Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ

charoula

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΠΙΑ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ I-II).ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΧΛΩΡΙΔΑ (ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ)ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ?ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.

ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΓΧΩΘΩ ΤΩΤΑ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέα Charoula στο τεστ ΠΑΠ που είχα κάνει κι εγώ μετά τον τοκετό είχε δείξει ήπια τραχηλίτιδα. Ο γιατρός μου μου έδωσε μία κολπική κρέμα που ήταν σε αμπούλες δεν θυμάμαι το όνομά της, να την βάζω κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για 2 βδομάδες και να επαναλάβουμε το τεστ μετά απο 6 μήνες , όπως κ το κάναμε κ βγήκε καθαρό. Τον εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου??? Αν ναι ακολουθείς τις οδηγίες του. Αν όχι δείξε κ σε κάποιον άλλο γιατρό να σου πει την γνώμη του.

Εύχομαι να σου πάνε ολα καλά!!!

Καλημέα Charoula στο τεστ ΠΑΠ που είχα κάνει κι εγώ μετά τον τοκετό είχε δείξει ήπια τραχηλίτιδα. Ο γιατρός μου μου έδωσε μία κολπική κρέμα που ήταν σε αμπούλες δεν θυμάμαι το όνομά της, να την βάζω κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για 2 βδομάδες και να επαναλάβουμε το τεστ μετά απο 6 μήνες , όπως κ το κάναμε κ βγήκε καθαρό. Τον εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου??? Αν ναι ακολουθείς τις οδηγίες του. Αν όχι δείξε κ σε κάποιον άλλο γιατρό να σου πει την γνώμη του.

KALIMERA! MHN AGXWNESAI TO IDIO AKRIBWS EPA8A KI EGW PRIN 2 XRONIA KAI DEN MOY EDWSE TIPOTA O GIATROS NA PARW (FARMAKETIKH AGWGH DHLADH) KANE AN 8ES PLISEIS ME XAMOMILI KAI NA TRWS KA8HMERINA GIAOYRTI KAI NA DEIS POU 8A SOY BGEI KAUARO TO TEST THN ALLH FORA!! EGO ETSI EKANA...

KALIMERA! MHN AGXWNESAI TO IDIO AKRIBWS EPA8A KI EGW PRIN 2 XRONIA KAI DEN MOY EDWSE TIPOTA O GIATROS NA PARW (FARMAKETIKH AGWGH DHLADH) KANE AN 8ES PLISEIS ME XAMOMILI KAI NA TRWS KA8HMERINA GIAOYRTI KAI NA DEIS POU 8A SOY BGEI KAUARO TO TEST THN ALLH FORA!! EGO ETSI EKANA...

ki ego eixa ipia traxilitida kai den ekana kati...den to epanelaba to test bebaia giati emeina egkuos!!!;) euxomai to idio kai se sena!!!

i aderfi mou pou eixe entoni traxilitida (sumfona me to pap test) tis ekane o giatros kolposkopisi gia na dei apo pou proerxete!

min agxonesai!!!:kiss::lol:

ki ego eixa ipia traxilitida kai den ekana kati...den to epanelaba to test bebaia giati emeina egkuos!!!;) euxomai to idio kai se sena!!!

i aderfi mou pou eixe entoni traxilitida (sumfona me to pap test) tis ekane o giatros kolposkopisi gia na dei apo pou proerxete!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΙ!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

και γω σε 2 τεστ παπ (διαφορετικες χρονικες περιοδοι) εδειξαν ηπια τραχηλιτιδα. Και οι 2 γιατροι δε μου εδωσαν τιποτα. Δεν επηρεαζει σε περιπτωση εγκυμοσυνης. Ο πρωτος μου ειχε πει νομιζω οτι τα τεστ ειναι αρκετα ευαισθητα, δε θυμαμαι καλα, εχει περασει πολυς καιρος.

και γω σε 2 τεστ παπ (διαφορετικες χρονικες περιοδοι) εδειξαν ηπια τραχηλιτιδα. Και οι 2 γιατροι δε μου εδωσαν τιποτα. Δεν επηρεαζει σε περιπτωση εγκυμοσυνης. Ο πρωτος μου ειχε πει νομιζω οτι τα τεστ ειναι αρκετα ευαισθητα, δε θυμαμαι καλα, εχει περασει πολυς καιρος.

ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η' ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η' ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου... Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολώ και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα.  @nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά.  Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε το αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα!  Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα. 
    • @Naty_ @Diwni @Elk Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ.. αυτο είναι το σημερινό. πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.;    εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!
    • Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...