Μετάβαση σε περιεχόμενο

οχι και τοσο.. καλα αποτελεσματα :-(


Recommended Posts

Μετα απο προσπαθειες ενος χρονου και σειρα εξετασεων τελικα φαινεται πως το προβλημα εντοπιζεται σε μενα..

απο ο,τι μου ειπε ο γιατρος δεν εχω καλη ωορηξια (οι ωοθηκες συμπεριφερονται σαν πολυκυστικες παρα τον σταθερο μου κυκλο) και οτι ενω οι σαλπιγγες μου ειναι διαβατες εχουν πτυχωσεις με αποτελεσμα να δυσκολευουν σε καποιο βαθμο τη διελευση... συμπερασμα?

πολυ λιγες πιθανοτητες για φυσιολογικη συλληψη..

να ξεκινησουμε προκληση ωορηξιας και σπερματεγχυση 3φορες και αν δεν τα καταφερουμε... εξωσωματικη!!!

εχω πεσει απο τα συννεφα.. εβαλα τα κλαματα μεσα στο λεωφορειο...

ειχα ενα προαισθημα οτι κατι δεν παει καλα αλλα ειχα παντα μια ελπιδα οτι μπορουμε να κανουμε κατι και τελικα να συλλαβω φυσικα.. ειμαι τοσο χαλια.. εχει καταρρευσει ο κοσμος μου.. δεν ξερω αν ειμαι σε φαση να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια.. αλλα ουτε και να δεχτω το ενδεχομενο να μην γινουμε ποτε γονεις..

γιατι να ειναι τοσο δυσκολο σε καποιους το πιο ωραιο και φυσικο πραγμα στον κοσμο? νιωθω μια απεραντη θλιψη , θυμο , αδικια .... δεν ξερω τι να κανω παρα να σας γραψω γιατι γνωριζω οτι μονο καποιες απο εσας καταλαβαινετε... ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax, καλό μου κορίτσι..μην απογοητεύεσαι, πρώτα απόλα αυτό. Σίγουρα είναι σοκαριστικό να το ακούς πρώτη φορά αλλά μην ξεχνάς οτι δεν είσαι μόνη σου σαυτό. Ξέρεις πόσα ζευγάρια όπως εσείς είμαστε?

κάτσε σκέψου, πάρτο απόφαση οτι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν είναι αξεπέραστο.

Θα προσπαθήσετε με σπερματέγχυση, με εξωσωματική- ότι προτείνει ο γιατρός σου.

Εμείς έδώ είμαστε :)

πάνω απόλα να είσαι αισιόδοξη- και το εννοώ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και βεβαια σε καταλαβαινουμε!!Εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις στο φορουμ ,και εχω να σου πω μην απελπιζεσαι.Θα παιρνεις δυναμη απο ολες εμας και να δεις που συντομα θα κρατας στην αγκαλια σου το δικο σου μωρακι!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego eklpissomai me auta pou les pantos..na eheis stathero kiklo alla i oorixia na einai san na xeis polikistikes?kai ptixoseis stis salpiges?gia pigaine vre koritsaki kai se kanena allo...tromaxa tora..mi stenahoriesai pantos kai ego pisteuo oti mporeis na sillaveis fisika..isos pio diskola alla apokleietai na mi mporeis..gia psaxto ligo

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glikeia mou twiggy...den thelw na stenaxwriesai...sigoura einai ena problima oti den mporeite na piasete fisiologika alla de einai akatorthoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

exeis para polles elpides...alla ayto xreiazetai kai thelisi kai kali ayra....gia ayto bgale apo panw sou to stenaxwro ifos kai efodiasou me to xamogelo sou kai mazi me tin boitheia tou giatrou sou kai tou antra sou...na deis pou se ligo kairo tha mas peis ta eyxarista:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!

ναι η αληθεια ειναι πως εχω παθει ενα μικρο σοκ απο την εξελιξη της καταστασης, περισσοτερο επειδη δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο θεμα με τα γυναικολογικα μου οποτε σκεφτομουν οτι ολα ειναι καλα.. ξαφνικα μου λενε με 2 λογια οτι δεν ειμαι και τοσο γονιμη και αυτη η λεξη .. "εξωσωματικη" επεσε σαν βομβα!! Πιστευα (η ηλιθια) οτι για να φτασει καποια εκει πρεπει να εχει καποιο σοβαρο θεμα ειναι να ειναι 40 χρονων!! που να ηξερα...

cuando μου μιλησα και με αλλον γιατρο, αν και εμπιστευομαι πολυ τον δικο μου, δεν υπαρχει θεμα.. μου ειπαν οτι οι ωοθηκες ειναι στη βαση τους πολυκυστικες παρα τον σταθερο κυκλο, δηλαδη παρολο που δεν συμπεριφερονται ακριβςως σαν τετοιες... καταληξαμε στο οτι η σπερματεγχυση εχει τις ιδιες πιθανοτητες με τη φυσικη επαφη οποτε να μην μπω σε αυτη τη διαδικασια.. θα παρω seprafan για 3 μηνες και αν τα καταφερουμε καλως.. διαφορετικα εξωσωματικη απο σεπτεμβρη...

θα προσπαθησς να συνελθω να βγαλω απο το μυαλο ου οτι ξαφνικα νιωθω απιστευτα αχρηστη και θα συνεχισω... δεν μπορω να κανω αλλιως..

ελπιζω συντομα να εχω καλα νεα...

σας φιλω...

υ.γ. ο γιατρος μου ειπε οτι αυτα τα χαπια φερνουν λιγο καταθλιψη? εχει παρει καποια απο εσας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:(:( μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις!

Δεν έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση για να σου πω πως σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά βρε κούκλα κουράγιο. Μην απογοητεύεσαι τελείως, δεν είναι κάτι ψυχοφθόρο τον ενδεχόμενο της σπερματεύγχυσης.

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πετύχεις έτσι τον στόχο σου και να αποφύγεις την εξωσωματική.

Προσπάθισα να σκεφτείς θετικά και να αποβάλλεις από μέσα σου το άγχος και την απογοήτευση. Άλλωστε, τι άλλο μπορείς να κάνεις και δεν το έχεις κάνει? :dry:

Κουράγιο και υπομονή και όλα θα έρθουν!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη πανικοβάλεσαι!!!

Επαιρνα εγω αυτα τα χάπια 3 μήνες και είχα προετοιμαστεί για τα χειρότερα!!!! Απλά υπάρχει κυκλοθυμία, μη φανταστείς οτι θα πέσεις κ στα πατώματα.

Και επειδη αυτα τα χάπια ηταν η αιτία που μπηκα στο μάμμυ (ψαχνοντας απαντήσεις) με οσες κοπέλες μίλησα τα ίδια μου είπαν.

Εμενα με πήρε απο κάτω οταν εμφανίστηκε η πρώτη περίοδος γιατί νόμιζα οτι με την πρώτη θα είχα σποράκι, αλλα θέλει λίγο χρόνο ο οργανισμός για να λειτουργήσει, οπότε μην απογοητεύεσαι.

Τωρα για τις σαλπιγγες, μη φρικάρεις και ενα σπερματοζωαριο να περάσει , σποράκι θα έχεις

Οτι χρειαστείς στείλε μου πμ. Με ειχαν αγχωσει πολυ αυτα τα χάπια και τελικα τωρα βλέπω πως ισως κ γι'αυτο να μη με πιάσανε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy γεια σου.Καταρχήν να σου πω ότι είμαι και γω μια κοπέλα με πολυκυστικές και μάλιστα σε άσχημο βαθμό.Το ήξερα από τα 17 μου που άρχισα να έχω ανωμαλίες στον κύκλο μου.Πριν 2 χρόνια σχεδόν ξεκινήσαμε με τον άντρα μου προσπάθειες για παιδάκι.Στους 8 μήνες πήρα ένα τέστ ωορηξίας να δοκιμάσω και δε βρήκα καμία γόνιμη μέρα στο κύκλο μου.Ξεκίνησα λοιπόν ένα γολγοθά εξετάσεων και ο άντρας μου μαζί.Οι ωοθήκες μου ήταν "τεμπέλικες" με αποτέλεσμα να κάνουν μεν πολλά ωάρια αλλά να μη φτάνουν σε σημείο τέτοιο να ωριμάσουν και να πέσουν,απέβαλλα κάθε μήνα μόνο το ενδομήτριο και τα ωοθηλάκια συσσωρεύονταν στις ωοθήκες.Ο γιατρός μου μίλησε για πρόκληση ωορηξίας με ενέσεις και συστηματικούς υπερήχους αφού ήδη έπαιρνα τα serpafar και δε με βοήθησαν.Έκανα 4 προσπάθειες αποτυχημένες με πρόκληση και φυσική επαφή.Ήμουν στα πατώματα,έλεγα μάνα ποτέ δε θα γίνω εγώ που λατρεύω τόσο τα παιδιά.Έβγαινα από το ιατρείο του γυναικολόγου μου θυμάμαι και έκλαιγα στις σκάλες,μέχρι εκεί μπορούσα να συγκρατηθώ.Το πρώτο στάδιο είναι λύπη,το δεύτερο θυμός και το τρίτο πείσμα.Τα Χριστούγεννα λοιπόν μετά από δημιουργία κύστεων,ορμονικές διαταραχές κλπ κλπ αποφασίσαμε ότι δε πάει άλλο,πάμε για εξωσωματική.Τη σπερματένγχυση δε τη συζητήσαμε καν γιατί μας είπαν για μειωμένες πιθανότητες επιτυχίας.Λοιπόν σε πληροφορώ ότι από τη στιγμή που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία ηρέμησα.Ακολούθησα πιστά ότι έλεγαν οι γιατροί,είχα πίστη και τελικά η προσπάθεια μου πέτυχε.Η διαδικασία ήταν απλή,μη φαντάζει βουνό στο μυαλουδάκι σου.Αν ήξερα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν έτσι,δε θα έριχνα τόση στεναχώρια τόσο καιρό πριν.Στον 21ο αιώνα γυναίκα χωρίς παιδί δε μένει...να το θυμάσαι.Ισως τελικά πρέπει να βιώσουμε όλα τα στάδια που σου γραψα παραπάνω για να πεισμώσουμε και να γίνουμε πιο δυνατές.Καλή επιτυχία σε ότι προσπάθεια κάνετε και σκέψου ότι δεν είσαι μόνη,πολλές το χουμε βιώσει.Ότι,ότι θες στείλε μου pm.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ευχαριστω για τις απαντησεις, ηδη νιωθω καλυτερα... ξερω ειμαι λιγο υπερβολικη απλα δεν εχω προλαβει να το χωνεψω ακομη.. mardio σκεψου οτι εγω επι 3-4 μηνες ειχα θετικα αποτελεσματα στο τεστ ωορηξιας! αλλα τα αυγα μου απο ο,τι καταλαβαινω δεν ειναι καλης ποιοτητας δεν εχουν μεγαλες πιθανοτητες να γονιμοποιηθουν...

νιωθω παντως δυνατη να το παλεψω οχι τιποτε αλλο πιστευω οτι θα γινουμε καλοι γονεις και ειναι κριμα να μη συμβει αυτο ποτε! επισης για να μην ειμαι και αχαριστη ξερω οτι η περιπτωση μας δεν ειναι απο τις δυσκολοτερς, ηδη ο γιατρος μου δινει πολλες πιθανοτητες για επιτυχια (οντως μου απεκλεισε την σπερματεγχυση λεει ο τι με τα serpafar και φυσικη επαφη εχουμε ιδιες πιθανοτητες)..

θα προσπαθησω να περασω απο τη θλιψη στο πεισμα και να μην αγχωνομαι.. απλα ξερετε καποιες στιγμες.. απλα ειμαι απαρηγορητη...

ευτυχως ερχεται η ανοιξη και το καλοκαιρακι και φτιαχνει καπως η διαθεση... το ξερω πολλες φορες στεναχωριομαστε και σκεφτομαστε τα χειροτερα και μετα μας θυμομαστε και καταλαβαινουμε οτι το παρακαναμε.. αλλα .. ειναι ευαισθητο θεμα, καινουργιο .. δυσκολο να το διαχειριστεις...

σας ευχαριστω πολυ πολυ για το κουραγιο... ας καλωσορισω λοιπον αυτα τα χαπακια στη ζωη μου κι ας ελπισω να βοηθησουν..φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy μου, καταρχάς πάρε ενα καρματάκι για θετική ενέργεια,

και επέτρεψε με να σου πω οτι πρώτον, μαρέσει ο γιατρός σου, απ'αυτά που λες πρέπει να είναι σοβαρός επιστήμονας.

Εφόσον λοιπόν θα προσπαθήσετε μόνοι σας αυτό το διάστημα, θα σε συμβούλευα, όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι και πολύ. αυτό στο λέω γιατι, όσο σε απασχολεί τόσο πιο πολύ άγχος θα σου φέρνει- και κάτι τέτοιο δεν το θέλεις. δεν ξέρω αν συμφωνούν τα υπόλοιπα κορίτσια μαυτο.

Σου προτείνω να κάνεις όλα αυτα που σε ευχαριστούν- και είναι και όμορφη περίοδος η άνοιξη και το καλοκαίρι.Βοηθάει! ;)

Μην σκέφτεσαι την εξωσωματική ακόμα. να είσαι καλά και να σκέφτεσαι -μονο- θετικά.

Θυμήσου- ακόμα δεν σου απέκλεισε κανείς την πιθανότητα να τα καταφέρετε μόνοι σας :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eko σ ευχαριστω πολυ!! θα ακοληθησω τις συμβουλες σου οσο μπορω, σιγουρα το αγχος δεν βοηθαει.. αισθανομαι καλα γενικα, εχω πιστη απλα ηταν λιγο χαστουκι το οτι η εσχατη λυση της εξωσωματικης προεκυψε τοσο συντομα.. ομολογω οτι δεν το περιμενα!

ας ευχηθω καλη τυχη σε ολες μας σε οποια φαση βρισκομαστε!! ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια.. ελπιζω τον επομενο μηνα να πεταω στα συννεφα!! φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...