Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 260
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σε ευχαριστω κελλυ μου η φωτο ειναι απο τα πρωτα της γενεθλια!!!φοραει και καπελακι winnie!!!!κανε εσυ τον γιο και εγω θα σου κρατησω την νυφη να σας περιμενει!!!!!χαχα!!!!!ραμονακι κατι εχει παθει η ευαγγελια μου και δεν κοιμαται!!!!ασε τα εχει διαλυσει ολα!!!!τι κανεις μανταρινι???

Δημοσίευση

κελλυ δε σε επιρεασε απλα στραβωσε που δεν πηγαμε για βοηθεια και μας καταραστηκε!μπουαααααααααα

εγω τον τελευταιο καιρο βλεπω οτι κανε .... ξερετε τι! και δεν ειναι θεμα ελειψης απλα αυτο βλεπω πολυ συχνα!

Δημοσίευση

βρε τρελάρες! τι λέτε πάλι για μένα? :P:P:P να σε καλά Κελλυ μου για τον πατέρα μου! ειλικρινά δεν ήθελα να σε επηρεάσω! :blush: εγώ ονειρεύτηκα ότι ήμουν έγκυος 3 μηνών και είχα αιμοραγία και μου έλεγε ο γιατρός να είμαι ξαπλωμένη αλλά εγώ λέει σκαρφάλωνα σε κάτι βουνά... :dry:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Κοιταζω τα σπυρια το πονεμενο στηθος και την πρησμενη κοιλια και προσπαθω να βγαλω ακρη τι γινεται...μαλλον τοχω χασει το παιχνιδι...

mmmmmm pote den xereis ti ginete....me osa osa vlepw 1 xrono twra tha eimai egguos kai den tha to pisteuw....opotee pou xeris???mporei na gine kana thaumataki...

Δημοσίευση

κιμον ντιαρ ειναι τοσο μεγαλος ο ανταγωνισμος που μονο ομορφια δε κοιτανε!ολοι ψαχνουν για δουλεια!

κελλυ της θειας μου ο απο πισω ειναι τελειος!χαχαχαχα

τωρα χωρις πλακα εισαι στις ...καλες μερες...?βρε λες?

παντως εγω ημουν απο τις γυναικες που σπυρια αρχισα να εχω με το που εμεινα εγκυος!στην εφηβια δεν ειδα σπυρι ουτε για πλακα!ορμονικο δεν ειναι αυτο...?

να σε πω ειδες τη φωτο?εχω κανει τον σκυλο μου να βαριεται περισσοτερο κ απο μενα παιδια ακομη κ για να φαει ...καθετε!χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...