Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αν καποια κοπελα εχει παρομοιο προβλημα με απαισια αντιαισθητικα μυγακια σπιτι της ας μου δωσει τα φωτα της εχω ελεγξει τα παντα δε μπορω να βρω την πηγη που τα προκαλει .ξενερωνω απιστευτα βλεπωντας τα

στην τουαλετα και στην κουζινα κυριως :angry: :woohoo:

Δημοσίευση

Το προβλημα δημιουργειται απο στασιμα νερα. Το εχω κι εγω το προβλημα γιατι εχω φυτα μεσα στο σπιτι και απο τα ποτισματα ολο και καποιο νερο μενει. Δοκιμασε να ριξεις λιγη χλωρινη στα σιφωνια, καλυτερα το βραδυ που θα μεινει λιγο παραπανω, αλλα μην ξεχασεις να την ξεπλυνεις γιατι μπορει να φθαρουνε τα πλαστικα σιφωνια. Επισης αποφυγε για λιγες μερες να αφηνεις πιατα στο νεροχυτη με νερα γιατι βρισκουν αμεσως ευκαιρια να κανουν αυγα (αηδια ακουγεται το ξερω). Ελπιζω να γλυτωσεις γρηγορα απο αυτα.

Δημοσίευση

μυγακια??????ειχα προβλξμα με κατι μαμουνακια που τρωνε ψωμι και τα βρισκεις και στο αλευρι

το ελυσα σταματωντας να τρωω ψωμι και βρισκοντας τι ηταν αυτο (εντελως τυχαια ) που ειχε χαλασει!!!!!

Ηταν ενα ψωμακι που ειχε ζυμωσει μια γειτονισα σε σχημα χεριου και το ειχα διακοσμησει καπου στην κουζινα ως ενθυμιο!!!!!!!! :P

τωρα απο μυγακια δεν εχω ιδιετερη πειρα μακαρι ομως να τα διωξεις γρηγορα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...