Μετάβαση σε περιεχόμενο

Που μπορω να δωσω τα ρουχαλακια της?

frapedia72

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!! να μαι και παλι στην παρεα μετα απο μια παρατεταμενη απουσια

Θελω τα φωτα σας.... εχω 2 κουτες ρουχα της μαργαριτας που φυσικα δε μπορω να χρησιμοποιησω στον λεβεντη που περιμενω τον επομενο μηνα και ειπα να τα δωσω σε καποιο ιδρυμα....

Ρωτησα στο SOS και στο Χαμογελο και μου ειπαν πως δεν θελουν ρουχα, το ιδιο συμβαινει και με το Αλεξανδρα (οπως διαβασα εδω μεσα)

εσεις ξερετε που μπορω να τα δωσω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frapedia καλησπερα...αν και δεν ξερω αν λειτουργει εχω ακουσει πολλες μελλουσες μαμαδες που εχουν αναγκη απο ρουχαλακια εδω μεσα στο site...και δυστυχως τα οικονομικα τους δεν ειναι καλα...γιατι δεν προσπαθεις να τα δωσεις αρχικα εδω..δεν λεω στα ιδρυματα εχουν και εκει αναγκη αλλα εχω ακουσει απειρες ιστοριες εδω μεσα που σιγουρα τα ρουχαλακια της μικρης σου θα βοηθησουν!

Καλησπέρα κι από μένα.Στο Αλεξάνδρα απ'ότι ξέρω τα παίρνουν.Γέννησα πριν 20 μέρες περίπου,και στο δεύτερο όροφο έχουν στο νεογνολογικό τμήμα και τμήμα παρατημένων μωρών,και τους χρειάζονται.

Εγώ ήδη έδωσα τα πρώτα μας,έστειλα τον άντρα μου με δυο τσάντες και βρήκε μια μαία και τα παρέδωσε.Τώρα δεν ξέρω αν έτυχε να σου πουν έτσι,αλλά την Δευτέρα κιόλας,τα δώσαμε εμείς.

Κατά τ'άλλα,κάνε αυτό που σου είπε η yolle.Κι εδώ έχουν πολλές κοπέλες ανάγκη,διαφορετικά σε κάποια ενορία.

Με το καλό κι ο μπέμπης σου!

ευχαριστω.... εβαλα ηδη θεμα και εδω μεσα και στο χαρισετο

αυτο για το αλεξανδρα το διαβασα σ ενα θεμα που ειχε ανοιξει μια κοπελα εδω μεσα πριν απο 3 μηνες περιπου

θα στειλω να ρωτησουν, ευχαριστω μπεμπουλινα μου :)

Βρε Νίκη όντως χαθηκες!!!

Αναρωτιομουνα αν εχεις γεννησει!!!

Με το καλό κοριτσακι μου!!!Να εχεις μια τελεια γεννα.

Τα ρουχαλακια μπορεις να τα δώσεις σε κάποιο ίδρυμα με παιδακια.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...