Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οχι τα παιδια μου δεν τα παραμελω ακομα και οταν ειμαι μεσα μπορει να εχω διπλα την μικρη στο ριλαξ να της μιλαω και να παιζουμε, αυτο που σιγουρα παραμελω ειναι οι δουλειες του σπιτιου που γινονται πιο αργοπορημενα αφου γινονται ομως παλι καλα χαχαχα

Δημοσίευση

συνηθως καθομαστε στον καναπε η μπεμπα στο ρηλαξ και στο τραπεζακι το λαπτοπ.οποτε παω να γραψω και της γυρναω λιγο πλατη αρχιζει και μουγκριζει στραβωμενα!!!!!!!!!

κι ο μπαμπας αρχιζει παλι μαμυλαντ???

αλλα ειναι για καλο σκοπο! δεν ειναι farmville!!!!!

Δημοσίευση

Εγώ παιδάκι θα αποκτήσω τον Ιούλιο αλλά αν και είμαι καινούρια θα συμφωνήσω με την Μαριάντα. Ενώ καιρό τώρα παρακολουθούσα τις συζητήσεις σαν επισκέπτης από την μέρα που γράφτηκα η λεκάνη με τα ασιδέρωτα όλο και ψηλώνει. Εχθές που ήμουν μέσα από νωρίς παραλίγο να κάψω κάτι ωραιότατα ρεβύθια που έβραζα και είχαν πιει όλο το νερό και εγώ διάβαζα τα ποστ στο μάμυ.

: :P:P P

Δημοσίευση

Το παιδί μου όχι, σπάνια μπαίνω όταν είναι ξύπνια.. Δεν μπορώ κιόλας να μπω... Έρχεται και πατάει κουμπιά από το πληκτρολόγιο και γράφω ότι να'ναι.. Η savropinguinos και η sweetmammy ξέρουν καλά.. :P

Το σιδέρωμα ναι, το παραμελώ... Έχω μία ντάνα τώρα και περιμένει... :P

Και αυτό όχι τώρα, που είναι σε ηλικία με πολλές απαιτήσεις.

Και μικρότερη που ήταν και καθόταν ήσυχη στο ριλάξ, προτιμούσα να παίζω μαζί της...

Κάθε στιγμή με τα παιδιά είναι μοναδική! Μεγαλώνουν γρήγορα και δυστυχώς ο χρόνος πίσω δε γυρνάει για να διορθώσουμε πράγματα που κάναμε ή δεν κάναμε.

Τη στερήθηκα αρκετές φορές για μικρά και μεγαλύτερα διαστήματα, και της χρωστάω πολύύύύ από τον ελεύθερο χρόνο μου.

Δημοσίευση

Ναι μερικές φορές το νιώθω, γι'αυτό και τωρα πια μπαίνω τετοιες ώρες (μεταμεσονύχτιες) ή τις καθημερινές από τη δουλειά.

Να ρωτήσω και εγώ κατι άλλο;

Με τα παιδάκια σας παίζετε από το πρωί ως το βράδυ μαζι; Τους μιλάτε συνέχεια και ασχολείστε μόνο μ' αυτά όλη μέρα;

Πότε κάνετε δουλειές; Και πότε νιώθετε την αναγκη να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας; Έστω να δείτε τις ειδήσεις που λέει ο λόγος.

Δημοσίευση

συνηθως και εγω κανω αυτο που ειπε η μαριαντα...ειμαι συνδεδεμενη και αν βρω χρονο απανταω...

τις πιο πολλες φορες ειμαι με τα μεμε εξω :P και τις υπολοιπες θα κοιμουνται και οι δυο γιοι μου....ειναι και υπναραδες :laugh:

κατα αλλα δεν παραμελω κατι...η τουλαχιστον ετσι νομιζω... :silly: B)

αλλα αν δεν μπω θα παραμελισω εσας...οποτε ολα εχουν το χρονο τους ;)

Δημοσίευση

sissio για να σου απαντήσω εγώ.. Ναι! Πολλές φορές αγανακτώ, θέλω να κάνω κάτι για τον εαυτό μου βρε αδερφέ, και δεν μπορώ! Να βάψω νύχια, να κάνω πιστολάκι, να κάνω ένα ντουσάκι.. Δε με αφήνει με τίποτα! Σαν ποντικομαμή θέλει να κάνει κι αυτή ότι κι εγώ.

Από το μεσημέρι και μετά που επιστρέφω από τη δουλειά, είναι δεν είναι η μαμά μου εδώ, αναλαμβάνω άλλη βάρδια. Χτίσε πύργους με τουβλάκια, ζωγράφισε, άπλωσε 5 ρούχα σε 1 ώρα γιατί η Μαρία θέλει να μου δίνει αυτή τα μανταλάκια και κάνει 10 ώρες να μου δώσει το 1, μάθε χρώματα, μάθε αριθμούς, μάθε γιογιό, βάψε χείλια με λιποζάν, περίμενε να βαρεθεί στο μπάνιο μετά από μισή ώρα για να τη βγάλεις (σιγά σιγά προσπαθώ να την κάνω ντουσάκι, αλλά σκούζει, θέλει πλατσούρισμα στη μπανιέρα), μαγείρεψε με τη Μαρία πάνω στον πάγκο, από τη μία να προσέχεις μη σου αρπάξει το φαί και από την άλλη μην πέσει η Μαρία, πήγαινέ την στη γειτόνισσα γιατί μία μέρα να μη δει τη Μαρία (την κόρη της γειτόνισσας) παθαίνει στερητικό και τη φωνάζει στον ύπνο της, πάρτην μαζί σου σούπερ μάρκετ με κατακλυσμό γιατί κλαίει πίσω από την πόρτα όταν κάνω να φύγω και επιστρέφω λυγισμένη, την παίρνω και γυρνάμε λούτσα... να σου πω κι άλλα?

Αυτές τις μέρες έχω άδεια και δεν ξεκολλάμε! Έχει φάει γερό κόλλημα μαζί μου και η αλήθεια είναι ότι με πνίγει!

Α! Και ναι, της μιλάω συνέχεια, γιατί απλά θέλει να της μιλάω... Με προκαλεί! Έχουμε επινοήσει έναν χαρακτήρα, τον κύριο Μένιο και όλο για αυτόν μιλάμε.. Έλα κύριε Μένιο να δεις πως τρώει η μαρία, έλα να δεις κύριε Μένιο πως κάθεται φρόνιμη να την αλλάξω πάμπερς, έλα κύριε Μένιο να δεις το ωραία ρούχα φοράει η Μαρία και άλλα πολλα!

Δημοσίευση

Ίφι ευτυχώς η μικρή μου δε συμπαθεί τα τουβλάκια!! Τα σιχαίνομαι τα τουβλάκια!! Από μικρή τα αντιπαθούσα! Ζήτω το σπίτι της Φίσερ πράις που έφερε ο Αγ. Βασίλης τα Χριστούγεννα!! Χρώματα, μουσική, αριθμοί! Τα πάντα όλα! :) :)

Με πιάνουν μερικές φορές οι ανησυχίες μου. Μήπως δεν επαρκω; Μήπως την κατάπιέζω; Μήπως τη μαλώνω πολυ; Μηπως θέλει περισσότερο χρόνο;

Και από την άλλη τα σκέφτομαι όλα αυτά και πνίγομαι. Και λέω θέλω και γω λίγη ζωή από τη ζωή μου.

Και μετα ξανασκέφτομαι και λέω είμαι υπερβολική.

Δε έχω καταλάβει ακόμα πόσο είναι το πολύ...

Δημοσίευση

χρονος για τον εαυτο μας διστυχως δεν υπαρχει, ουτε τα φρυδια μου δεν μπορω να βγαλω πια, πεταξα το τσιμπιδακη και τα βγαζω με κερι σε δυο κινησεις και ας βγουν χαλια, εδω ουτε τηλεοραση δεν μπορω να δω, ή παιδικα θα εχει η απλα επειδη ο γιος μου μιλαει ακαταπαυστα απο το πρωι ως το βραδυ δεν υπαρχει περιπτωση να παρακολουθησω κατι, εχω κανει το σαιτ την τηλεοραση μου, αντι να ακουω διαβαζω και παλι επειδη μιλα δεν θυμαμαι στο θεμα που γραφω στις αυγουστιατικες τι ειχαν γραψει και απανταω γενικα χαχα, αχ του χρονου που θα παει νηπιαγωγειο θα ηρεμησουμε λιγο αν και θα κυνηγαω την μικρη που θα περπατα, αλλα δεν θα εχω αυτην την παρλα χαχαχα

Δημοσίευση

εγω δεν γεννησα ακομα την μικρουλα μου εχω ακομα 2,5 μηνες αλλα οταν γεννηθη δεν πιστευω οτι θα την παραμελο με το να ειμαι και μεσα στο mammyland,πιστευω οτι θα βρισκο χρονο και για τα δυο.

οπως και πιστευω οτι καμια κοπελα δεν παραμελη το-τα μικρουλι-ια της για το οτιδηποτε.

ΗΜΑΡΤΟΝ δεν θα γινουμε σαν τους γονεις,αν ακουσατε το περιστατικο αυτο,που το ασαραντιστο μωρακι τους πεθανε επιδη αυτοι ξεχνιοντουσαν στο ιντερνετ προσεχοντας-φροντιζοντας ενα ηλεκτρονικο μωρο,και ξεχνωντας το δικο τους. :blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

κοριτσακια γεια σας!!! :cheer:

εγω μανουλα θα γινω τον ιουλιο!! αλλα εχω τον αντρα μου...και αυτοι μωρακια ειναι, τι να κανουμε!?!? χιχιχιχ :laugh: :laugh: γραφω λιγο και σηκωνομαι και του δινω αγκαλιτσες και φιλακια και μετα ξανακαθομαι στο μαμμυ. τις δουλιτσες μου παντως τις κανω! πρωτα αυτες και μετα μαμμυ γιατι θα ητανε το σπιτι αστα να πανε :P:P οσο για το σιδερο εγω εχω βρει αλλο κολπο!! επειδη τα αφηνα και εγω και μετα τα εβλεπα και μου ερχοτανε να παθω εγκεφαλικο..και επειδη δεν μπορουσα να τα βλεπω εκλεινα την πορτα του δωματιου και δεν ασχολιομουν καν...και μαζευοντουσαν 5-6 πλυντηρια για σιδερο!!! :woohoo: :blink: :silly: :silly: :silly: τωρα με το που στεγνωνει η μπουγαδα αν οχι την ιδια..την επομενη τα σιδερωνω και τελειωνω μπαμ-μπαμ!! :cheer:

Δημοσίευση

Καλημερα Ελενη!

Εγω να σου πω!

Ειναι δυο τα παιδια και παιζουνε μεταξυ τους!

Δεν μπορω να πω οτι καποια στιγμη με ειχανε αναγκη και δεν ειμουν κοντα τους!

Αφηνω ανοιχτο το pc και οποτε βρω χρονο ασχολουμαι!

Τωρα για το θεμα που ρωτησε η Σισσιω, το πρωι θα κανω τα ψωνια μου, τις δουλεις μου και το απογευμα θα ασχολειθω με τα παιδια.

Αν δεν εχω μαγειρεμα τα πηγαινω παιδικη χαρανα παιξουν.

Προσωπικο χρονο δεν εχω οχι γιατι δεν προλαβαινω αλλα γιατι οταν εχω λιγο χρονο, δεν εχω ορεξη! :S

Δημοσίευση

εγω τις ωρες που ειμαι πιο ενεργα μεσα ειναι οταν ο μικρος κοιμαται!!

οταν ειναι ξυπνιος το laptop ειναι ανοιχτο πανω στο τραπεζι της κουζινας και πηγαινοερχομαι,διαβαζω στα κλεφτα η γραφω στα κλεφτα.........

πολλες φορες εχω γραψει με τον σπυρο αγκαλια η τον εχω ταισει με το μαμυ ανοιχτο!!!! του κανουν εντυπωση τα τικερακια μας μαλλον χεχε.

αλλα να σας πω την αληθεια δεν παιζουμε και πολλες ωρες μαζι γιατι τωρα πια με βαριεται...τρεχει μεσα στο σπιτι,τα απογευματα παιζει με τον μπαμπα(οποτε εχω ελευθερο χρονο για μαμυ και δουλειες)

συνηθως παιζουμε τα εκπαιδευτικα παιχνιδια μας μια ωρα το πρωι και μια το απογευμα αναλογως την ορεξη του

και τα σκ παμε κουνιες αν εχει καλο καιρο.

Δημοσίευση

σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύω αυτο αφου ο μπεμπης μου απορροφα το 100% του χρονου μου και φυσικα αυτο μου αρεσει.Τωρα που σας γραφω πχ παιζουμε και γραφω οταν μπορω :S:side: τονους δεν μπορω να βαλω με το ενα χερι! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Οχι καθολου!Ουτε κ τον αντρα μου ;)

Μπαινω σχεδον παντα οταν η μικρη κοιμαται κ μολις ξυπνησει το κλεινω γιατι θελει τη αποκλειστικη προσοχη μου!Δε συμβιβαζεται με κατι λιγοτερο :P

Αντε να παρεμελησω καμια δουλειτσα του σπιτιου οπως ειπε κ μια κοπελα πιο πανω :blush:

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Το παιδί μου όχι, σπάνια μπαίνω όταν είναι ξύπνια.. Δεν μπορώ κιόλας να μπω... Έρχεται και πατάει κουμπιά από το πληκτρολόγιο και γράφω ότι να'ναι.. Η savropinguinos και η sweetmammy ξέρουν καλά.. :P

Το σιδέρωμα ναι, το παραμελώ... Έχω μία ντάνα τώρα και περιμένει... :P

Και αυτό όχι τώρα, που είναι σε ηλικία με πολλές απαιτήσεις.

Και μικρότερη που ήταν και καθόταν ήσυχη στο ριλάξ, προτιμούσα να παίζω μαζί της...

Κάθε στιγμή με τα παιδιά είναι μοναδική! Μεγαλώνουν γρήγορα και δυστυχώς ο χρόνος πίσω δε γυρνάει για να διορθώσουμε πράγματα που κάναμε ή δεν κάναμε.

Τη στερήθηκα αρκετές φορές για μικρά και μεγαλύτερα διαστήματα, και της χρωστάω πολύύύύ από τον ελεύθερο χρόνο μου.

ΝΑΙ!!! λεει αληθεια!!!εχω μιλησει με το Μαρακι πολλες φορες!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

εαν το να την αφηνω να παιζει μονη της και εγω να εχω το λαπτοπ διπλα μου κ τη μικρη στο χαλί μπροστα μου θερωρειται οτι την παραμελω τοτε ναι...

kai egv kati tetoio kano και εχω παντα ανοικτο τον υπολογιστη

καμια φορα ομως με πιανουνε και τυψεις!!!!!!!!

επισης προσπαθω να γραφω οσο πιο συντομα γινετε

αν ειναι μεγαλο το ποστ μπορει να κανω και μια ωρα να τα γραψω!!! :P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!Εγω μπαινω μονο οταν ο μικρος κοιμαται η τον κραταει ο πατερας του.οταν τα πρωινα που ο αντρας μου δουλευει το μωρο ειναι ξυπνιο,ασχολουμαι μονο μαζι του,οταν βεβαια κοιμαται γινομαι ΛΟΥΙΣ,τρεχω και δεν φτανω....δεν θελω να χασω καμια στιγμη απο την πιο ωραια ηλικια του παιδιου οσο δυσκολη και αν ειναι.μετα οταν θα μεγαλωσει και θα γαιδουρεψει θα εχω οσο χρονο θελω για μενα,τον αντρα μου,τις δουλειες, κτλ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...