Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οχι δεν τα παραμελεις οταν τους αφιερωνεις χρονο !! ας πουμε τωρα οι δικες μου κοιμουνται αν ξυπνησουν θα εχω μεν ανοιχτο τον υπολογιστη αλλα δεν θα μπορω να ειμαι στο γραφειο !! αν ομως κατσουν και παιξουν με τα παιχνιδια τους και μπορω να κατσω χωρις να εχω αφησει και το σπιτι μου στο ελεος του θεου θα κατσω λιγακι ακομα !!! τη νυχτα κυριως εχω πιο λασκα γιατι παλι κοιμουνται και χαλαρωνω !!

Δημοσίευση

Εγω δεν τολμαω να ανοιξω το λαπτοπ μπροστα του γιατι τον πιανει

αμοκ...ηδη μου εχει βγαλει δυο κουμπια απο το πληκτρολογιο.

Μπαινω οταν κοιμαται, προλαβαινω να διαβαζω καποια θεματα αλλα

οχι να απανταω.Παντως οι μανουλες χρειαζονται χρονο για τον

εαυτο τους,να κανουν οτι τις ευχαριστουν και δεν χρειαζεται να

νιωθουν τυψεις γιαυτο.

Δημοσίευση

ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΛΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

ΜΠΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΣΤΟ YOUTUBE BINTEAKIA ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ MAZOO AND THE ZOO ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΟ P/C ΦΩΝΑΖΕΙ "ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ, ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΙΛΟΣ, ΜΑΩΛΗ ΤΑΕΡΝΑ, ΑΚΑΝΤΟΥ ΝΤΟΥ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ HITAKI ΤΩΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΩΝ!

ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ! ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

εαν το να την αφηνω να παιζει μονη της και εγω να εχω το λαπτοπ διπλα μου κ τη μικρη στο χαλί μπροστα μου θερωρειται οτι την παραμελω τοτε ναι...

Μία από τα ιδια.Αν περιμενω να κοιμηθεί τότε δε θα έμπαινα ποτέ.

Δημοσίευση

Kaλησπέρα ,

Κατι θυμήθηκα την περασμένη εβδομάδα είδα στην τηελόραση εκείνουσ τους γονεισ που άφησαν το παιδί τους νιστικό για να ταίσουν το βίρτσουαλ ( virtual) παιδί στο facebook!!

ΕΣΧΟΣ !!!! πώς τόλμησαν 3 μηνών παιδί !!!

Δημοσίευση

Σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω τη σχέση μου με το γιο μου σε δεύτερη μοίρα για χάρη του φόρουμ. Άλλωστε η ζωή μου βρίσκεται έξω απ' τον υπολογιστή, εδώ μέσα μπαίνω για καθαρά ενημερωτικούς λόγους και για να περνάω το χρόνο μου τα πρωϊνά που βρίσκομαι στη δουλειά και επι το πλείστον δεν έχω τι να κάνω

Δημοσίευση

Σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω τη σχέση μου με το γιο μου σε δεύτερη μοίρα για χάρη του φόρουμ. Άλλωστε η ζωή μου βρίσκεται έξω απ' τον υπολογιστή, εδώ μέσα μπαίνω για καθαρά ενημερωτικούς λόγους και για να περνάω το χρόνο μου τα πρωϊνά που βρίσκομαι στη δουλειά και επι το πλείστον δεν έχω τι να κάνω

Δημοσίευση

Σχεδόν ποτέ δεν μπαίνω στο mammy όταν ο γιος μου είναι ξύπνιος. Γι' αυτό και μπαίνω μεταμεσονύκτιες ώρες. Όταν είναι ξύπνιος παίζω μαζί του. Τώρα μάλιστα που μεγάλωσε, ακόμα και να ήθελα να μπω, δε θα μπορούσα γιατί δε θα με άφηνε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...