Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλή επιτυχία και σε σένα, ολόψυχα! ❤️
    • @Niki.08 εντάξει τα ρούχα βρίσκονται αλλά κ εγώ για συναισθηματικους λόγους τα περισσότερα δεν ήθελα να τα δώσω! Συν ότι επειδή ήταν το πρώτο μωρό και κοριτσάκι παίρναμε κ εμείς τα καλύτερα, κ μετά λες είναι κρίμα να τα δώσω λες κ ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω πάλι κορίτσι! 😅 το δωμάτιο είναι ένα θέμα, ευτυχώς π έχετε κ δεύτερο δωμάτιο, εμας μάλλον για κουκετα μας βλέπω μελλοντικά! Τωρα πως θα συνυπάρξουν ένα αγόρι με ένα κορίτσι ειδικά στην εφηβεία π θα θέλουν ο καθένας το χώρο τ είναι ένα θέμα! 😂 τέλος πάντων πολύ μακρινό για να το σκέφτομαι από τωρα! Εσύ πως είσαι?? Πως νιώθεις? Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε? Πείτε μας τα νέα σας!
    • @Maria98 καλως την! Εγω τωρα τ σκ θα ασχοληθώ με τ μωρουδιακα. Και γω τ μωρου τ ειχα στη δική μου βαλίτσα. Ένα ρουχακι εξόδου ηθελαν, κορμακι εσωρουχο, μερικες πάνες για τ γυρισμό στο σπίτι κ τ κουβερτακι π τ σκεπασαμε. Να παρεις σερβιέτες ναι. Εγω εδωσα κ μ έβαλαν την πανα αμέσως μετά τ τοκετο κ βολεψε παρα πολυ μπορω να πω. Αλλα μολις σηκωθηκα κ πλυθηκα εβαλα εσωρουχο κ σερβιετα. Τις ενισχυμένες αμα θυμαμαι καλα. Για κάνα 2 μερες κ μετά κανονικές.
    • Κορίτσια καλημέρα! Σας διαβάζω μέρες και είπα να μπω κι εγώ δειλά δειλά στο γκρουπ... Είμαι 6εβδομαδων και 3 ημερών και την Τετάρτη θα πάω για υπέρηχο. Δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν ακόμα μόνο στον άντρα μου γιατί είμαι και σχετικά μεγάλη σε ηλικία (39 θα γίνω 40 τον Μάιο) οπότε είμαι ακόμα πολύ συγκρατημένη μέχρι και την αυχενικη. Με το καλό όλες εύχομαι❤️
    • Γεια σού @Katerina1990 μου!! Μια χαρά είστε!!! Εμείς αύριο έχουμε παιδίατρο. Την είχα πάει τότε στις 4 μέρες αφού βγήκαμε απο το νοσοκομείο και είχε ήδη βάλει 300 γραμμάρια φαντάσου τώρα πόσο θα είναι!! Και όντως έβαλε γιατί τη βλέπω έκανε στα μπουτάκια τρίπλες 😆 .. Θηλασμός φουλ αλλά τη δίνω και μπουκάλι 140ml όλη μέρα θα πιει σπαστό βέβαια όλο μαζί δε μπορεί πχ 60-70 το πρωί και 60-70 προς το απόγευμα.. Βράδυ αποφεύγω να τη δώσω γιατί έχει γκρίνια και μόνο στήθος τη δίνω. Δηλαδή αν πάω να τη δώσω το βράδυ μπουκάλι θα γίνει τόξο, θα κλαίει, θα σφίγγεται δε ξέρω έχει αέρια πολλά και γενικά μου φαίνεται έχει πονάκια προς το βράδυ. Μόνο θηλασμός και βόλτα πέρα δώθε όπως είπες την ηρεμεί και μετά κοιμάται. Το βράδυ καλά κάνεις μη τη ξυπνάς και εγώ την αφήνω κοιμάται κανα 4ωρο τις προάλλες κοιμηθηκε 5 ώρες!!! Την ημέρα με τίποτα θα σηκωθεί στη μία ή μιαμιση ώρα και τη θηλάζω ξανά και ξανά 😃 Μπανάκι καθημερινά σε κάθε αλλαγή πάνας τη βάζω κάτω απο το νιπτήρα και βουρρ χαλαρώνει.. και ολόκληρη τη κάνουμε μέρα παρα μέρα.  Η μεγάλη σου κόρη πως το βιώνει όλο αυτό με τη μικρούλα; Όλα εντάξει;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...