Μετάβαση σε περιεχόμενο

koritsia!!ws nea nikokura zitw voithia!


kelly24

Recommended Posts

Δείτε όλες τις υπόλοιπες συνταγές που έχουν βίντεο, στην κατηγορία μας: ... © 2010 Οι Συνταγές της Παρέας / / Κατασκευή, φιλοξενία και συντήρηση: Δίανθος.

www.sintagespareas.gr/ - Πριν από 8 ώρες - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

Γλυκά

Κυρίως πιάτο

Μενού Συνταγών

Ορεκτικά / Συνοδευτικά Ψωμί / Ζύμες

Σαλάτες

Οι 150 τελευταίες

Περισσότερες πρόσφατες φωτογραφίες

Περισσότερα αποτελέσματα από το sintagespareas.gr »

EDΩ 8Α ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΨΑΧΝΕΙΣ Κ ΠΟΟΟΛΛΛΑΑΑ ΑΚΟΜΑ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν για 2 ατομα(γιατι και εγω τοσο φτιάχνω)

5-6 πιπεριές(ή ντοματες αν θες)

περιπου 100 γρ ρυζι (γλασέ ή καρολίνα)

ντομάτα κονκασε(δεν ξερω με το ματι βάζω, οχι πολύ όμως)

2 μικρα κρεμμύδια

δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

λαδι

μαιντανο

και λίγο πελτέ(1 μικρο κουταλάκι)

καίς λίγο το κρεμμύδι(να πάρει χρώμα)και μετα τα ριχνεις ολα, τα ανακατεύεις και μετα προσθέτεις νερό(εγω διαλυω και μισο κυβο κνορ λαχανικών).

Το νερό να είναι δυο φορες το ρυζι.(εγω βάζω ενα φλυτζανι ρυζι και 2 νερο).

Οταν τραβηξει τα υγρα γεμίζεις τις πιπεριες.Τα βαζεις σε ενα ταψακι με λίγο νερακι και λιγο λάδι.

Τα βαζεις στο φουρνο στους 180 για 80 λεπτα περιπου.

Στα είπα λιγο γενικά? Στειλε μου αν θες λεπτομέριες... ;)

ΥΓ Στην αρχη βαζω αλουμινοχαρτο για να μην αρπαξουν και τα τελευταια 15 λεπτα το βγαζω για να ξεροψηθουν λίγο

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ μουρλια γινεται ΣΕ λέω, οταν το βάλεις στις πιπεριες να ειναι ψημενο και οχι ψιλο ωμο οπως λενε. Με αυτη την αναλογια δεν θα γινει και νια νια αλλα μολις μπει στις πιπεριες με το νερακι κ το λαδι στο φουρνο θα μαλακωσει.

Εγω οταν πλένω τις πιπεριε ς αφηνω μια δυο σταγονες μεσα ;) και τις τραβαει το ρυζι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν δεις και δεν εχει νερι και ειναι σκληρο προσθεσε λίγο , μισο φλιτζανι και οταν το εχεις στο τηγανι μη το εχεις σε δυνατη φωτια , σιγα σιγα γιατι θα τραβηξει αμεσως το νερο και δεν θα ψηθει το ρυζι οσο νερο κ αν βαλεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax koritsakia mou euxaristw poli!!!!!elpizw na to petixw aurio kiolas tha ta kanw!!!kai elate na sas filepsw!!!stenaxwrithika twra ekana keik.....ta kana ola mia xara!!!!fouskose upervolika...panw apo ti forma...eskase kiolas...apo exw mia xara kai mesa vlepw kai den k telia psimenno asto kalo!!!to xanarixa sort fourno gi aligo!!den pirazeiii mia duo treis tha ta kataferw!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εσυ εισαι η ανοικουρευτη βρε?μπες στις συνταγες τις παρεας καλα σου λεει η κοπελα!εγω με αυτο σωθικα γιατι δεν ηξερα ουτε αβγο να τηγανιζω!οχι οτι εμαθα να τηγανιζω αυγο φοβαμαι το καυτο λαδι αλλα εμαθα να φτιαχνω φαγητα φουρνου!κοριτσια μπειτε και δειτε το παστιτσιο με σπανακι ειναι το αγαπημενο μου!

υγ εχω τελειωσει διατροφη διαιτολογια και το μονο που θυμαμαι απο μαγειρικη στη σχολη ειναι πρακτικα θεματα με λιγα λογια αν δεν ηταν οι συνταγες της παρεας η κουζινα θα ειχε την τελεια απολυμανση αλλα καθολου φαγητοοοοο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παλι κοριτσακια μου,στη μαγειρικη ειμαι Μαμαλακης!!!οτι πιανω το κανω πεντανοστιμο.εχω αποτυχει πολυ λιγες φορες.

εκει που τρελενομαι ειναι με τα ηλεκτρικα ειδη :angry: μου τη δινει να διαβαζψω οδηγιες και δεν σας κρυβω πως ειμαι σκραπας...προτιμω να μου λενε αλλες κοπελες πως τα λειτουργουν και να κανω κι εγω τα ιδια χωρις να διαβαζω τα βιβλιαρακια :P

Τωρα αγορασαμε στεγνωτηριο :ohmy: ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ....τρελαθηκα με τις οδηγιες.τελικα ηταν λιγες τις διαβασα αλλα παλι τα βγαζει νωπα...αρα κατι κανω λαθος.ειναι siemens.ρε παιδακια μηπως ξερει καμια να με βοηθησει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρω και εγω λογω της σχολης ξερω που να επεμβω σε ενα φαγητο αλλα δεν ξερω πχ συνταγη για μουσακα!αν κατσω ομως να ασχολειθω σου βγαζω εναν μουσακα κατσε καλα!μερικες φορες αυτοσχεδιαζω!το θεμα στη μαγειρικη ειναι να εχεις καλη διαθεση!!!!πχ οποτε κανω κατι που εχω φαει σε εστιατοριο και μου βγαινει παραδοξος πιο νοστιμο λεω οτι εβαλα μεσα αγαπη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μικρασιατικα???νιαμ νιαμ!!!κελλυ μου αμα ξερεις καμια νοστιμη συνταγη γραψε μου!!!

μαμα χινα:ετσι ειναι οπως τα λες!αμα βαλεις αγαπη ολα νοστιμιζουν!!εμενα μαρεσει η μαγειρικη και χαιρομαι οταν μου λενε οτι τα εκανα ωραια τα φαγητα μου!με ευχαριστει να ευχαριστω τους ουρανισκους των αγαπημενων μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρω εγω προσπαθω τωρα να μαθω να φτιαχνω τουρτες ζηλεψα τρελα απο τα κοριτσια που εφτιαξαν!πηρα χθες ζαχαρη αχνη γιατι δεν εχω καλο μιξερ την πηρα ετοιμη και αυριο λεω να μεγαλουργησω!οποτε θα παω στους δρομους της ζαχαροπλαστικης...εαν ξερετε καμμια βοηθεια πειτε μου!!!

υγ ειδατε την συνταγη παστιτσιο με σπανακι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

emena maresi poli o kaimas etsi legete!!!einai omws poli mpelalidiko fai!!!me kotopoulo lpligouri kai fullo pou anigis esu......einai pentanostimo alla einai gousta auta!!episis ei nai wraia ta mantia!!!!pou ta gemizeis eite me turi eite me kilaa eite apo panw skordo eite apla sketa me voutirooo otui thelis pes mou..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kelly μου τα γεμιστα και εγω τα μαγειρευω τα γεμιστα ετσι οπως ακριβως η gioulaki και μαλιστα πολλες φορες βαζω και λιγο κιμα μεσα ( ειναι τελειο!!!), οσο για το κεικ για να εισαι 100% σιγουρη οτι ειναι ψημενο μεχρι μεσα μπηξε ενα μαχαιρι μεχρι τον πατο οταν πιστευεις οτι ειναι ετοιμο, εαν το μαχαιρι δεν εχει επανω του υπολειμματα απο την ζυμη σημαινει οτι ειναι μια χαρα τελεια ψημενο.το αφηνεις κανα 10 λετο και μετα το ξεφορμαρεις.οσο για μικρασιατικες συνταγες θα σας πω αυτην που κανουμε στην οικογενεια μου: κοκκινιστο με μακαρονια ( ειναι για να γλυφεις τα δαχτυλα των χεριων και των ποδιων μαζι :P )πρωτα βραζω το κρεας να μαλακωσει, μετα τσιγαριζω το κρεατακι , ριχνω κρεμμυδι και σκορδο τα φερνω βολτες , αλατοπιπερωνω και σβηνω με κοκκινο κρασακι, το αφηνω λιγο να παρει το αρωμα του και προσθετω σαλτσα, κανελα (ξυλακι) και γαριφαλλο (οχι την σκονη ,αυτο που ειναι κομματια)και τελος νερο μεχρι να καλυψουμε το κρεατακι.το αφηνουμε να χυλωσει και ειναι ετοιμο.καλη σας ορεξη και καλη επιτυχια :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pianeis zimari....se mia lekanii analoga ti posotita thes.....px...egw vazw enamisi mpriki xliaro neroo miso koutalaki magia 1 augo kai ta anakateueis kala..meta prosthetis to aleuri....den einia standar osos parei wste na exeis mia kali afrati zumi!!!epita to koveis se mpalakia anigis to kathe mpalaki me to klosti wste na nai lepto to fullo kai to koveis se lorides fardies...kai meta apo tin alli meria diladi na vgoun tetragwna....exeis fiaxei ton kima sou(na pw tin alithia emeis kanoume turi poio poli kai me turi exw mathi alla k me to n kima einia to idio!! o kimas sou den exei saltsa ei nai tsigarismenos me kremidaki se polli mikra komatakia kai exei mesa diafora murwdika....pernis mia koutalia kima vazeis se kathe tetragwno mesa kai to klinis...twra pws na to exigisw pws to klineis...enwneis tis gwnies vgenei kati san pougaki to patas kala na min anixei...exei valei en tometaxu to nero kai vrazei otan ginei ta rixneis mesa kai ta anakateueis prosektika...otan arxizoun k anevenoun sitn epifania ta afineis kana 15 lepto....meta ta vgazeis ta straggizeis fiaxneis mia kokkini saltsa kai ta servireis......emeis sunithws t aknoume me turi!!opou ta klinw se sxima fiogkaki ta vrazw meta ta perixinw me kauto voutiro kai rixnw apo panw feta!!!elpizw na katalaveis tpt:P

episis an thes skordo...kaneis tin idia diadikasia xwris na ta kaneis gemista apla sketa....kai otan vrazoun vazeis pao panw giaourti pou exeis valei mesa mpoliko skordo!!!!gia polla filia meta xaxa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

georgiasamar έγραψε:

kelly μου τα γεμιστα και εγω τα μαγειρευω τα γεμιστα ετσι οπως ακριβως η gioulaki και μαλιστα πολλες φορες βαζω και λιγο κιμα μεσα ( ειναι τελειο!!!), οσο για το κεικ για να εισαι 100% σιγουρη οτι ειναι ψημενο μεχρι μεσα μπηξε ενα μαχαιρι μεχρι τον πατο οταν πιστευεις οτι ειναι ετοιμο, εαν το μαχαιρι δεν εχει επανω του υπολειμματα απο την ζυμη σημαινει οτι ειναι μια χαρα τελεια ψημενο.το αφηνεις κανα 10 λετο και μετα το ξεφορμαρεις.οσο για μικρασιατικες συνταγες θα σας πω αυτην που κανουμε στην οικογενεια μου: κοκκινιστο με μακαρονια ( ειναι για να γλυφεις τα δαχτυλα των χεριων και των ποδιων μαζι :P )πρωτα βραζω το κρεας να μαλακωσει, μετα τσιγαριζω το κρεατακι , ριχνω κρεμμυδι και σκορδο τα φερνω βολτες , αλατοπιπερωνω και σβηνω με κοκκινο κρασακι, το αφηνω λιγο να παρει το αρωμα του και προσθετω σαλτσα, κανελα (ξυλακι) και γαριφαλλο (οχι την σκονη ,αυτο που ειναι κομματια)και τελος νερο μεχρι να καλυψουμε το κρεατακι.το αφηνουμε να χυλωσει και ειναι ετοιμο.καλη σας ορεξη και καλη επιτυχια :kiss::kiss::kiss:

μονο να μην ειναι βρεγμενο το μαχαιρι!πλακα πλακα ετσι πρεπει γιατι αν δεν ειναι ετοιμο το κεικ πανω στο μαχαιρι βλεπεις ζυμαρι!

κελλυ ειχες δεν ειχες με αναστατωσες με το φαι σου παλιο τερας!σα δε ντρεπεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κελλυ αν αυριο καταφερω την μαμημενη ζαχαροπαστα δε θα σου δωσω...αν δε τη καταφερω θα στη ριξω στο κεφαλι!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΕΛΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εισαι μεγαλο αλανι!κελλυ εγω σας αφηνω γιατι νυσταξα και και δε θελω να με κρατατε αλλο!

ποια τρελη μου ανεβασε το καρμα?θελω σε 6ωρες να αναθεωρησει!δεν δεχομαι να ειναι η κελλυ το μονο ατομο που του εχει παει μειον!

αν αυριο δε καταφερω τη παστα θα ερθω δραμα να σου φαω το κεικ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama_xina έγραψε:

κελλυ αν αυριο καταφερω την μαμημενη ζαχαροπαστα δε θα σου δωσω...αν δε τη καταφερω θα στη ριξω στο κεφαλι!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΕΛΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ

μην το παρετε για αστειο δεν ειναι!η κοπελα ειναι επικυνδυνη και αν πλησιασει τη κουζινα σας παρακαλεισθε να επικοινωνησετε με το εμπειρο προσωπικο της ομαδας διωξης "fake users are everywere"...

κοριτσια αληθεια λετε να ανεβει το φπα και σε αυτες τις δουλειες????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Σόκ!! Μπράβο στη κοπέλα για τη ψυχραιμία της..! Μην ανησυχείς.. ούτε εγώ έχω φτιάξει βαλίτσα.. και δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου 🙈 πρέπει όμως σιγά σιγά.. έχεις δίκιο.. και τα πραγματακια του μωρού να μπουν πλυντήριο σιγά σιγά... Πότε έφτασε ο καιρός ειλικρινά..;! Νοιωθω ότι έχουμε ακόμα χρόνο..😳🤣🤣
    • @MarMar90 μου για το περίνεο που ρωτάς.. Καταρχήν fun fact..! Η θέση που τοποθετούν τις γυναίκες για να γεννήσουν δηλαδή ξαπλωμένες ανάσκελα με τεντωμένα ανοιχτά πόδια, είναι η λιγότερο βολική στάση τοκετού και αυτή που ενέχει το μεγαλύτερο κίνδυνο να σκιστεί μια γυναίκα κατά το τοκετό στο περίνεο! Οι γυναίκες ποτέ δεν γεννούσαν έτσι.. αυτό είναι μια "μόδα" που δημιούργησε ένας Γάλλος βασιλιάς (αν θέλετε να ψάξω να σας πω και πότε και ποιος, δεν θυμάμαι τώρα) ο οποίος ήθελε να βλέπει τα παιδιά του όταν γεννιούνται γιατί μέχρι τότε οι άντρες δεν ήταν ποτέ μπροστά στο τοκετό και οι γυναίκες γεννούσαν όπως τις βόλευε! Έτσι έβαζε τις γυναίκες του να γεννάνε σε αυτή τη στάση κάτι το οποίο κράτησαν από τότε και παραμένει μέχρι και σήμερα!  Στη συγκεκριμένη στάση λοιπόν επειδή τεντώνεται το περίνεο και δεν έχει πολύ περιθώριο ώστε να μπορέσει να διεταθει/ να τεντώσει σωστά δηλαδή ο μυς για να μπορέσει να βγει το μωράκι και έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να σκίζεται η γυναίκα.. αν δη είναι αρκετά μεγάλο μωράκι μπορεί να σκιστεί και άσχημα.. εξού και επιλέγεται η περινεοτομη ώστε να αποφευχθούν αυτά.. βέβαια αν άφηναν τις γυναίκες να γεννήσουν όπως βολεύονται περισσότερο (συνήθως στα 4 ή στο πλάι) θα αποφεύγονταν αυτός ο κίνδυνος ακόμα και σε μεγαλόσωμα μωράκια.. και επίσης αν άφηναν τη γυναίκα να σπρώξει χωρίς να την πιέζουν πότε να σπρώξει και έδιναν λίγο χρόνο ώστε να προλάβει το περίνεο να ανοίξει σιγά σιγά καθώς κατεβαίνει το μωράκι, οι περισσότερες περινεοτομες δεν θα χρειαζόντουσαν! Βέβαια πολλές φορές γίνεται και άσκοπα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο είτε είναι μικρό μωράκι είτε εύκολος τοκετός.. Όσο για το μασάζ.. καταρχήν μέχρι και την 34η βοηθάει να κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης του περινέου υπάρχουν μέχρι και βοηθήματα για αυτό ακριβώς το λόγο (sex toys τα λέμε με τον άντρα μου για αστείο αν και δικαιολογημένα!!🤣) και μετά από την 34η ξεκινάμε μασαζακι για να μαλακώσει, ίσως με κάποιο λαδακι ακόμα και ελαιόλαδο! Είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο είτε οι ασκήσεις είτε το μασάζ και μπορείτε φυσικά να το κάνετε μαζί με τον άντρα σου ώστε να συμμετέχει και αυτός (άσε που είναι και σα προκαταρκτικά!!😳😅)  Το περίνεο κορίτσια μου είναι μυς!! Και όσο γυμνάζεις ένα μυ τόσο καλύτερα θα μπορέσει να λειτουργήσει για να κάνει αυτό που είναι προγραμματισμένο να κάνει! Όσο πλησιάζουμε στο τοκετό κάνουμε μασάζ για να το μαλακωσουμε και να του δώσουμε ελαστικότητα..! Δεν σημαίνει ότι θα προλάβουμε στο 100% τυχόν σκισιματα στη περιοχή αλλά όλα συνδυαστικά θα βοηθήσουν να μην σκιστουμε υπερβολικά και ατσαλα αλλά και σε πιο γρήγορη ανάρρωση  και ναι σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην σκιστουμε και καθόλου.. δεν είναι κανόνας! Πέρα από το ότι θα μπορούσε να αποφύγουμε τη περινεοτομη.. γιατί μη ξεχνάμε, τι γίνεται όταν κόβουμε κάθετα έναν μυ; Δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ στη πρότερη κατάσταση του.. ενώ ένας μυς που θα σκιστεί καθώς τεντώνεται μπορεί να επουλωθεί και να επανέλθει στη κατάσταση που ήταν..! Δεν σημαίνει ότι η περινεοτομη είναι κάτι κακό, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι όντως ενδεδειγμένη και μόνη λύση.. απλά στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον γίνεται "προληπτικά" χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο..
    • Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...