Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια την πολυτιμη βοηθεια σας!!

Τελευταια περιοδος 15/1.

Πρωτη χωριακη τελη Φλεβαρη 1300

Πρωτος υπερηχος 1/3 μικρος σακος

Ακολουθουν υπερηχοι με σακο που μεγαλωνει φυσιολογικα

Η μητρα τελεια (κατα τους γιατρους)

Οι χωριακες 20900 και η επομενη μετα απο 2 μερες 24500

Ο σακος μεγαλωνει κακονικα ολα φαινονται τελεια αλλα λειπει κατι: δεν υπαρχει εμβρυο!

Ο ενας γιατρος συμβουλευει αποξεση

Ο αλλος προτεινει αναμονη μεχρι τελος της επομενης εβδομαδας, γιατι υπαρχει η περιπτωση να εχει γινει η συλληψη 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο

Εχετε ακουσει κατι αναλογο?? Το αγχος με εχει πεθανει!! Αφηστε που χτες ολο το βραδυ εβλεπα οτι οι γιατροι ειχαν κανει λαθος, οταν εκανα την αποξεση το μωρο ηταν ζωντανο κ οταν βγηκε απο την κοιλια μου ηταν μεσα στα αιματα, εκλαιγε και μου ελεγε γιατι μαμαααααααα??????

Δημοσίευση

Εγώ ξέρω περίπτωση αντίστοιχη με τη δική σου. Η κοπέλα είχε πρώτα μια αποβολή και λίγο καιρό μετά ξαναμένει έγκυος αλλά είχε συλλάβει πολύ αργότερα από το αναμενόμενο κι ο γιατρός της τότε δεν έβλεπε τίποτα και της είχε πει "μάλλον έχεις υπολείμματα από την αποβολή, έλα να σε καθαρίσω αύριο". Εκείνη πήγε κι αλλού και τώρα έχει κοπέλα 16 χρονών!

Μήπως να πήγαινες και σε τρίτο γιατρό;;

Σε κάποιον με πολύ καλό υπέρηχο κλπ;

Πάντως σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα κατευθείαν για απόξεση!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

Δημοσίευση

ναι κοριτσακι μου περιμενε λιγο, γιατι και οι χοριακες σου ειναι υψηλες και δεν δικαιολογουν να μην υπαρχει εμβρυο, ξερω οτι μερικες φορες οι γυναικες μπορει να κανουν και δυο ωοριξιες συμβαινει καμια φορα, και ετσι να επιασες στο τελος περιμενε λιγο και ελπιζω ολα να σου πανε καλα!!

Δημοσίευση

Καλημέρα.Εγώ είχα μια ανεμβρυική κύηση το περασμένο Νοέμβριο αλλά οι τιμέσ χωριακήσ μου ήταν πολύ πολύ χαμηλότερεσ από τισ δικέσ σου.Εμένα ο γιατροσ περίμενε μέχρι την 8η βδομάδα και αφού εξακολουθούσαμε να μην βλέπουμε έμβρυο προχωρήσαμε σε απόξεση αλλά ήδη είχα αρχίσει να αποβάλλω από μόνη μου.Πάντωσ πριν κάνουμε απόξεση μου έκαναν και ένα DOppler (μαζί και με έναν άλλο γιατρο πιο ειδικό σε υπέρηχουσ )με το οπόιο φαίνεται καλύτερα αν υπάρχει εμβρυο η όχι και πολλά άλλα.

Ψαξτο και εσύ καλύτερα γιατί οι γιατρόι λένε ότι υπάρχουν πολλέσ περιπτώσεισ που γίνεται καθυστερημένα η σύλληψη και δεν φαίνεται εβρυο στην αρχή.Γι αυτό μην προχωρήσειεσ σε καμία περίπτωση σε απόξεση αν δεν σιγουρευτείσ πρώτα..

Δηλάδη κάνε κανένα υπέρηχο και σε κάποιον πιο ειδικό σε υπερήχουσ...

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να δεισ ένα μωράκι στον επόμενο υπέρηχο..

Περιμένουμε ευχάριστα νέα σου.

Δημοσίευση

Γι'αυτο βρε κοριτσακι μου ησουν χαλια ? :ohmy:

Συγγνωμη δεν ειχα ιδεα :blush:

Λενα μου το καταλαβαινω πως αισθανεσαι...

θα πρεπει να περιμενεις για να σιγουρευτεις

κι αν δεν σε ικανοποιουν αυτοι οι γιατροι

να πας κι αλλου για να νιωσεις σιγουρια...

Θελεις να σου δωσω το τηλ.του δικου μου

γιατρου ? Ειναι πολυ καλος ;)

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου συμφωνώ και εγώ με τις υπόλοιπες κοπέλες...κάνε υπομονή και ίσως πήγαινε σε καποιον άλλο γιατρό...οι τιμές της χωριακής σου είναι πολύ αυξημένες...μπορεί σε λιγάκι να δείτε και το μωράκι..εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα σύντομα.... ;)

Δημοσίευση

αχ ρε συ..μην αγχωνεσαι βασικα.

κατα δευτερον εγω θα σου προτεινα να πας και σε τριτο γιατρο ή να πας καλυτερα στον αθανασιαση που ειναι κορυφη στους υπερηχους.ειναι στο κεντρο αν θες να σου πω λεπτομερειες...

στεναχωρεθηκα ρε λενακι :( αλλα πιστευω πως ολα θα πανε καλα :)

να μας ενημερωσεις

Δημοσίευση

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Σημερα περιμενω να παρω κ την τριτη χωριακη. Ελπιζω να ειναι ανεβασμενη!

Απλα μου τη δινει γιατι δε μπορει κανενας απο τους δυο να μου δωσει μια απαντηση!! Δε μπορουν να μου πουν ουτε σε ποια εβδομαδα ειμαι ακριβως! Γιατι με τις τιμες των χωριακων ειμαι στην 5η εδομαδα, με τους υπερηχους στην 6η και με την ΤΕΡ ειμαι στην 8η!!! Δηλαδη τι να πω!!

Βασικα εχω χασει τις ελπιδες μου απο προχτες. Ειχα παει το πρωι στον ενα γιατρο και φαινοταν μια μικρη μικρη κουκιδα, η οποια λεει αν ηταν το μωρο θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερη με βαση την εβδομαδα (ποια απολες αραγε?) και μου ειπε οτι κανονικα πρεπει να προχωρησουμε σε αποξεση αλλα μου δινει τελευταια διορια μεχρι την Πεμπτη. Το απογευμα πηγα στον αλλο το γιατρο που εχει πολυ καλο μηχανημα υπερηχων (κανει κ β επιπεδου σε αυτο) και δε φαινοταν τιποτα!!! Αλλα ο δευτερος μου ειπε να περιμενω μεχρι τελη της αλλης εβδομαδας για να ειμαστε σιγουροι.

ΕΙναι φυσιολογικο να μεγαλωνει ο σακος, να ανεβαινουν οι χωριακες εαν δεν υπαρχει μωρο???? Δηλ υπαρχει περιπτωση να μεγαλωνει ο σακος μεχρι τον 3ο πχ μηνα και να μην υπαρχει τιποτα? Δεν το μπορω αλλο αυτο το πραγμα και ειναι μεγαλο λαθος που ο πρωτος γιατρος ειδικα με φωναζε να με δει καθε 3 μερες! Ειχα πεθανει στο αγχος!

Δημοσίευση

Καταλαβαίνω την αγωνία σου...

Αλλά πως να σε βοηθήσω δεν ξέρω...

Για να δούμε τι θα πει η χοριακή το απόγευμα. Αν διπλασιαστεί, κάτι γίνεται εκεί μέσα! Αλλά πραγματικά περίεργη η όλη ιστορία...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και τελικά να'ναι καλά το νινάκι σου... :)

Δημοσίευση

euxomai na sou pane ola kala...

oso mporeis kane ligo upomonh kai phgaine an einai kai se allon giatro giati mou fainontai PARA POLU psiles oi times ths xoriakhs sou wste na phgainei kati toso strava...

den eimai kai giatros vevaia alla prospathise na kaneis ligo upomonh na perasoune kapoies meres akomh... na ksereis oti ekanes kai esu oti mporouses na kaneis kai na eisai oso to dunaton pio sigourh gia o,ti apofasisete telikws...

euxomai ola na pane kala......

Δημοσίευση

μην μασας κοπελα μου!μην αγχωνεσαι και κανε τους να σκισουν τα πτυχια τους με ενα γερο μωρακι!

κρατησε μας ενημερους!!!!

ολα θα πανε σουπερ...μην αγχωνεσαι!απλα δεν στεκει να μην υπαρχει μωρο με βαση τις τιμες της χοριακης σας!και ξερεις οτι δεν ειναι λιγες φορες που η επιστημη ειναι οτι να ναι!

πεισμωσε και χαλαρωσε για να βοηθησεις το μωρακι σου!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας..

Δεν ξερω τελικα, δεν εχω ελπιδα πλεον.. Με προβληματιζει πολυ αυτο που σας εγραψα πιο πανω, οτι πηγα χτες πρωι υπηρχε μια κουκιδα κα ι το απογευμα δεν υπηρχε τιποτα. Αν ειχε αποβληθει δε θα επρεπε να εχω αιμα?? Αχ δεν ξερω, περιμενω πως και πως τη χοριακη..

Μαμα χηνα ΜΑΚΑΡΙ να τα σκισουν τα πτυχια τους!!! Μακαρι! Ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια!!

Δημοσίευση

Η χοριακη ηταν 30000 :S:S:S:S

Να πω την αληθεια περιμενα να ειχε πεσει... Μετα τον τελευταιο υπερηχο. Πηρα το γυναικολογο τηλ και μου ειπε πως υπαρχει πιθανοτητα να ανιχνευεται απο τον πλακουντα και να παω τελη της επομενης εβδομαδας, ετσι ωστε να μην εχουμε πλεον αμφιβολιες. Αν υπαρχει μωρο θα φανει, οσο αργα κ αν εγινε η συλληψη. Αν και μου τονισε πως στην ιατρικη 1 +1 δεν κανουν παντα 2! Ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα να σας πω τοτε!

Δεν ξερω τι να πω, αν κ δεν εχω πλεον ελπιδες, ομως ο αντρας μου χαρηκε παρα πολυ και τον λυπαμαι που θα στεναχωρεθει παλι.. Δεν κραταει κ καμια πισινη.. Επιμενει ομως στη θεση του λεγοντας πως θα επρεπε να εχω αιμα, να ποναω πολυ..

Τελοσπαντων, δεν ξερω πλεον τι να σχολιασω, εδω οι γιατροι δεν εχουν ιδεα, εγω θα βγαλω ακρη?

Αν εχετε χωρο στις προσευχες σας καντε κ μια για μας... :)

Δημοσίευση

βρε μαιμουδακι τρελοοο ποτε μην τα παρατας!

θα τα σκισουν τα πτυχια στο τελος θα δεις! μην σου πω να σας γραψουν και σε βιβλιο!!! ακολουθησε το σκεπτικο του αντρα σου...ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗΗΗΗΗ ναι ναι το λεω φωναχτα!!!

Δημοσίευση

Μακάρι βρε Λενάκι μου να πανε όλα καλά

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και όσο μπορείς

να μην αγχώνεσαι.

Ελπίζω να ξεχνιέσαι με τον Αναστασάκο

πλησιάζουν και τα γενέθλιά σας οπότε

ελπίζω να έχεις να ασχοληθείς με πολλά

άλλα πράγματα και να μην το σκέφτεσαι.

Εύχομαι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα :)

Φιλιά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου, εγώ είχα 2 μωράκια και ένα άδειο σάκο ταυτόχρονα αλλά ο άδειος σάκος δεν μεγάλωνε και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε (τον απορρόφησε ο οργανισμός μου).

Και εγώ νομίζω ότι ένας άδειος σάκος δεν θα ανέβαζε συνέχεια την χοριακή...

Για δες ένα γιατρό ακόμα!

Σου ευχομαι ότι καλύτερο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...