Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαρα μου σου ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου...εχω περασει και εγω απο την θεση σου και καταλαβαινω τι περνας...οταν εκανα την πρωτη ειδικα ηταν αστα να πανε στην δευτερη ομως ημουν σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα οπως και πηγαν και τωρα εχω ενα φασολακι στην κοιλιτσα μου να μεγαλωνει σιγα σιγα...παιρνεισ καθολου χαπια?

Δημοσίευση

μια χαρα λοιπον...γιατι εγω στην πρωτη δεν ειχα παρει τα utrogestan και για αυτο τωρα πιστευω πως με βοηθησαν πολυ αρα λοιπον εχεις ακομα περισσοτερες ελπιδες αν και εγω ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε τελεια...και κατι ακομα αν 4μερες πριν να περιμενεις να αδιαθετησεις δεις αιμα αρχισε να πανυγηρηζεις σε μενα ετσι εγινε και ετσι σιγουρευτηκα οτι ημουν...παντως μην κανεις το λαθος που εκανα στην πρωτη μου που μου ειπε ο γιατρος στις δεκα μερες μετα πηγαινε να κανεις χωριακη και πηγα και εγω και ηταν αρνιτικη και εφαγα ολη την πικρα και την απογοητευση μαζεμενη...κανε αυτο που εκανα και εγω τωρα...αστο να κυλισει απο μονο του εχε στο νου σου οτι εισαι εγκυος εγω ξερεις ποσες φορες καθομουν και κουβεντιαζα στην κοιλια μου πολυ πριν μαθω οτι ημουν εγκυος...ετσι και εσυ σκεψου πολυ πολυ θετικα και περιμενε την καθυστερηση που σιγουρα θα ειναι μια θετικη χωριακη... :):):)

Δημοσίευση

καταρχην Χαρα καλωσορισες!!!!

( ασχετα που σε ξερω πολυυυυυυυυυυ καλα οφειλα να σε καλωσορισω!

καταδευτερον!δεν θελω να ακουω για αγχος!εγω εχω ηδη αρκετο για ολους μας!!!

προσπαθησε να εισαι ηρεμη,η ζωη δεν ειναι μονο μαυρο,μια μερα γυριζει και το ασπρο χαρτι και δεν το πιστευεις..

Μια μερα ερχεται η ευτυχια και μαζι με την ευτυχια μια καινουργια ζωη ..κανεις δεν μπορει να σου πει με απολυτη σιγουρια ποτε θα γινει αυτο αλλα θα γινει ΣΙΓΟΥΡΑ,αυτο σου το υπογραφω!!!!να εχεις δυναμη ,πιστη,υπομονη και πεισμα αν τα εχεις ολα αυτα θα τα καταφερεις..

Προς το παρον τα δυσκολα δειχνουν να περασαν και ισως σε λιγο βγει κι ο ηλιος ποιος ξερει????

τις ευχες μου και την αγαπη μου ..

αα και καρματακι για καλη τυχη απο τον ανηψιο σου!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Χαρα να σου πω κ εγω καλη επιτυχια κοπελιτσα μου κ μακαρι να ειναι η 1η κ η τελευταια σου προσπαθεια,σε λιγες μερες να εχεις μια θετικη χοριακη.Δεν ειμαι στην ιδια φαση με σενα αλλα εχω κανει σπερματεγχυσεις κ ξερω πως ειναι....

Υπομονη κ ηρεμια οσο μπορεις,το ξερω στο λενε ολοι αλλα ειναι πολυ σημαντικο!Εγω παντως θα σου πω,ετσι για να παρεις θαρρος κ να μην χανεις ποτε την ελπιδα...οτι κ να γινει,πως μετα απο σπερματεγχυσεις,απογοητευσεις,κλαματα κ στενοχωριες κ ενα βημα πριν την εξωσωματικη εμεινα εγγυος τον περασμενο μηνα φυσιολογικα...

Να θυμασαι πως ο Θεος κανενα δεν ξεχναει!!!Ολα θα πανε καλα!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Και εγώ θα έκανα!...

Αλλά επειδή η ωορρηξία δεν έκατσε ούτε Πέμπτη ούτε Παρασκευή αλλά ΣΚ, έχασα αυτόν τον μήνα…

Δε πειράζει όμως … ίσως να ‘ταν σημαδιακό!

Καλή επιτυχία κοριτσάκια!

Εύχομαι με την πρώτη!!!

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

που εισαι ρε φινι???? ολη τη μερα εξαφανιστηκες ...

11 μερες εεεε ?? αντε καλα αποτελεσματα σε ολες κοριτσακια ...

τι ευχες μου...

Βασω μου χαθηκαμε......δεν το πιστευω χαρηκα πολυ για τα νεα σου. Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη κοριτσι μου σου αξιζει, πολλα φιλια

Δημοσίευση

Χαρά καλως ήρθες στην παρά του mammyland.

Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και είμαι σίγουρη οτι θα την έχεις.(Για να έχει και το ανηψάκι σου παρέα)

Από οτι έμαθες από την βάσω τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά με εμένα αλλά δεν θα το βάλω κάτω,θα συνεχίσω να ελπίζω και να προσπαθώ.

Πολλές φορές ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά με πίστη θα φτάσουμε στον προορισμό μας όσο μακριά και εαν μας φαίνεται ότι βρίσκεται.

Θα περιμένω να μου πεις τα ευχάριστα και οτι χρειαστείς να με παρεις τηλ.

Σε φιλώ

Δημοσίευση

EVELINAKI λυπηθηκα πολυ μετα τα νεα σου!Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και βαθια ανασα για την επομενη προσπαθεια!Αν και γνωμη μου ειναι να πας στην Αλεξια και να σου πει αν κατι ειδε βρε κοπελα μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...