Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια μου πολυ χαιρομαι που σας ξαναβλεπω και που ειμαι καλα κι εγω και το αγορακι μου..περασα μεγαλο σοκ..

ολα ξεκινησαν απο την προηγουμενη δευτερα οπου αρχισα να εχω κατι συσπασουλες(πρωτη φορα μου μου συνεβαινε και δεν πολυκαταλαβα τι ειναι,νομιζα κουνιεται το μωρο εντονα)..ετσι ειχα ανα διαστηματα συσπασεις αλλα δεν θορυβηθηκα,ωσπου την πεμπτη αρχισε να γινεται ολη μερα αυτο το πραγμα,ακομα και οταν ξαπλωνα και αρχισα και να ποναω,και τοτε "με εκοψε" οτι αυτο κατι ειναι και το ειπα στη μαμα μου,της περιεγραψα ακριβως τι νιωθω και ετσι εμαθα οτι εχω συσπασεις και τρεξαμε αρον αρον βραδιατικα στο νοσοκομειο..

με το που με ειδαν εκει,μου εκαναν κατευθειαν εισαγωγη,με ορο(πρωτη φορα εβαζα,πρηστηκε και το χερι μου,μελανιασε,αστα να πανε..)

δε με βαλανε σε καρδιοτοκογραφο γιατι ειναι ακομη μικρη η κυση για κατι τετοιο μου ειπανε αλλα με κοιταξαν απο κατω και ειπαν "ευτυχως ειναι κλειστος ο τραχηλος",εκει τα χρειαστηκα,δηλαδη θα μπορουσα να εχω διαστολη!!!! :blink: παναγια μου !!!!

μολις πηγα στο δωματιο,ημουν με αλλες δυο,η μια γεννουσε και η αλλη ηταν εγκυος στον τριτο αλλα ειχε παθει δηλητηριαση η καημενη και μου λεει "να προσεχεις γιατι φερανε πριν μια κοπελα με συσπασεις στον πεμπτο μηνα,με δυδιμα και με το που ξαπλωσε με τον ορο,γεννησε επανω στο κρεβατι το ενα μωρακι,καιτην πηραν με το φορειο και πανω στο φορειο γεννησε και το αλλο..πανε τα μωρακια!!! :(:( "

τρελαθηκα κοριτσια,δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα.η μαμα μου εκατσε μαζι μου και ο κωστακης μου εφυγε γυρω στις μιαμιση γιατι δουλευε το πρωι

το καλο ειναι οτι απο την ωρα που εβαλα ορο,σταματησαν ολα,και τρεις φορες την ημερα ερχονταν οι μαιες και ακουγαμε την καρδουλα και ημουν ησυχη..προχθες μου εβγαλαν τον ορο κμου εδωσαν ytopar καθε εξι ωρες και εκατσα αλλη μια μερα να δουν οτι παω καλα με τα χαπια οποτε σημερα το πρωι με αφησαν να γυρισω πισω..τρεμω ακομα κοριτσια,τι πηγα να παθω..γιατι ομως,δεν ειχα κανενα προβλημα,δεν μπορω να καταλαβω,τωρα δεν σηκωνω ουτε βιβλιο!!νιωθω πολυ ευθραυστη,δεν κανω τιποτα..απο την ωρα που ηρθα ειμαι ξαπλα,μονο για να σας τα πω σηκωθωκα..τι ηταν αυτο παναγια μου,να μην ξανατυχει σε καμια..κινδυνεψα να γεννησω προωρα,το σκεφτομαι και τρελαινομαι..

τελος παντων,αυτα τα νεα μου,να προσεχετε εγκυουλες,οσο και να νιωθετε καλα,να προσεχετε..ουτε πολλες δουλειες,ουτε βαρη ουτε τποτα..μονο το μωρακι να ειναι καλα και ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα

Δημοσίευση

alkost mou xeromai pou einai ola kala :)

kai ego eixa sispaseis ston evdomo mina kai nosileytika 3 meres ...

kai ego san esena xampari den to pira ....mono otan arxisa na ponao arketa entona pira tin giatro mou kai piga stin kliniki ,emena apo kato den me eixan koitaksei ka8olou ....

na eisai iremi kai min kaneis tipota ase douleies kai ola na ta kanoun o kalos sou i mamaka sou :)

filia me to kalo to moraki sou alla stin ora tou :)

3Ha1m4.png

Δημοσίευση

ALKOST μου,ευτηχως ολα πηγαν καλα!Να εισαι σιδερενια κοριτσακι μου κ εσυ κ το μωρο σου.Αφου ξεπεραστηκε...αστο να παει στο καλο κ κοιτα απο'δω κ περα να προσεχεις πολυ.Εγω λιγο ξεθαρεψα εχτες κ σημερα (περπατησα λιγο παραπανω) κ εχω ψιλοσφιξιματακια...

Θελει πολυ προσοχη,δεν ξερω γιατι πια οι γυναικες εχουμε γινει τοσο ευαισθητες...μηπως επειδη γινομαστε μανουλες λιγο μεγαλες...;;δεν ξερω ποσο εισαι εσυ,δεν θυμαμαι εγω παντως εχω καβατζαρει τα 35 κ ο γιατρος μου το ειπε...πολυ προσοχη.

Να μην κανεις τιποτα,κ εγω ολη μερα ξαπλα ειμαι,ενα φαι βαζω,τα υπολοιπα οτι μπορει ο αντρουλης...τι να κανουμε;

Λοιπον σου ευχομαι να εισαι παντα καλα κ εσυ κ το μωρο σου κ τους υπολοιπους μηνες να εισαι ηρεμη κ ολα να πανε καλα!!! :kiss:

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ κοριτσια,θα του τα ψαλω του μικρου οταν γεννηθει που με λαχταρισε τοσο!!! :laugh: ευτυχώς τώρα είμαι καλά και δεν έχω καμία ενόχληση..ελπίζω να συνεχίσει έτσι..

ζουμπι μου κι εσύ να προσέχεις πολύ. μπορεί να λέμε "λίγο περπάτημα δεν κάνει κακό, η τι θα πάθω μωρέ αν βάλω μια σκούπα κλπ",αλλά δεν είναι έτσι,πρέπει να προσέχουμε.. όντως έχουμε γίνει ευαίσθητες άλλα δεν είναι θέμα ηλικίας, εγώ είμαι 22 κι εσύ είσαι μια χαρά νεότατη..το θέμα είναι το άγχος των καιρών ,στην εποχη που ζούμε όλα έχουνε γίνει ευαίσθητα στα θέματα υγείας. αυτό έχω καταλάβει εγώ... παλιά οι γυναίκες δεν είχαν τέτοια πιστεύω, δεν ξέρω, στα καλά καθούμενα το έπαθα και έχω χεστεί επάνω μου.. μια χαρά ήμουν, όλα τα έκανα μόνη μου.. τώρα το πολύ ένα φαΐ όπως λες κι εσύ και τέλος..θέλει προσοχή.. δεν είναι παίξε-γέλασε η εγκυμοσύνη

φιλάκια σε όλες,και ευχαριστώ για τις ευχούλες σας..

Δημοσίευση

Περαστικά σου κούκλα μου :) Αυτό που μετράει ειναι οτι είστε κ οι δύο καλα κ υγειέστατοι!Να σου πω την αλήθεια,πολύ με λαχτάρισαν τα νεα σου :( Και επειδή είμαι κ ασχετη,τι στο καλό ειναι οι συσπάσεις κ πως μπορούμε να τις αποφύγουμε???Είναι λιγο χαζή η ερωτησή μου,το ξέρω,όμως πίστευα πως μετά το τριμηνο δεν υπάρχει φοβος για την υγεία του μωρου κ τώρα διάβασα αυτό κ εμεινα...

Δημοσίευση

κι εγώ νόμιζα ότι μετά το πρώτο τρίμηνο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά πρέπει να προσέχουμε συνέχεια..σε όλη τη διάρκεια.. οι συσπάσεις είναι σαν να σκληραίνει η κοιλιά και να μαζεύεται κάπως, νιώθεις ένα σφίξιμο και πόνο,και μετά από λίγο χαλαρώνει πάλι.. κάπως έτσι.. εμένα γινόταν σαν ένα κουβάρι ψηλά και ήταν πέτρα.. θέλει να είσαι ήρεμη, να μην κουράζεσαι και γενικά να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός σου.. και φυσικά να αποφεύγεις το σεξ αν σου προκαλεί ενόχληση

Δημοσίευση

Περαστικα σου κοριτσακι και να προσεχεις απο δω και περα.

Εμενα στην 33η εβδομαδα μου σπασαν τα νερα απο εμετο που εκανα ειχα και συσπασεις και παρολαυτα πηρα το γιατρο την επομενη μερα το απογευμα οταν αρχισα να ποναω πολυ.Η χαζη ενω ειχα πονους εκανα καθαριοτητα στο σπιτι.Μετο μπηκα στο νοσοκομειο μου εβαλαν κατευθειαν ορο με yotopar kai μολις ηρεμησα επαιρνα μισο χαπακι ανα δυωρο.Κατορθωσα ομως και εφτασα μεχρι τελος της 36ης εβδομαδας.Εμεινα στην κλινικη ενα μηνα μεχρι που γεννησα..Θελει πολυ προσοχη !!!!

Ευχομαι καλη συνεχει απο δω και περα και με το καλο το αγορακι σου..

Δημοσίευση

Oλα καλα λοιπον κοριτσι μου!

Να προσεχεις τον εαυτο σου!

Υπουλες συσπασουλες...Κ εμενα με "ταλαιπωρησαν" λιγακι απο την αρχη του 7ου εως τη γεννα!....

Να ακους το σωμα σου!Εκεινο σε καθοδηγει!Οταν σου λεει "ξεκουρασου" τοτε...Απλωσε την αριδα σου! ;) :laugh:

Φιλια πολλα στην κοιλιτσα! :)

Δημοσίευση

Φανταζομαι τι τρομαρα θα πηρες....

Παναγια μου ευτυχως ολα καλα!!!

Θυμαμαι ειχα κανει πυρετο οταν ημουνα στον 3 μηνα

και επαθα πανικο η τρελη ποσο μαλλον εσυ που

νοσηλευτηκες για κατι πολυ πιο σοβαρο :blink:

Τωρα ολα περασαν οπως λες και συ ξεκουραση,

θετικη σκεψη για το μπεμπακι σου και με το καλο να το δεχτεις

στην αγκαλια σου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...