Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχουμε καταψυξει 4 εμβρυα.πρεπει να περασουν 4 μηνες για να ξαναπροσπαθησω?τι σας εχουν πει εσας?και με τα κατεψυγμενα τι φαρμακα πρεπει να παρεις παλι?εμενα μου ειπαν οποτε ειμαι ετοιμη να παμε να μιλησουμε.αλλα η αληθεια ειναι πως τωρα δεν θελω να ξαναδω κανεναν τους.δεν φταινε εκαναν οτι μπορουσαν.αλλα λιγο να χαλαρωσω..

Δημοσίευση

δεν ξερω τιποτα για το θεμα σου αλλα θελω να σου πω οτι αφου θες να χαλαρωσεις καντο! και αν μπορεις να πας μια εκδρομη για ενα διημερο με τον αντρα σου θα σου κανει καλο! χαλαρωσε μαζεψε δυναμεις και μετα σκεψου τι θα κανεις! ;)

Δημοσίευση

Συνήθως οι λένε να περάσουν πρώτα 2-3 κύκλοι. Δεν ξέρω βέβαια στην περίπτωση που έχεις κατεψυγμένα που από όσο γνωρίζω δεν παίρνεις τόσα πολλά φάρμακα, μήπως μπορείς να το προγραμματίσεις και νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση όμως αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να χαλαρώσεις αυτό να κάνεις ότι και αν σου πούνε. Καλό είναι να το δοκιμάσεις πάλι όταν θα είσαι ψυχολογικά έτοιμη.

Δημοσίευση

Κοριτσακι λυπαμαι πολυ..Παρε οσο χρονο χρειαζεσαι να ξεκουραστεις να ηρεμησεις και μετα με δυναμη και θαρρος κοιτας για την επομενη φορα που θα ναι κ η τυχερη σου!!

Το σιγουρο ειναι πως θα πρεπει να περιμενεις 3 φυσιολογικους κυκλους για την επομενη φορα..εμενα ο γιατρος ηταν καθετος για αυτη την αναμονη!Αυτο ειναι υπερ σου γιατι σου δινει το χρονο να ξεξουραστεις και να κανεις καποιες εξετασεις πιο εξειδικευμενες..

Η διαδικασια οταν ηδη υπαρχουν τα εμβρυα ειναι πιο απλη αλλα εχει την ιδια αγωνια..

Εγω βρισκομαι σε αυτη τωρα..τα μονα φαρμακα που εχω παρει ειναι 4ος κυκλος αντισσυληπτικα και 19η μερα του κυκλου ξεκινησα 20 μοναδες νταροντα και στην 2η μερα του 5ου κυκλου ξεκινησα σικλακουρ..την επομενη βδομαδα ετοιμαζομαι για εμβρυομεταφορα!!

Ηρεμησε και ολα θα πανε καλα την επομενη φορα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...