Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!λοιπον για οσες δεν γνωριζετε σας λεω εν συντομια τι συμβαινει.εχω παρα πολες μερες καθυστερηση και η περιοδος αφαντη.πηγα στο γυναικολογο αλλα δεν ειδε τιποτα ανησυχητικο αλλα ουτε και την ελευση της περιοδου.αυτο φαινεται στον υπερηχο;;μου πε να κανω και χωριακη για τυχον εγκυμοσυνη με προσφατη συλληψη οποτε και δεν θα φαινοταν ακομη κατι στον υπερηχο.εκανα και ηταν δυστυχως αρνητικη 0,1.πηρα το γιατρο και του το ειπα και μου ειπε αν μπορω να κανω υπομονη μια βδομαδα ακομη μηπως και αποφυγουμε τα χαπια για την προκληση περιοδου.δεν το εχω ξαναπαθει ποτε αυτο ρε γαμωτο και στεναχωριεμαι.δεν μπορω ομως να καταλαβω,αφου πηγα και με εξετασε σχολαστικα και τα βρηκε ολα φυσιολογικοτατα τοτε τι συμβαινει;πηγα πρωτη φορα σε αυτον γιατι ο δικος μου γιατρος ειναι αθηνα και δεν ειναι ευκολο να πηγαινω απο το νησι.μου ειπε οτι τα βλεπει ολα τελεια αλλα την περιοδο δε βλεπει.κουφο;;;εσας σας εχει συμβει ποτε;;;;τελευταια μου περιοδος ηταν 1/2.κοιτα που εγω αυτη τη φορα την παρακαλαω να ερθει! γιατι αν δεν ερθει πως θα ξανακανω ωορρηξια μου λετε;;;χανω πολυτιμο χρονο :(:(

Δημοσίευση

Καλησπερα Κελυ,

Καταρχην να σου πω, οτι η ωορρηξια, δε σχετιζεται με την περιοδο...δηλαδη μπορει να εχεις κανονικα περιοδο την αναμενομενη ημερομηνια, αλλα να μην εχει προηγηθει ωορρηξια....ειχα διαβασει καποια αρθρα στο ιντερνετ, πανω σε αυτο το θεμα, ψαξτο κ εσυ αν θες...

Επειτα σαφως, ειναι περιεργο μια τοσο μεγαλη καθυστερηση, οταν κ η χοριακη σου ειναι αρνητικη.....

Μηπως ειναι ορμονικο το προβλημα, να κανεις καμια εξεταση αιματος...μηπως εισαι πολυ αγχωμενη...μηπως βιωνεις καμια μεγαλη στεναχωρια αυτη την περιοδο...?

Ο γιατρος σου ξερει καλυτερα κ θα σε κατευθυνει στις απαραιτητες εξετασεις...

Σε φιλω κ ευχομαι να σου πανε ολα καλα, μην αγχωνεσαι μοναχα ( το λεω σε εσενα να το ακουσω κ εγω...)

Δημοσίευση

ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ ΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ;ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΓΚΛΟΥΚΟΦΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...