Μετάβαση σε περιεχόμενο

Που μπορω να δωσω τα ρουχαλακια της?


frapedia72

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!! να μαι και παλι στην παρεα μετα απο μια παρατεταμενη απουσια

Θελω τα φωτα σας.... εχω 2 κουτες ρουχα της μαργαριτας που φυσικα δε μπορω να χρησιμοποιησω στον λεβεντη που περιμενω τον επομενο μηνα και ειπα να τα δωσω σε καποιο ιδρυμα....

Ρωτησα στο SOS και στο Χαμογελο και μου ειπαν πως δεν θελουν ρουχα, το ιδιο συμβαινει και με το Αλεξανδρα (οπως διαβασα εδω μεσα)

εσεις ξερετε που μπορω να τα δωσω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frapedia καλησπερα...αν και δεν ξερω αν λειτουργει εχω ακουσει πολλες μελλουσες μαμαδες που εχουν αναγκη απο ρουχαλακια εδω μεσα στο site...και δυστυχως τα οικονομικα τους δεν ειναι καλα...γιατι δεν προσπαθεις να τα δωσεις αρχικα εδω..δεν λεω στα ιδρυματα εχουν και εκει αναγκη αλλα εχω ακουσει απειρες ιστοριες εδω μεσα που σιγουρα τα ρουχαλακια της μικρης σου θα βοηθησουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι από μένα.Στο Αλεξάνδρα απ'ότι ξέρω τα παίρνουν.Γέννησα πριν 20 μέρες περίπου,και στο δεύτερο όροφο έχουν στο νεογνολογικό τμήμα και τμήμα παρατημένων μωρών,και τους χρειάζονται.

Εγώ ήδη έδωσα τα πρώτα μας,έστειλα τον άντρα μου με δυο τσάντες και βρήκε μια μαία και τα παρέδωσε.Τώρα δεν ξέρω αν έτυχε να σου πουν έτσι,αλλά την Δευτέρα κιόλας,τα δώσαμε εμείς.

Κατά τ'άλλα,κάνε αυτό που σου είπε η yolle.Κι εδώ έχουν πολλές κοπέλες ανάγκη,διαφορετικά σε κάποια ενορία.

Με το καλό κι ο μπέμπης σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω.... εβαλα ηδη θεμα και εδω μεσα και στο χαρισετο

αυτο για το αλεξανδρα το διαβασα σ ενα θεμα που ειχε ανοιξει μια κοπελα εδω μεσα πριν απο 3 μηνες περιπου

θα στειλω να ρωτησουν, ευχαριστω μπεμπουλινα μου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Νίκη όντως χαθηκες!!!

Αναρωτιομουνα αν εχεις γεννησει!!!

Με το καλό κοριτσακι μου!!!Να εχεις μια τελεια γεννα.

Τα ρουχαλακια μπορεις να τα δώσεις σε κάποιο ίδρυμα με παιδακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...