Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 240
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι ειδους???σουπιτσες τρως???βασικα ειναι απλο για την πιο απλη για παραδειγμα

θα βαλεις νερακι κ τριμμενη ντοματουλα πιπερι αλατι μολις παρουν βραση ριχνεις λιγο κριθαρακι η λιγο μακαρονι σπασμενο σε κομματια κ λιγο λεμονακι.Αυτο ειναι το πιο απλο κ νηστισιμο Μετα μπορεις να κανεις κ φακες χωρις λαδι.Πολλα μπορεις να σκφτεισ

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Marietta2010 έγραψε:

Εγω σημερα εχω μουσακααααα μιαμ μιαμ

Ιδεες ε???Φρικασε????Γιουβετσι???Μπριαμ ????Αγκιναρες με αρακα????

Γεμιστα????? Εσ δωσα αρκετες μην πεις???!! :woohoo: :P

μπραβο βρε !μας υποχρεωσες :P

μονοημερη στην κουζινα ! πως δεν το σκεφτηκα... :ohmy:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!

Σήμερα το μενού έχει γεμιστές πιπεριές πράσινες και φλωρίνης...

Αλλά μου έχει πάρει τόσο πολύ το μυαλό ο γιόκας μου με τις κλωτσίτσες του που πριν απο λίγο θυμήθηκα οτι δεν είχα βγάλει τον κιμα :blush:B)

Θα τον βάλω σιγά-σιγά στον φούρνο μικροκυμάτων να ξεπαγώσει γιατί βλέπω να μένουμε νηστικοί ή να τρώμε όπως χθες μεσημεριανό στις 5:30...Χθες μου έβγαλε πρόβλημα ο φούρνος στον αέρα και το κατάλαβα αργούτσικα και τελικά έψησα το φαγητό στις αντιστάσεις...Εεε μέχρι να ψηθεί πάλι απο την αρχή πέρασε η ώρα!!! Εγώ βέβαια στο ενδιάμεσο χτύπησα μια ωραία σαλατίτσα :woohoo:

Καλό μεσημέρι σε όλες!!!

Πάω να μαγειρέψω σιγά σιγά!!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Εγω σημερα εχω σπανακορυζο το οποιο καθολου δεν μαρεσει,αρεσει ομως του γιου μου :S ,γιαυτο θα φτιαξω και ενα κλαμπ σαντουιτς!με το μπεικον του,την γαλοπουλα του,το φρεσκο μαρουλακι του!ξεροψηνω το ψωμακι,....μου γινετε πολυ ωραιο!αυριο εχει ο θεος κατι θα σκεφτω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...