Μετάβαση σε περιεχόμενο

koritsia!!ws nea nikokura zitw voithia!


Recommended Posts

Δημοσίευση

Δείτε όλες τις υπόλοιπες συνταγές που έχουν βίντεο, στην κατηγορία μας: ... © 2010 Οι Συνταγές της Παρέας / / Κατασκευή, φιλοξενία και συντήρηση: Δίανθος.

www.sintagespareas.gr/ - Πριν από 8 ώρες - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

Γλυκά

Κυρίως πιάτο

Μενού Συνταγών

Ορεκτικά / Συνοδευτικά Ψωμί / Ζύμες

Σαλάτες

Οι 150 τελευταίες

Περισσότερες πρόσφατες φωτογραφίες

Περισσότερα αποτελέσματα από το sintagespareas.gr »

EDΩ 8Α ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΨΑΧΝΕΙΣ Κ ΠΟΟΟΛΛΛΑΑΑ ΑΚΟΜΑ !

Δημοσίευση

Λοιπόν για 2 ατομα(γιατι και εγω τοσο φτιάχνω)

5-6 πιπεριές(ή ντοματες αν θες)

περιπου 100 γρ ρυζι (γλασέ ή καρολίνα)

ντομάτα κονκασε(δεν ξερω με το ματι βάζω, οχι πολύ όμως)

2 μικρα κρεμμύδια

δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

λαδι

μαιντανο

και λίγο πελτέ(1 μικρο κουταλάκι)

καίς λίγο το κρεμμύδι(να πάρει χρώμα)και μετα τα ριχνεις ολα, τα ανακατεύεις και μετα προσθέτεις νερό(εγω διαλυω και μισο κυβο κνορ λαχανικών).

Το νερό να είναι δυο φορες το ρυζι.(εγω βάζω ενα φλυτζανι ρυζι και 2 νερο).

Οταν τραβηξει τα υγρα γεμίζεις τις πιπεριες.Τα βαζεις σε ενα ταψακι με λίγο νερακι και λιγο λάδι.

Τα βαζεις στο φουρνο στους 180 για 80 λεπτα περιπου.

Στα είπα λιγο γενικά? Στειλε μου αν θες λεπτομέριες... ;)

ΥΓ Στην αρχη βαζω αλουμινοχαρτο για να μην αρπαξουν και τα τελευταια 15 λεπτα το βγαζω για να ξεροψηθουν λίγο

Φιλάκια

Δημοσίευση

Καλέ μουρλια γινεται ΣΕ λέω, οταν το βάλεις στις πιπεριες να ειναι ψημενο και οχι ψιλο ωμο οπως λενε. Με αυτη την αναλογια δεν θα γινει και νια νια αλλα μολις μπει στις πιπεριες με το νερακι κ το λαδι στο φουρνο θα μαλακωσει.

Εγω οταν πλένω τις πιπεριε ς αφηνω μια δυο σταγονες μεσα ;) και τις τραβαει το ρυζι

Δημοσίευση

Αν δεις και δεν εχει νερι και ειναι σκληρο προσθεσε λίγο , μισο φλιτζανι και οταν το εχεις στο τηγανι μη το εχεις σε δυνατη φωτια , σιγα σιγα γιατι θα τραβηξει αμεσως το νερο και δεν θα ψηθει το ρυζι οσο νερο κ αν βαλεις

Δημοσίευση

ax koritsakia mou euxaristw poli!!!!!elpizw na to petixw aurio kiolas tha ta kanw!!!kai elate na sas filepsw!!!stenaxwrithika twra ekana keik.....ta kana ola mia xara!!!!fouskose upervolika...panw apo ti forma...eskase kiolas...apo exw mia xara kai mesa vlepw kai den k telia psimenno asto kalo!!!to xanarixa sort fourno gi aligo!!den pirazeiii mia duo treis tha ta kataferw!!!

Δημοσίευση

εσυ εισαι η ανοικουρευτη βρε?μπες στις συνταγες τις παρεας καλα σου λεει η κοπελα!εγω με αυτο σωθικα γιατι δεν ηξερα ουτε αβγο να τηγανιζω!οχι οτι εμαθα να τηγανιζω αυγο φοβαμαι το καυτο λαδι αλλα εμαθα να φτιαχνω φαγητα φουρνου!κοριτσια μπειτε και δειτε το παστιτσιο με σπανακι ειναι το αγαπημενο μου!

υγ εχω τελειωσει διατροφη διαιτολογια και το μονο που θυμαμαι απο μαγειρικη στη σχολη ειναι πρακτικα θεματα με λιγα λογια αν δεν ηταν οι συνταγες της παρεας η κουζινα θα ειχε την τελεια απολυμανση αλλα καθολου φαγητοοοοο

Δημοσίευση

Εγω παλι κοριτσακια μου,στη μαγειρικη ειμαι Μαμαλακης!!!οτι πιανω το κανω πεντανοστιμο.εχω αποτυχει πολυ λιγες φορες.

εκει που τρελενομαι ειναι με τα ηλεκτρικα ειδη :angry: μου τη δινει να διαβαζψω οδηγιες και δεν σας κρυβω πως ειμαι σκραπας...προτιμω να μου λενε αλλες κοπελες πως τα λειτουργουν και να κανω κι εγω τα ιδια χωρις να διαβαζω τα βιβλιαρακια :P

Τωρα αγορασαμε στεγνωτηριο :ohmy: ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ....τρελαθηκα με τις οδηγιες.τελικα ηταν λιγες τις διαβασα αλλα παλι τα βγαζει νωπα...αρα κατι κανω λαθος.ειναι siemens.ρε παιδακια μηπως ξερει καμια να με βοηθησει?

Δημοσίευση

αργυρω και εγω λογω της σχολης ξερω που να επεμβω σε ενα φαγητο αλλα δεν ξερω πχ συνταγη για μουσακα!αν κατσω ομως να ασχολειθω σου βγαζω εναν μουσακα κατσε καλα!μερικες φορες αυτοσχεδιαζω!το θεμα στη μαγειρικη ειναι να εχεις καλη διαθεση!!!!πχ οποτε κανω κατι που εχω φαει σε εστιατοριο και μου βγαινει παραδοξος πιο νοστιμο λεω οτι εβαλα μεσα αγαπη!

Δημοσίευση

μικρασιατικα???νιαμ νιαμ!!!κελλυ μου αμα ξερεις καμια νοστιμη συνταγη γραψε μου!!!

μαμα χινα:ετσι ειναι οπως τα λες!αμα βαλεις αγαπη ολα νοστιμιζουν!!εμενα μαρεσει η μαγειρικη και χαιρομαι οταν μου λενε οτι τα εκανα ωραια τα φαγητα μου!με ευχαριστει να ευχαριστω τους ουρανισκους των αγαπημενων μου!

Δημοσίευση

αργυρω εγω προσπαθω τωρα να μαθω να φτιαχνω τουρτες ζηλεψα τρελα απο τα κοριτσια που εφτιαξαν!πηρα χθες ζαχαρη αχνη γιατι δεν εχω καλο μιξερ την πηρα ετοιμη και αυριο λεω να μεγαλουργησω!οποτε θα παω στους δρομους της ζαχαροπλαστικης...εαν ξερετε καμμια βοηθεια πειτε μου!!!

υγ ειδατε την συνταγη παστιτσιο με σπανακι?

Δημοσίευση

emena maresi poli o kaimas etsi legete!!!einai omws poli mpelalidiko fai!!!me kotopoulo lpligouri kai fullo pou anigis esu......einai pentanostimo alla einai gousta auta!!episis ei nai wraia ta mantia!!!!pou ta gemizeis eite me turi eite me kilaa eite apo panw skordo eite apla sketa me voutirooo otui thelis pes mou..

Δημοσίευση

kelly μου τα γεμιστα και εγω τα μαγειρευω τα γεμιστα ετσι οπως ακριβως η gioulaki και μαλιστα πολλες φορες βαζω και λιγο κιμα μεσα ( ειναι τελειο!!!), οσο για το κεικ για να εισαι 100% σιγουρη οτι ειναι ψημενο μεχρι μεσα μπηξε ενα μαχαιρι μεχρι τον πατο οταν πιστευεις οτι ειναι ετοιμο, εαν το μαχαιρι δεν εχει επανω του υπολειμματα απο την ζυμη σημαινει οτι ειναι μια χαρα τελεια ψημενο.το αφηνεις κανα 10 λετο και μετα το ξεφορμαρεις.οσο για μικρασιατικες συνταγες θα σας πω αυτην που κανουμε στην οικογενεια μου: κοκκινιστο με μακαρονια ( ειναι για να γλυφεις τα δαχτυλα των χεριων και των ποδιων μαζι :P )πρωτα βραζω το κρεας να μαλακωσει, μετα τσιγαριζω το κρεατακι , ριχνω κρεμμυδι και σκορδο τα φερνω βολτες , αλατοπιπερωνω και σβηνω με κοκκινο κρασακι, το αφηνω λιγο να παρει το αρωμα του και προσθετω σαλτσα, κανελα (ξυλακι) και γαριφαλλο (οχι την σκονη ,αυτο που ειναι κομματια)και τελος νερο μεχρι να καλυψουμε το κρεατακι.το αφηνουμε να χυλωσει και ειναι ετοιμο.καλη σας ορεξη και καλη επιτυχια :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

pianeis zimari....se mia lekanii analoga ti posotita thes.....px...egw vazw enamisi mpriki xliaro neroo miso koutalaki magia 1 augo kai ta anakateueis kala..meta prosthetis to aleuri....den einia standar osos parei wste na exeis mia kali afrati zumi!!!epita to koveis se mpalakia anigis to kathe mpalaki me to klosti wste na nai lepto to fullo kai to koveis se lorides fardies...kai meta apo tin alli meria diladi na vgoun tetragwna....exeis fiaxei ton kima sou(na pw tin alithia emeis kanoume turi poio poli kai me turi exw mathi alla k me to n kima einia to idio!! o kimas sou den exei saltsa ei nai tsigarismenos me kremidaki se polli mikra komatakia kai exei mesa diafora murwdika....pernis mia koutalia kima vazeis se kathe tetragwno mesa kai to klinis...twra pws na to exigisw pws to klineis...enwneis tis gwnies vgenei kati san pougaki to patas kala na min anixei...exei valei en tometaxu to nero kai vrazei otan ginei ta rixneis mesa kai ta anakateueis prosektika...otan arxizoun k anevenoun sitn epifania ta afineis kana 15 lepto....meta ta vgazeis ta straggizeis fiaxneis mia kokkini saltsa kai ta servireis......emeis sunithws t aknoume me turi!!opou ta klinw se sxima fiogkaki ta vrazw meta ta perixinw me kauto voutiro kai rixnw apo panw feta!!!elpizw na katalaveis tpt:P

episis an thes skordo...kaneis tin idia diadikasia xwris na ta kaneis gemista apla sketa....kai otan vrazoun vazeis pao panw giaourti pou exeis valei mesa mpoliko skordo!!!!gia polla filia meta xaxa

Δημοσίευση

georgiasamar έγραψε:

kelly μου τα γεμιστα και εγω τα μαγειρευω τα γεμιστα ετσι οπως ακριβως η gioulaki και μαλιστα πολλες φορες βαζω και λιγο κιμα μεσα ( ειναι τελειο!!!), οσο για το κεικ για να εισαι 100% σιγουρη οτι ειναι ψημενο μεχρι μεσα μπηξε ενα μαχαιρι μεχρι τον πατο οταν πιστευεις οτι ειναι ετοιμο, εαν το μαχαιρι δεν εχει επανω του υπολειμματα απο την ζυμη σημαινει οτι ειναι μια χαρα τελεια ψημενο.το αφηνεις κανα 10 λετο και μετα το ξεφορμαρεις.οσο για μικρασιατικες συνταγες θα σας πω αυτην που κανουμε στην οικογενεια μου: κοκκινιστο με μακαρονια ( ειναι για να γλυφεις τα δαχτυλα των χεριων και των ποδιων μαζι :P )πρωτα βραζω το κρεας να μαλακωσει, μετα τσιγαριζω το κρεατακι , ριχνω κρεμμυδι και σκορδο τα φερνω βολτες , αλατοπιπερωνω και σβηνω με κοκκινο κρασακι, το αφηνω λιγο να παρει το αρωμα του και προσθετω σαλτσα, κανελα (ξυλακι) και γαριφαλλο (οχι την σκονη ,αυτο που ειναι κομματια)και τελος νερο μεχρι να καλυψουμε το κρεατακι.το αφηνουμε να χυλωσει και ειναι ετοιμο.καλη σας ορεξη και καλη επιτυχια :kiss::kiss::kiss:

μονο να μην ειναι βρεγμενο το μαχαιρι!πλακα πλακα ετσι πρεπει γιατι αν δεν ειναι ετοιμο το κεικ πανω στο μαχαιρι βλεπεις ζυμαρι!

κελλυ ειχες δεν ειχες με αναστατωσες με το φαι σου παλιο τερας!σα δε ντρεπεσαι!

Δημοσίευση

κελλυ αν αυριο καταφερω την μαμημενη ζαχαροπαστα δε θα σου δωσω...αν δε τη καταφερω θα στη ριξω στο κεφαλι!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΕΛΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση

εισαι μεγαλο αλανι!κελλυ εγω σας αφηνω γιατι νυσταξα και και δε θελω να με κρατατε αλλο!

ποια τρελη μου ανεβασε το καρμα?θελω σε 6ωρες να αναθεωρησει!δεν δεχομαι να ειναι η κελλυ το μονο ατομο που του εχει παει μειον!

αν αυριο δε καταφερω τη παστα θα ερθω δραμα να σου φαω το κεικ!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

κελλυ αν αυριο καταφερω την μαμημενη ζαχαροπαστα δε θα σου δωσω...αν δε τη καταφερω θα στη ριξω στο κεφαλι!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΕΛΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ

μην το παρετε για αστειο δεν ειναι!η κοπελα ειναι επικυνδυνη και αν πλησιασει τη κουζινα σας παρακαλεισθε να επικοινωνησετε με το εμπειρο προσωπικο της ομαδας διωξης "fake users are everywere"...

κοριτσια αληθεια λετε να ανεβει το φπα και σε αυτες τις δουλειες????

×
×
  • Προσθήκη...