομα εκει το αγαλμα, ξερω γω, εχουν περασει και 6 χρονια απο τοτε, ας σου απαντησουν οι Ροδιτισσες), ελπιζω να ειναι, αξιζει!

Δημοσίευση

Καλά συγγνώμη..όλες βγάλαμε φωτογραφία σε αυτό το άγαλμα;;; Κι εμείς με τον άντρα μου και μάλιστα ήμουν τότε 21 ετών και μέσα στην παλαβομάρα και αντιγράψαμε τη στάση τους με τον πιο γελοίο τρόπο!!!χεχεχεχεχε...Αντε Ελενάκι...επιτέλους νακάνουμε αυτή τη ρημαδοσυνάντηση!!! Στείλε μου με πμ το τηλέφωνό σου!!:)Λέμε για 25η Μαρτίου κάτω στο Μαντράκι...τι λες;;

Δημοσίευση

Ε, ενταξει, περιπου...βασικα ο αντρας μου ντρεποταν να τραβηξουμε τετοια φωτογραφια και τον επεισα οπως-οπως...αν μπορεσω θα σου βαλω και αλλες απο Ροδο. Εκει να δεις ομορφιες το νησι!!!Βασικα εγω ειμαι ασχετη, ο αντρας μου την περασε, θα του πω να βαλει 1-2 ακομα, απο 7 Πηγες, Παλια Πολη και Πεταλουδες, ο,τι μπορω τελοσπαντων.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ.ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙ. ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Δημοσίευση

αχ τελεια!!!! θα σας βαλω και εγω οταν επιστρεψω!!!

παντως μου αρεσει που λετε οτι ειναι ρομαντικα γιατι ειμαστε ερωτευμενα παιδακια εμεις!!!

σχετικα με τις ομπρελες τις κανουν εισαγωγη απεξω νομιζω απο ιταλια νομιζω καποιος ροδιτης.κατι μου ελεγε ο πατερας μου....μας ειχε φερει τη προηγουμενη φορα!!

Δημοσίευση

Το ξερω ρε γαμωτο οτι ειμαστε αναποδα αλλα ο αντρας μου ντρεποταν λιγο να βγαλουμε τετοια φωτογραφια και τον επεισα οπως-οπως, γι΄

αυτο ειναι λιγο αμηχανος. Παλι καλα που βγαλαμε και αυτη για να εχω κατι τουλαχιστον...

Δημοσίευση

Ατέλειωτες βόλτες στο κάστρο...όλααα τα λεφτά!!! Και στον λόφο πάνω από την πόλη (δεν θυμάμαι πως τον λένε...έχει ξένο όνομα...υπέροχη θέα)...Και στο καζίνο (εννοείται απέξω)...

Και σε ένα μαγαζάκι που το έχουν Γερμανίδες για υπέροχα γλυκάκια, κρουασάν κ.λ.π και το βράδυ για πίτσα με το μέτρο...

Και να πας στη Λίνδο και στον Πανορμίτη και στην Παναγία την Τσαμπίκα και στην Παναγιά την Κρεμαστή και στις Πεταλούδες και...και...και...και ΠΑΡΕ ΜΕ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

Θα μπορούσα να μείνω στη Ρόδο ΜΟΝΙΜΑ!!! Την λατρεύω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...