Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πεθερά πάρτακιας!Νύφη πτώμα!

Recommended Posts

Ναι εγώ είμαι η νύφη πτώμα που άνοιξα χθες το θέμα για το πλυντήριο πιάτων!Θέλω ξεκούραση τα έπαιξα εντελώς!Πριν 2 εβδομάδες έπαθα ξαφνικά τενοντίτιδα στο πόδι μου από υπερκόπωση.τώρα συνήλθα.Δεν εχω κανέναν για βοήθεια ούτε για τη μικρή ούτε για το σπίτι.Λογικό ήταν να πάθω κάτι κάποια στιγμή!Ευτυχώς που αξιώθηκε κ ήρθε η πεθερά μου κ με βοήθησε αυτόν τον καιρό αφού έμαθε πρώτα ότι είμαι σχεδόν κατάκοιτή με νάρθηκα!!Θέλει να γυρίσει πίσω στο εξοχικό της όμως γιατί την πνίγει η αθήνα λέει.Το θέμα είναι ότι το πόδι μου χρειάζεται φυσικοθεραπείες να συνέλθει πλήρως αλλά δεν εχω κανέναν για να μου κρατήσει τη μικρή!Της το είπα κ μου είπε να της δώσω την κόρη μου για κανένα μήνα κ να κάνω τις φυσικόθεραπείες μου.Δηλ πρέπει να στερηθώ το παιδί μου για να γίνω εγώ καλά;γιατί δεν κάθεται εδώ;έχει κ σπίτι δικό της!δεν έχει ούτε υποχρεώσεις τίποτα τίποτα!Μου δήλωσε ότι δεν αντέχει στην αθήνα πια!Όμως εγώ την χρειάζομαι!Σα να μου είπε κόψε το λαιμό σου!Εγώ φεύγω κ αν θες να κανείς φυσικοθεραπείες δώσε το παιδί επαρχία!Αλλιώς μην κάνεις καθόλου!Δυστυχώς οι γονείς μου δεν ζουν κ ούτε που την έχει νοιαξέι!Τι να κάνω;θα ήταν πρόβλημα λέτε να την έπαιρνα μαζί την κόρη μου στις φυσικοθεραπείες;2 χρόνων είναι κ πολύ πολύ ζωηρή!Όλα τα σκαλίζει όλα τα ρημάζει!Θα με πετάξουν έξω!!Πεθερά μεγάλος πάρτακιας ε?(αν θέλετε δείτε το θέμα μου "μου λείπουν οι γονείς μου")να καταλάβετε περισσότερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσα με αυτα που γραφεις αγγιξες την "αχιλλειο πτερνα μου".Αντιμετωπιζω τα ιδια περιπου αλλα οχι απο πεθερα αλλα απο την ιδια μου τη μανα...καλα εμενα ειναι εντελως φευγα η κατασταση...καμια μερα θα σας τα γραψω να γελασετε με τα χαλια μου...γιατι για γελια ειναι...

Εγω δεν θα αναλωθω σε πολλα..θα σου πω αυτο που εκανα εγω κ δεν ειχα αναγκη ποτε κανεναν...βρηκα ενα πολυ καλο κοριτσακι,φοιτητριουλα,που ηθελε χαρτζιλικακι κ οποτε ειχα αναγκη να αφησω καπου το παιδι,τη φωναζα κ τελειωνε το θεμα...Απο το να με πρηζει ο ενας κ ο αλλος,απο το να ακουω το μακρυ κ το κοντο του καθενος,απο το να μου σπανε εντελως τα νευρα...ειπα αι σιχτηρ' κ απο τοτε ακομα κ αν θελω να βγω με τον αντρα μου φωναζω την κοπελα κ ολα μελι-γαλα!

meniamama έγραψε:

Ναι εγώ είμαι η νύφη πτώμα που άνοιξα χθες το θέμα για το πλυντήριο πιάτων!Θέλω ξεκούραση τα έπαιξα εντελώς!Πριν 2 εβδομάδες έπαθα ξαφνικά τενοντίτιδα στο πόδι μου από υπερκόπωση.τώρα συνήλθα.Δεν εχω κανέναν για βοήθεια ούτε για τη μικρή ούτε για το σπίτι.Λογικό ήταν να πάθω κάτι κάποια στιγμή!Ευτυχώς που αξιώθηκε κ ήρθε η πεθερά μου κ με βοήθησε αυτόν τον καιρό αφού έμαθε πρώτα ότι είμαι σχεδόν κατάκοιτή με νάρθηκα!!Θέλει να γυρίσει πίσω στο εξοχικό της όμως γιατί την πνίγει η αθήνα λέει.Το θέμα είναι ότι το πόδι μου χρειάζεται φυσικοθεραπείες να συνέλθει πλήρως αλλά δεν εχω κανέναν για να μου κρατήσει τη μικρή!Της το είπα κ μου είπε να της δώσω την κόρη μου για κανένα μήνα κ να κάνω τις φυσικόθεραπείες μου.Δηλ πρέπει να στερηθώ το παιδί μου για να γίνω εγώ καλά;γιατί δεν κάθεται εδώ;έχει κ σπίτι δικό της!δεν έχει ούτε υποχρεώσεις τίποτα τίποτα!Μου δήλωσε ότι δεν αντέχει στην αθήνα πια!Όμως εγώ την χρειάζομαι!Σα να μου είπε κόψε το λαιμό σου!Εγώ φεύγω κ αν θες να κανείς φυσικοθεραπείες δώσε το παιδί επαρχία!Αλλιώς μην κάνεις καθόλου!Δυστυχώς οι γονείς μου δεν ζουν κ ούτε που την έχει νοιαξέι!Τι να κάνω;θα ήταν πρόβλημα λέτε να την έπαιρνα μαζί την κόρη μου στις φυσικοθεραπείες;2 χρόνων είναι κ πολύ πολύ ζωηρή!Όλα τα σκαλίζει όλα τα ρημάζει!Θα με πετάξουν έξω!!Πεθερά μεγάλος πάρτακιας ε?(αν θέλετε δείτε το θέμα μου "μου λείπουν οι γονείς μου")να καταλάβετε περισσότερα!

Κουραγιο κοριτσι μου...περαστικα συντομα στο ποδι σου!Η βοηθεια ειναι μεγαλη υποθεση και γιαυτο χρωσταω παααρα πολλα στους γονεις μου!!Η Παναγια να τους εχει καλα..Το τι τραβαν αυτοι οι ανθρωποι για να με βοηθησουν!Ζουν επαρχια ..στη Μανη..τα τελευτια 2 χρονια με τη συνταξη..και ανγκαζονται..να μενουν χώρια για ενα μηνα ο ενας στην Αθηνα..και τον αλλο μηνα ο αλλος...για 2 χρονια..το εκαναν αυτο..και παραταυτα μου ελεγαν να κανω και 2ο οσο ειναι ακομη οι αντοχες τους καλες!τωρα που ειμαι εγκυος..εχω αδεια γιατρου και δεν τους χρειαζομαι εδω..Ετσι ερχονται..που και που για να μας βλεπουν!!Απο τα πεθερικα..δεν περιμενω γιατι δεν εχω πεθερα και ο πεθερος..στα 75 με13 ετων παιδι..στην επαρχια και αυτος..με ενα καρο προβληματα υγειας!!Τα λεω αυτα..γιατι ειναι μια ευκαιρια να τιμησω τους γονεις μου..και να πω οτι τους αγαπω πολυ και τους οφειλω πολλα!

Για τις φυσιοθεραπειες δε υπαρχει λυση αλλη?Να ερχεται σπιτι σου..ο φυσιο/πευτης?

meniamama εγώ θα σκεφτόμουν τη λύση που σου προτίνει η Kατρίνα.

Σε νιωθω γιατι και εγω δεν έχω κανένα να με βοηθήσει με τη μικρή μου.

Κάνε μια μικρή έρευνα στο φιλικό σου περιβάλλον και ισως βρεις κάποιον έμπιστο άνθρωπο για να σε εξυπηρετεί αυτες τις ωρες που θα λειπεις.

Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και φιλιά στη μικρούλα σου!

κοριτσακι...δε νομιζω να παιζει προβλημα με την μικρη αν πχ της παρεις καποια παιχνιδια μαζι της να εχει...πχ σετ ζωγραφικης!

επισις θα της αρεσει γιατι θα ειναι ενας διαφορετικος χωρος και ασε που θα μπορειτε να μιλατε θελω να πω οτι δεν ειναι κακο να ειναι μεσα για παρεα!!!

το θεμα ειναι να βρεις εσυ τη λυση που σε βολευει και να μην βαλεις στην ακρη τις θεραπειες σου!!!

meniamama: ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ???ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑ???ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!Α!!ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ... :):)

ζουμπι: ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!!!!ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!!! :woohoo: :woohoo: ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΕΘΕΡΑ ΜΑΛΑΜΑ!!!! :):):)

Εκτός ότι μπορείς να κανείς θεραπείες

κατ´οίκον (καλύπτουν τα περισσότερα ταμεία!)

μπορείς να πηγαίνεις στο φυσιοθεραπευτήριο

με το παιδί....!

Μην νιώθεις άσχημα! Πάρε τα παιχνίδια του,

καθίστε αγκαλιά κ άσε τον γιατρό να κάνει το πόδι σου ...καλά!

Είναι ζήτημα υγείας κ εφόσον δεν είναι πρόθυμη η πεθερά σου

να σε βοηθήσει, βρες την καλύτερη ΓΙΑ ΣΕΝΑ λύση!

Κ εγώ έχω παει με το βρεφάκι μου σε γιατρούς,

σε ίκα, σε τράπεζες παντού, διότι είμαστε αυτοκόλλητοι.....

Μην στεναχωριέσαι! Δεν έχεις ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ,

αυτό πες της την επόμενη φορά που θα σου πει να πάρει το παιδί

μακρυά σου (αν είναι δυνατόν!)

περαστικά!

Σας ευχαριστώ κορίτσια!Το να βρω κοπέλα για το παιδί δύσκολο!Εμπιστεύεσαι εύκολα;εκτός αν κάποια φιλη θα μου συστήσει!Σκέφτηκα να την παίρνω μαζί τη μικρή μου!Δεν εχω που να την αφήσω κύριε θα του πω σκοτωσε με!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...