Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας!!

Η αληθεια ειναι οτι με τον μικρο ξεχνιεμαι πλεον κ δεν το σκεφτομαι τοσο οσο πριν. Ειμαι πολυ πολυ καλυτερα! Εχω το μικρο μου ζουζουνι και με κανει ευτυχισμενη καθε μερα!!

Απλα πλεον εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι δεν ειναι τιποτα πια.. αν και ο αντρας μου εχει εντελως διαφορετικη αποψη.

Θα παμε και σε αλλον ενα τη Δευτερα.. Τι να πω, θα δουμε.

Δημοσίευση

Λενάκι στη θέση σου θα περίμενα όσο πάει!

Αν βάσει χοριακής είσαι στην 6η εβδομάδα τώρα, τι μωρό περιμένεις να δεις?

Τα είπαμε και στο fb...

Του υπερήχου τη μέτρηση δεν της πολυδίνω σημασία, γιατί ξέρουμε ότι 1 χιλιοστό πιο εκεί να βάλει ο γιατρός τη μύτη του δείκτη, σε βγάζει έως και εβδομάδα παραπάνω. Καλά.. Όσο για τον υπολογισμό σβδομάδας βάσει ΤΕΡ... Αυτό είναι για σταθερό κύκλο.

Οπότε.. Μη μασάς... Η χοριακή ανεβαίνει πολύ, μάλλον άτγησε κατά πολύ η σύλληψη.. Όλα καλά θα πάνε!

Η Παναγιά μαζί σου!

Δημοσίευση

Λένα μου τώρα είδα το θέμα σου κοπέλα μου....

πραγματικά σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και απλά να έγινε καθυστερημένα η σύλληψη...

πάντως πραγματικά η χοριακή σου είναι πολύ μεγάλη,ίσως θα έπρεπε να πάρεις άλλη μιά γνώμη....

έχεις όλη μου τη θετική σκέψη!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια. Χτες ειχα αιματακι, σημερα εγινε αιμοραγια και ειχε αρχισει να αποβαλλει το σακο ο οργανισμος. Εκανα πρωι νωρις νωρις την αποξεση και τελειωσε το θεμα.

Να σας πω την αληθεια μου εφυγε κ ενα βαρος, που τελειωσε αυτο το θεμα, εστω και με αυτο τον τροπο. Ηταν πολυ πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο..

Δημοσίευση

maimoudaki egw auti tin stigmi eimai egkyos 16 vdomadon,eixa kathisterisi 5 meres otan ekana to test to gvwsto apo to farmakeio,to opoio vgike thetiko.amesws ekleisa rantevou me ton tote giatro mou ton k.kostantinou.otan piga gia ton iperixo den eixa kanei akoma xoriaki etsi loipon mou ekane kolpiko iperixo vasei tis teleutaias periodou eimoun tote 4 evdomadwn etsi mou eipe,otan loipon kaname to kolpiko eida stin othoni to endomitrio alla den evlepa pouthena to emvrio.kai o giatos mou eipe (xeris xrysa eisai egkuos alla kai den eisai)tote koufathika...mou leei na vlepeis to evdomitrio ekei prepei na exei emvrio alla den exei,alla den mporw na sou pw oti kai den eisai egkyos.egw ta exasa...mou leei loipon 2 liseis yparxoun i perimenoume kai mou xanarxese tin alli vdomada na se xanadw i pas kai kaneis xoriaki...kai xeris ti ekana?allaxa giatro piga kai gia deyteri gnwmi...o deyteros giatros mou eipe na paw otan gina 1.5 minon kai me evale na kanw 2 fores xoriaki.i apantisi tou deyterou giatrou einai apla oti i silipsei egeine arketa meta apo kapoies meres.i simvouli mou einai na pareis kai gnvmi kai allon giatrwn.kali epitixia!!!

Δημοσίευση

Λένα μου τουλάχιστον τώρα σου έφυγαν οι αμφιβολίες...

καλή ανάρρωση και σωματική και ψυχολογική σου εύχομαι!!

έχεις τον Αναστάση σου να σου δίνει δύναμη!!

η επόμενη φορά εύχομαι να είναι πιο τυχερή!!

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου

Ιφιγενεια μου

Νατασουλα μου

Σια μου

σας ευχαριστω πολυ...

μου εχει φυγει ενα μεγαλο βαρος, η αληθεια ειναι... Αυτο που με παρηγορει ειναι οτι δε σχηματιστηκε μωρακι.. Ολο αυτο ηταν στην τελικη σαμια "δυσλειτουργια" του οργανισμου μου.Ετσι προτιμω να το σκεφτομαι.

Χρυσανθεμο σευχαριστω πολυ κ σενα.

Ελπιζω την επομενη φορα να πανε ολα καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...