Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

ακομα να βγει...κατα τις 7 θα μαθω!!!!!!!!!τι λες γιατρε μου τι να μου συμβαινει;;;;

ε τι να συμβαινει? το σπορακι σου μαλλον δεν τα παραταει ετσι ευκολα.....καλη επιτυχια αντε μακαρι ολα να πανε καλα.θα περιμενουμε να μας πεις ε????

Δημοσίευση

βρε κοριτσια με συγκινητε πολυ με το ενδιαφερον σας!!!!!!!!!!!!!μακαρι να ναι ολα ενα απλο λαθος κ να ξαναζωντανεψει το ονειρο μας!!!!!!!αλλα κατι μεσα μου μου λεει 'μην ελπιζεις'!!!!!!!

Δημοσίευση

κοιταξε,απο τη μια καλο ειναι να εχεις επιφυλαξεις για να μπορεσεις σε περιπτωση που σου πουν κατι αρνητ6ικο να αμυνθεις και να το παρεις χαλαρα,αλλα μη μαυριζεις και την ψυχη σου χωρις να ξερεις ακομα..μπορει το μωρο σου να ειναι καλα και να το στεναχωρεις,πανω απ'ολα ψυχραιμια και ηρεμια πριν μαθεις το αποτελεσμα..

Δημοσίευση

οπου να ναι θα μαθεις και θα ηρεμησεις .Αν τελικα δεν ειναι τα πραγματα ετσι οπως θα ηθελες μη το βαλεις κατω λογκα θα προκετε για καποια ανωμαλια αν και πολλες φορες λαθη γινονται η αδερφη μου πηγαινε σε μικροβιολογο τοτε που ηταν εγκυος στο δετερο παιδι το τεστ σπιτιου την εβγαζε εγκυο η μικροβιολογος με τα ουρα οχι αυτο εγεινε περιπου γαι δυο εβδμαδες τελιακ τεστ σπιτιου και τεστ μικροβιολογου συμφωησαν απαλ απο οτι μας ειπαν αυτη ειχε αλλες μονσαδες κατι τετοιο.Ευχομαι οαλ να ανε καλα .

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

κοριτσια θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!η χοριακη απο 88 μετα επεσε στο 71 κ τωρα ειναι 214,1

ουαουυυυυυυυυυ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μακαρι ολα να ναι καλααααα φαινοντε καλαααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...