Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥ , ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ???

(ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ)

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΑΛΙ 8Α ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .

ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΜΗ 8Α ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΑΦΗ , ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ. Η ΑΠΟ ΤΟ FACE ...

Δημοσίευση

Καλη μου,σου εύχομαι μεσα απο την καρδια μου τα νεα που θα ακουσεις να ειναι ευχαριστα :) Απο προσωπικη μου παντως εμπειρια θελω να σου πω να μην αγχωνεσαι γιατι κ εγω με καθυστερηση πολλων ημερων κ θετικο τεστ εγκυμοσυνης,ο γιατρος την πρωτη φορα μου ειπε πως δεν εβλεπε τιποτα κ να ξανακανω τεστ κ χοριακη.Και ημουν 7 εβδομαδων!!!Μαλιστα με εκανε να νιωσω χαζη που νομισα οτι ημουν εγκυος :angry: Αφου εκανα 2ο τεστ,αλλαξα γιατρο κ τωρα ειμαι στον 4ο μηνα κ ολα καλα!Μακαρι να σου πανε κ σενα ολα καλα κ συντομα να δεις το ζουζουνακι σου στον υπερηχο ;)

Δημοσίευση

Έχω πολύ καιρό να μπω στο site και ακόμα περισσότερο να γράψω.Σήμερα όμως μπάινοντας και βλέποντας αυτό το θέμα αν δεν απαντούσα δεν θα ένοιωθα καθόλου καλά με τη συνείδησή μου.

Ελπίζω να μην έχεις καμία σχέση με την δική μου περίπτωση,αλλά θέλω να σου πω ότι και εγώ πολύ ήθελα τότε να πιστέψω το 2ο γιατρό που μου έλεγε ότι θα φανεί και ξαναέλα μετά από τόσες ημέρες...

Είχα εξωμήτριο, έπαθε ρήξη η σάλπιγγα και με σώσανε στο τσακ...Με φυσιολογικά διπλασιασμένες χοριακές, χωρίς προηγούμενους πόνους πουθςνά!Μόνο την ημερα που έσπασε με έπιασαν φοβεροί πόνοι και κρύος ιδρώτας.

Την 2η φορά γιατί έιμαι από τις ελάχιστες "τυχερές" που το ξαναέπαθαν ο γιατρός με έστειλε αμέσως σε έναν άλλο που είχε υπέρηχο που φαίνονταν οι σάλπιγγες.Μόλις διαπιστώθηκε δεν με άφησαν ούτε σπίτι μου να πάω με οδήγησαν στην απέναντι κλινική για αφαίρεση της σάλπιγγας λαπαροσκοπικά

γιατί είχα λέει κινητή μπόμπά μέσα μου (έτσι χαρακτηρίζουν οι γιατροί το εξωμήτριο)

Εύχομαι να μην είναι, αλλά πρέπει να κινηθείς άμεσα.

Δημοσίευση

Δεν θα μπορούσα να μη σου γράψω (διότι έχω 2 εξωμήτρια στο ιστορικό μου, και δυστυχώς, το κατέχω το άθλημα!!!!). Στις δικές μου περιπτώσεις και τις δύο φορές, η χοριακή ανέβαινε, αλλά δεν διπλασιαζόταν! Από τη μέρα που περίμενα περίοδο μέχρι και τη μέρα που διαγνώστηκαν, είχα πόνο στο σημείο της εκάστοτε σάλπιγγας, πόνο πολύ δυνατό, σαν κολικό, που μούδιαζε, να το πω, ή καλύτερα ακινητοποιούσε το πόδι μου, καθώς και αίμα κόκκινο (σαν περιόδου).

Από ότι βλέπω, δεν έχεις συμπτωματολογία, τέτοια, και δεν νομίζω να είναι εξωμήτριο. Τα πονάκια που λες ότι έχεις (αν είναι τσιμπιματάκια, ή μικρά πονάκια) είναι από την κύηση! Όμως, δεν είμαι ειδικός, απλώς σου μεταφέρω τη δική μου εμπειρία! Οι γιατροί σου είναι οι μόνοι αρμόδιοι και, σαφώς, ξέρουν καλύτερα! Γι' αυτό θα είσαι σε επικοινωνία μαζί τους!

Από μένα, σου εύχομαι, κοριτσάκι μου όλα να πάνε πολύ καλά, μέσα από την καρδιά μου και σύντομα να δεις το μωράκι σου στο υπέρηχο για να χαρείς και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!

:):)

Δημοσίευση

Εχω τη νεα χοριακή... 2331,8 μονάδες απο 1499 (που ήταν τη Δευτέρα). Στην αρχή που το είπα στο γιατρό ανησύχησε κ ανησύχησε κ μένα μαζί αλλα μετά ηρέμησε γιατί λέει δεν ήταν ακριβώς δύο μέρες απ'ότι κατάλαβα. Θα πάω σήμερα να με δεί κ θα έχω νέα το βράδυ! Είμαι πολύ αγχωμένη όμως... κ δεν περνάνε οι ώρες...

Δημοσίευση

χα εσενα καπου σε ξερω!

ααα πρεπει να εισαι εσυ που σε λιγους μηνες θα κρατας αγκαλιτσα ενα υγειεστατο μωρακι που θα ειναι τοοοοοσο χαμογελαστο οσο εσυ...σωστα?εσυ δεν εισαι αυτη? μα τα ματια σου αυτα μου ειναι τοσο γνωστα!

Δημοσίευση

Βρε συ...είναι δυνατόν; Με τέτοια χοριακή και να περιμένει να τοδει;; Εμένα με 3χιλιάδες και κάτι και μου είπε να περιμένουμε καμια βδομάδα ακόμη για να φανεί στον υπέρηχο και όταν πήγα με το ζόρι φάνηκε ένα σακουλάκι!!Νομιζω πως είναι νωρίς ακόμη..πάρε και τη γνώμη 2ου γιατρου!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

χα εσενα καπου σε ξερω!

ααα πρεπει να εισαι εσυ που σε λιγους μηνες θα κρατας αγκαλιτσα ενα υγειεστατο μωρακι που θα ειναι τοοοοοσο χαμογελαστο οσο εσυ...σωστα?εσυ δεν εισαι αυτη? μα τα ματια σου αυτα μου ειναι τοσο γνωστα!

μα...τι λες;;;;; :blink:
Δημοσίευση

τυρογαριδακι...ξερει αυτη ξεεερει!

αν την γνωρισεις θα δεις οτι ειναι ενα απτα πιο χαμογελαστα ατομα που εχεις συναντησει! και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε σουπερ και τσαμπα αγχωνετε! ελα κοριτσακι χαμογελαααα

Δημοσίευση

neneka έγραψε:

Εχω τη νεα χοριακή... 2331,8 μονάδες απο 1499 (που ήταν τη Δευτέρα). Στην αρχή που το είπα στο γιατρό ανησύχησε κ ανησύχησε κ μένα μαζί αλλα μετά ηρέμησε γιατί λέει δεν ήταν ακριβώς δύο μέρες απ'ότι κατάλαβα. Θα πάω σήμερα να με δεί κ θα έχω νέα το βράδυ! Είμαι πολύ αγχωμένη όμως... κ δεν περνάνε οι ώρες...

neneka μου καλησπέρα , ο κανόνας της χοριακής είναι τουλάχιστον 60% αυξηση ανα δύο ημέρες αλλά και πάλι υπάχουν απειρες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. απορώ γιατί την δευτέρα που είχες 1500 μονάδες δεν σου είπε να πάς για υπέρηχο. Σήμερα πιστεύω πως είναι νωρίς να δεις εμβρυο και καρδιά , εγώ θα περίμενα σάκο περίπου 9mm . πάντως από την στιγμή που δείτε ενδομήτριο σάκο οι τιμές της χοριακής δεν έχουν πλέον σημασία γιατί η παρακολούθηση γίνεται πλέον υπερηχογραφικά αφού περνάμε σε άλλο στάδιο. Σου εύχομαι να είναι όλα καλά , πολλά φιλιά.

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

τυρογαριδακι...ξερει αυτη ξεεερει!

αν την γνωρισεις θα δεις οτι ειναι ενα απτα πιο χαμογελαστα ατομα που εχεις συναντησει! και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε σουπερ και τσαμπα αγχωνετε! ελα κοριτσακι χαμογελαααα

Μακάρι!!:) Της το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...