Μετάβαση σε περιεχόμενο

μια "αγκαλια" για ολους!


Recommended Posts

θα ανοιξω το θεμα με ενα μικρο αποσπασμα:

"Με το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού ο Σύλλογος παρέχει εντελώς δωρεάν υπηρεσίες σε εγκύους που αντιμετωπίζουν κάθε είδους προβλήματα λόγω της εγκυμοσύνης τους, καθώς και μετά την γέννηση του παιδιού."

ελπιζω να καταλαβατε το θεμα!

λοιπον επειδη πολλες φορες εχει τεθει το ερωτημα "πως θα τα καταφερω μονη μου"...θελησα να σας πω οτι δεν ειμαστε μονες!

"Όλοι όσοι βρίσκονται στο Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού είναι άνθρωποι υπεύθυνοι και με κατανόηση για το πρόβλημα κάθε μέλλουσας μητέρας.

Εδώ οι μητέρες βρίσκουν κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, γυναικολόγους, μαιευτήρες, μαίες, παιδαγωγούς, δικηγόρους, μα πάνω από όλα, φροντίδα και αγάπη για το μωρό και τη μητέρα.

Το Κ.Φ.Μ.Π. παρέχει ακόμη, στέγαση σε διαμερίσματα που παραχωρούν δωρητές, αλλά και σε συνεργαζόμενους ξενώνες, χορήγηση ειδών όπως πάνες, γάλατα, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παπούτσια (βρεφικά, παιδικά, γυναικεία), είδη γάμου και βάπτισης, έπιπλα, είδη οικιακής χρήσης, παιδικά καροτσάκια, κούνιες, παιχνίδια κλπ., μηνιαία χρηματικά βοηθήματα και κάλυψη έκτακτων οικονομικών αναγκών των μητέρων.

Η βοήθεια όμως δε σταματά εκεί… γιατί σκοπός μας είναι να αποκτήσει η μητέρα και το παιδί τη δική τους ζωή. Έτσι σε συνεργασία με ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς βρίσκεται εργασία στις μητέρες ή στους συζύγους-συντρόφους τους, διοργανώνονται σεμινάρια επιμόρφωσης των μητέρων σε θέματα προσχολικής αγωγής, οικογένειας κλπ., έρχονται σε επαφή με εθελόντριες κοινωνικής πρόνοιας, με κατάλληλη επιμόρφωση, για στήριξη και βοήθεια.

Το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού δέχεται μέλλοντες νονούς και μέλλουσες νονέςγια τα μωρά του.

Για να έχει το παιδί την απαραίτητη για την ηλικία του υλική στήριξη ο Σύλλογος έχει θεσπίσει το Πρόγραμμα Οικονομικής Αναδοχής με το οποίο του εξασφαλίζει σταθερό μηνιαίο χρηματικό ποσό για το γάλα, τις πάνες, τις βρεφικές του κρέμες και την κάθε είδους τροφή που χρειάζεται μεγαλώνοντας μέρα με την ημέρα. Πολλοί φίλοι του Συλλόγου έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Οικονομικής Αναδοχής και για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν προσφέρουν για συγκεκριμένο παιδί το μηνιαίο χρηματικό ποσό των 100,00 Ευρώ. Ο Ανάδοχος με την προσφορά του αυτή βοηθάει τον σκοπό του Συλλόγου και το παιδί βρίσκεται στην ζεστή αγκαλιά της οικογένειάς του, ανατρέφεται μέσα σε αυτήν με τους γονείς του, τα αδέρφια του και χαίρεται όπως όλα τ’ άλλα παιδιά του κόσμου τα πλούσια συναισθήματα του θεσμού της οικογένειας. Καθημερινά έρχονται στο Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού του Συλλόγου γυναίκες έγκυες και ζητούν στήριξη να γεννήσουν το παιδί τους και να δημιουργήσουν οικογενεια"

επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με τα μελη του συλλογου θα ηθελα να σας πω κατι σημαντικο...ειτε τον εχετε αναγκη ειτε οχι ειναι μια εκπληκτικη εμπειρια!ειναι πολυ καλοι ανθρωποι και εχουν βοηθησει πολλες γυναικες...και μπορουμε ολοι μας να βοηθησουμε να συνεχιστει αυτο!

τα φιλια και την αγαπη μου...

υγ. για παραπανω αποριες μπειτε στο σαιτ www.unborn.gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιτρεψτε μου να προσθεσω καποια μικρα αρθρα απο το σαιτ τους :

Φοβίες της μητέρας μου

Κάποιες φορές η μαμά μου φοβάται υπερβολικά...

... είτε γιατί είναι ανύπαντρη, είτε γιατί ο μπαμπάς μου δεν είναι μαζί της ή είναι κι αυτός φοβισμένος. Μπορεί να είναι πολύ νέα, να μην έχει τελειώσει τις σπουδές της και να μην έχει δουλειά ή ακόμα να αισθάνεται κάποια απειλή εγκατάλειψης ή αντιμετώπισης εχθρότητας. Ο ερχομός μου τής φαίνεται «βουνό».

Ξέρω ότι θέλει να αποφασίσει το καλύτερο και για τους δυό μας. Αλλά πώς θα γίνει αυτό; Στη σκέψη της, τα προβλήματα που θα έχει αν με κρατήσει συχνά της φαίνονται αξεπέραστα. Τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα, το ξέρω... Όμως...

Πώς η μαμά μου θα αποφασίσει υπεύθυνα;

Κάποιος πρέπει να της μιλήσει για τις επιπτώσεις που θα έχει αν με αποχωριστεί με αυτό πού οι γιατροί λένε «διακοπή εγκυμοσύνης», δηλαδή άμβλωση / έκτρωση.

Αυτό θα είναι η δολοφονία μου, γιατί από την σύλληψή μου είμαι κανονικός άνθρωπος με ζωή, και μάλιστα μοναδικός σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο, πολλοί προσπαθούν να την πείσουν ότι η «διακοπή της κύησης» δεν είναι κάτι κακό – ειδικά αν είμαι πολύ μικρό... Συχνά η άμβλωση γίνεται χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει η μαμά μου ότι, όπως έχει διαπιστώσει η ιατρική επιστήμη, από τη σύλληψή μου έχω ζωή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...